Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DamianB

őstag

válasz FőDudu #103985 üzenetére

Most ezt rám érted hogy az anyámat is eladnám 100 pontért? ( Nem ismersz hülyeséget ne írj rólam.)

Ez egy gamer laptop fórum erről a témáról nem sok szó esett eddig és kíváncsi voltam az itteni véleményekre.
    Hordozhatósag
    Ár
    Teljesítmény
    Ebből a háromból kell bemetszenem azt ami a legjobban megfelel az igényeimnek mivel számomra ez sok pénz és egyedül építettem fel az életem ezért alaposan meggondolom mire adok ki pénzt.

Mint mondtam a Razerre rá nézek alaposabban de ott az ára nekem magas volt de tisztában vagyok vele hogy jó gépek ezt is írtam .

Nem tudom volt e MSI laptopod nekem van és egy nagyon jól megépített stabil kis gép ami két éve 700 K volt 3080 al ( LG 65 oled tv 2k ba High beállításokal gyönyörűen viszi a Cyberpunkot). Mint láthatod akkor is igyekeztem megtalálni az arany középutat. Emellett beszéltem 13genes Titan tulajdonossal innen és ő is dicsérte a gépet elégedett vele .

Hűtésére visszatérve nézetek meg a linket értem mi a problémátok a hűtéssel de ez egy kínai tömeg gyártott gép csodát nem kell várni de ez sztem hoz egy elfogadható szintet miközben mikor látok egy stressz tesztet általában 90-95 fok között vannak a komponensek.

Új hozzászólás Aktív témák