Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Evil Snowman

őstag

LOGOUT blog

válasz echterion #103953 üzenetére

Nem arról van szó, hogy tetszik vagy sem, hanem arról, hogy az én szubjektív véleményem szerint ennyiért ne úgy nézzen ki egy laptop - függetlenül attól, hogy gamer avagy sem - , mintha egy 5 éves vérpistike rajzolta volna meg a kis zsírkréta készletével a délutáni kakaózása után. Valamint ennyiért legalább NYOMOKBAN tartalmazzon fémet a burkolat. Tehát az én nézőpontomból ennyi pénzért ez a külcsín nagyon, de nagyon gagyi és kevés.

VC hűtést már ide sem akarom citálni; de elég nagy szégyen, hogy egy ilyen árkategóriás gépből kimaradt.

A zaj kapcsán persze minden relatív, majd nézek róla videót, de sok bizodalmam nincs benne, de ne legyen igazam.

A 3200 EUR árra azt mondom, hogy már emészthetőbb, de én a fent leírtak miatt max 1 millát adnék érte. :R

Itthon felesleges boltból Razer-t venni, mert a veréb kereskedők azt hiszik pénzes újgazdagok veszik úgyis, azoknak meg nem számít a pénz.

HA-n van pár megbízható eladó, akiktől előbb vennék, mint hazai boltból. 2 hónapja volt fent egy emlékeim szerint ugyanilyen konfigos Blade 18 1,7 misiért. Nem kérdés, hogy a kettő közül (MSI - Razer) melyiket választanám.

Persze nyugodtan rám lehet sütni azt a bélyeget, hogy Razer fanboy vagyok, de sajnos a gyakorlati tapasztalataim azt igazolják relatíve sok általam birtokolt gamer és nem gamer laptop után, hogy kb ez az egyetlen márka, ahol nem kell nagyon kompromisszumot kötnöm, mivel mindenből a legjobbat pakolta bele a gyártó. Mondjuk többek között ezért is kéri meg az árát, de ez van.

• FőDudu

veterán

válasz echterion #103953 üzenetére

Na ezek utan semelyik sovargo ne sirjon, hogy nincs Razer magyar garival ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés