- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
válasz
Mydgard #107929 üzenetére
Miért ragaszkodsz a HP Omenhez mit tud? Tényleg kíváncsi vagyok.
Én annyira nem értek a laptopokhoz max annyit, hogy nem rég vettem laptopot de szerintem borzasztóan túl van árazva a Hp nézegettem én is és most még mondják itt többen nem jó a szervize sem.
Intel CPU tól nem tartasz? Ilyen árkategóriában azért a helyedben én próbálnék valami olyat venni ami tuti jó, mert most pont ott vagyunk, hogy lehet jó lesz az intel de lehet hibás széria az i7 és i9 jelenleg. Bár a laptopokkal "nem foglalkozik" úgy tudom egyelőre az intel, mert hogy azok nem hibásak de azért az internet népe más mond ha utána olvasol.
Én tuti ilyen árkategóriában már AMD-t választanék.
Mondjuk nekem is intel vande elvileg az szerencsés proci, mert kimarad az intel botrányból és nem is olyan árkategóriát képvisel, mint amiket te nézel.
4070-es kártya 871 ezerért?
beleraknak egy 240hz kijelzőt 300 nit-el?
Legion pro 500 nit, G sync stb stb.
Tuti lenovot néznék a helyedben vagy negatív tapasztalatod van a márkával?
pl Bluesummers fórum társnál van ryzen 9-es 4090-es kártyával 500 nit-es 240hz kijelzővel.
Xerath404 -nél is vannak laptopok bár nála most ryzen 9-et nem láttam de vele is érdemes felvenni a kapcsolatot. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Úgy látom az Amazonos linkeknél az újracsomagolt/esztétikai hibás gépek árát adtad meg, nem a teljesen újét.
A termékinfós linkeket megnézve színtérlefedettségben és fényerőben azonos a QHD meg a FullHD variáns. Viszont a QHD-s modell cikkszámára keresve kizárólag cseh találatokat hoz. Ha esetleg azt választanád, én futnék egy kört a helyedben az üzlet ügyfélszolgálatával, hogy milyen nyelvű a billentyűzet, nincs-e elírás az oldalon. Nem hazai cikkeknél ilyen sajnos előfordulhat bármelyik boltnál.
Összességében én valószínűleg egyébként a 4080-ast választanám az ajándék fejessel, ha belefér a keretbe.
-
Csandi
őstag
válasz
Nos, legjobb tudomásom szerint a qhd 240hz-es kijelző nem csak felbontásban és képfrissítésben jobb mint a másikak, hanem fényerőben és színekben is (javítsatok ki ha nem így van).
Ha viszont így van, és sokat használnád a laptop kijelzőjét akkor úgyis az adja az élmény legnagyobb részét, tehát azt választanám.
Ha viszont sokat van monitorra kötve és a laptop kijelzője viszont irreleváns számodra, akkor inkább az erősebb vidikarisat, amihez mlg egy grátisz fejes is jár ahogy látom, amit vagy eladsz és annyival olcsóbb volt, vagy ha pont kell akkor megspóroltad.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest