Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Én laptopokról beszélek,kb párszáz pasztázással/ gyakorlati tesztekkel a hátam mögött.Te meg tesztekről (asztali gépek?) nulla gyakorlattal a hátad mögött.
De aztán felőlem azt használtok ám,amit csak akartok,engem egy cseppet sem zavar
Az egy tény hogy a Kryonaut kicsi,fényes chipen nem tapad és nem terül úgy mint egy MX4 vagy ICD és ezáltal nincs is olyan hatásfoka,ha elhiszed,ha nem. -
válasz
Pocok256
üzenetére
Egyértelműen józan paraszti ésszel, se kézzel nem sikerülhet megoldani, csak a profi hegesztéses kupakolásnál, ... na már most ilyen nincs, amit nem is érdekelne, ha nem lenne ilyen pici a felület.
Ezen vagyok kiakadva. Amit rajzoltam korábban, belátom, a 2. ábrához nem pasztát kellett volna írni, hisz valóban nem a legjobb az átadó felület, hanem folyékony fémmel. Az úgy már korrekt.Ehhez mit szólsz?

https://youtu.be/WoLkniC_JiE?t=9m15s -
válasz
Pocok256
üzenetére
Jó jó, de azért ne ess át a ló túlsó oldalára. Nem kell 5 réteg egymás fölé, mint inkább vízszintes síkon kellene haladni, mint amiről a barátunk már az elején belekezdett csak senki nem akarja megérteni. Hidd el én tudom miről beszél, hisz elég sokat elszórakoztam a gépemmel. És az sem mindegy hogy a átvevő felület, borda vagy akármi milyen hatékonysággal teljesít, mint pl mikor korábban talán kreten67 tett nekem egy utalást, ha lehet ne tegyek a két hőcső közé pasztát, mert nem fogja olyan intenzitással nyomni a hőt(habár én a jobb tapadás miatt tettem) a másik csőhöz (W/mK képesség jóval kisebb a pasztánál), mintha közvetlenül érintkeznének, vagy illetve igen ahogy a KillHates mester mondta forrasztani illik........persze én anélkül próbáltam ahogy tudtam.
De ha rosszul idéztem elnézést, már régen volt.
Lehet fellebbezni. 
Na most szóval nagyobb hő leadó felület, mint itt.

Igaz van itt is egymás tetején pár vacak, de főleg vízszintesen próbáltam terjeszkedni.
És mondjuk most az együttes szintetikus teszteket kivéve elég jól hűt a lapos, jelenleg semmi panaszom mind a négy mag 4Ghz-n belőve. Ezt szereti.
Ragasztás nincsen, csak némi gyanta a CPU-nál. Viszont azt bármikor könnyen el lehet távolítani. Az egész a haslap odaszorításán alapul. Ellenőrizve kifogástalan jelenleg. És innentől egy darabig hozzá sem nyúlok.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Így igaz, a LID egy szükséges rossz a processzorgyártók részéről, mert ha nincsen akkor a vérpistikék nagyüzemben sarkazzák le a csupasz CPU-kat, GPU-kat és erre a szopórollerre nem akar felülni egy olyan chip gyártó sem aki a "kezedbe" adja magát a procit. Tehát ha eljön az az idő amikor forrasztva lesznek a desktop CPU-k is, akkor már nem lehet kifogás a véglény részéről, hogy "szállítás közben" sarkazódott le a flipchip -azaz "én így vettem"-, hanem ha nincsen sérülés az alaplapon akkor egyértelműen meg lehet állapítani az OEM partner vagy disztri részéről, hogy ezt bizony otthon "reccsentette meg" a felhasználó.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Volt hegesztett processzorod asztaliból, ahol minőségi volt a forrasztás (gépi), s tökéletes hűtőfelülete volt?
Ne hülyézd le, amit írok. Helyette cáfold meg.Én azt ajálnom soha ne vegyél asztali gépet, nyafogj a notid túlmelegedésével.
Ha Te a sapkát szőnyegnek hiszed ... no comment.Gondolom processzortuningolók is pont véletlenül nem notebook processzort választanak, hanem kupakosakat.
Gondolom ő is hülye, nem?
Forrás: [link]
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Amit Bluesummers fejtegetett azzal én is maradéktalanul egyet értettem, ne legyek kihagyva, sőt én már korábban gondoltam a témára csak nem propagáltam.
Nem hagyom hogy egyedül vigye el a balhét. 
Egyébként tényleg ne tartson estig a téma, bármennyire is szeretném, mert a végén még neki állok valamit barkácsolni.
-
Soucaller
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
hmm értem, mert bennem van hogy késöbb talán veszek bele egy kittet még de nem tudom kihasználnám e, de lehet single kitt lesz már csak a jövőbe tekintés miatt is kényelmesebb belepattintani egy másik kittet mint kicserélni kettőt szóval.

Pcie - Sata kérdés még mindig a levegőbe lóg nekem, gondolom gyorsabb pcie sloton keresztül menő ssd, de nem értem akkor miért 5 font al drágább, úgy hogy dupla akkora tárhely.
Meg hol van az a 3 win ? Görgetem a menüt és nincs ott csak simaWindows 10 Home 64bit, English, Dutch, French, German, Italian
Igen Killer wifi lesz mással nem is lehet kérni 1435 vagy 1550 mondjuk itt nem tudom megérné azaz 40 plusz a újabbra de fogalmam sincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jövőhéten rendelem meg a R17 R4 vagy R5 nem tudom most, nem írja sehol melyik sorszámozva.
i7-8750H
1070 OCMindennel a végösszeg
£2,169.02 erre rájön a minus 10% ahogy nézem, meg akkor kérek hozzá egy táskát, meg egy fülest ha már Font
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ne haragudj, de mire alapozod, hogy "fos"? (ha már ilyen választékos a stílusod)?
Kifejtenéd pontosan az érveidet, vagy ez csak úgy csípőből jön?
Én fél éve használom, napi 5-6 órát megy, játszom is rajta (most épp Far Cry 5), semmi baj nincs vele.
Egyszer nem fagyott, hasít, csendes, teszi a dolgát.
i7 7600HQ, 1050Ti. -
x_o_n
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
koszi megprobálom,emlekeim szerint 2 honapja frissitett,es most mikor mar a gond megvolt,ismet de ez ugye nem valtoztatott maradt lassu
hálokartya Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
a tobbit keresem hogy hol tudom megnezni19.51.12.3 2018 marc 2 de ez a driver volt mikor hasznaltam es akkor semmi gond nem volt...
-
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Csak a szokásos szélsőséges shitsorm-ot nyomod megint. Attól, hogy te így használod, az még nem általános felhasználása egy laposnak. De ezerszer is inkább az, amit te csinálsz a géppel, mint ilyen szintetikus fosok, ezek semmire se jók, plusz semmiből nem tart olyan drivert írni, ami ha ezt a szart érzékeli, szimplán beleszól a működésbe, hogy ne főljön meg a gpu (ahogy azt korábban az Nv meg is tette).
-
maximilian4
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Mondja ezt olyan ember aki állítása szerint heti 2x veszi elő a gépet a sorokból játszani. Amúgy szerintem ha 100 embert megkérdeznénk hogyan használja játékra a gépet, akkor nagyjából valós lenne az az 1% amit kollega mondott, de lehet ezzel sokat mondok. De az itteni tagoktól is meg lehetne kérdezni, és én is azt mondom hogy nincs értelme ennek a szintetikus nyúznásnak és nem is életszerű. Na pá.

-
Raymond
titán
válasz
Pocok256
üzenetére
Nezd, en nyitott vagyok mindenfelere. Igen, lehet en is abba az 1%-ba tartozok aki nem 2 oras SQL dump futtatasa kozben stream-eli 1080p-ben zold hatteren ahogy jatszik mert ezek a gepek erre valok, de az is lehet hogy nem es inkabb azok az 1% akik igy csinaljak. A tapasztalataimra tamaszkodva en inkabb az utobbira szavazok, de persze lehuthetnek itt a forumtarsak hogy hulye vagyok mert mindenki igy csinalja manapsag

-
kreten67
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Volt mostanában néhány vadi új 2018-as Xps 15 gépem . Aw 13 sajátba még nem volt,de garanciában már szedtem szét néhányat. Nos nekem az Xps vitte el a pálmát összeszerelés és anyaghasználat terén. Az a keret-nélküli uhd kijelző az xps-ben nagyon bejött ,de valszeg leesésből a kijelző egyet se bírna ki.
Én alapvetően AW párti vagyok és játékos szemszögből lehet jobb az AW 13 vagy 15 az xps-nél. -
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Olyan 95%-ban egyet is tudok veled érteni, egyedül talán csak a betonra esős kitétel hiányát nem találom kritikusnak, talán mert még sosem ejtettem le a laptopjaim (sőt, a lányom se, pedig ő aztán tud szeleburdi lenni), így nálam ez nem kritikus tényező. Persze azért egy leeséstől ne hulljon atomjaira, de nem is kell sértetlenül kibírnia.
-
maximilian4
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Szokásos Acer egy hulladék. Hányszor olvastam már Tőled, mert valaha kofogtál egyet, és azóta az összes többi rossz.

Valamilyen szinten érthető, de ha jól emlékszem a 13r3 sem volt tökéletes anno.
Én már számtalan tesztet olvastam a helios 500-ról, tnap több mint egy órás videót néztem, amit Matthew Moniz készített és ezek alapján azt kell mondanom hogy egészen kiváló gép lett. Ha ez hulladék akkor az általunk birtokolt aw 13 nem tudom minek nevezhető, és a 15-ös i9-est sem tartom semmivel sem jobbnak. Szerencsére engem nem vezérel ekkora előítéletesség. -
válasz
Pocok256
üzenetére
Az jó és örülök neki, de ezt most miért írtad ide? Aztán erre válaszolva meg a többire jön majd hogy megint tele offolom a topikot, pedig érted mi a szitu.

Nálam sincs gond, csak próbálom kihúzni a határokat ameddig csak lehet. Menj a topik elejére hogyan kezdődött és olvasd a topig gazda izgalommal teli beszámolóit.
Ez a 4 éves gép amit tud, azt semmilyen más lapos sem tudja a mostaniak közül, értsd úgy, amire ezt tervezték, és lett belőle eddig....(Muerte hasonlókat mondana, és már fejtegetett korábban)...na pont ezért nem kell nekem semmi más Alienware meg főleg. Tervezett teljesítményének sokszorosát hozza, más típusokhoz képest könnyebb szétkapni, javítani, bővíteni, modolni, mire Killhates a tanúm. Sőt hamarosan vízhűtésem is lesz hozzá, ami a lapos belső konstrukciója miatt kivitelezhető. Na ezt a varázst semmi más nem tudná nekem most pótolni. És ha piszkálás alatt a mostani nagy meleg miatt, mert kímélni szeretném a laptopom, azt értjük hogy 4 magon 3,6Ghz-ig tolom csak a tempót a cpu-nál, és azt throttling mentesen(max turbó) hozza ameddig csak kell, akkor az szerintem elég szép, és bőven elég mindenhez jelenleg ebben a topikban.

További szép napot.

-
echterion
nagyúr
-
Smithy87
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Azt értem, hogy olyan nincs hogy na ez 38,56 wattot fogyaszt itt most a két proci alatt az épp népserő i5-7300HQ-ra és a i7 7700HQ-ra gondoltam. elvileg egyik sem kategóriákkal régebbi mint a másik mind 2 re rá van hazudva a 45 watt. Ebben az esetben miért lenne az, hogy egy mondjuk 50-55Wra tervezett hűtés az egyikre jó a másikra nem.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Szuper! 🙄
De azt is észre vettem hogy alap esetben a proci 3,6 GHz-en fut mikor semmi sincs, aztán mikor kilepek egy játékból akkor meg 2,5-ön! Nem fordítva kéne lennie? Ezt mutatja a coretemp, vagy a melegedés miatt veszi vissza? Közben rá jöttem, energy management volt teljesítmény centrikuson ezért pörgött alapba is 3,6-on, egyébként ezt hogy érdemes használni? -
Bence3111
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Oké lassan már unom hogy mindenki szerint "balfasz" vagyok. Igen nem értek a laptopokhoz mivel egész eddig asztali pc-s voltam és most is csak azért váltok mert már most volt 3 éve hogy koleszos vagyok és úgy gondoltam hogy be kéne szereznem egy notebookot, igen már rájöttem tegnap óta hogy az asus és a lenovo ebben az árban nem legjobbakat csinálja(utána olvastam). De kövezzetek én még sose hallottam a dell-ről mint jó laptop gyártó cégről, de amint lesz időm utána olvasok. Ezt csak azért írtam le mert nem vagyok olyan sötét mint amilyennek szerintem már egy-ketten gondolnak ebben a topikban

-
válasz
Pocok256
üzenetére
Ugyanitt : egyedi hétszögletű álijenvér13 eladó!

Mivel valami MIL810-es standardnak megfelel az összes AW ezért baromi jól bírja a gyepát: az én gépem szétszedett állapotban csúszott le a kocsi csomagtartójáról, koppant egy jó nagyot, majd kilőtte magából a RAM modulokat! Semmi baja nem lett, ellenben az én koszorúeremmel, ami jócskán ki volt téve némi stressznek amíg nem láttam meg az ufó fejet a kijelzőn!

-
NTonee
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
a 15R4 és 17R5 már a boltokban van, 13as nem jött és ráadásul egyik nap néztem az AW twitch adását, ahol bemutatták az új AW gaming headsetet és ott volt egy apró említés, miszerint nem is lesz 13as mostanában. Volt egy twitter bejegyzés is az egyik AW fejestől, ,,No updates coming to AW 13 anytime soon"
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Én semmilyen észt nem osztottam, nem tudom, mire gondolsz, csak bátorkodtam megemlíteni, hogy nálam igenis elfelejtgeti a beállítást.
Nem mások bosszantására írtam, hidd el, de én ülök a gépem előtt, és én látom... Mára is elfelejtette, pedig tegnap még jó volt, és este szabályosan állítottam le a gépet. Erre még akkor is képes vagyok, ha Te éppen meglehetősen személyeskedően sötétnek tartasz... -
gyemipapa
senior tag
-
Smithy87
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Nekem volt acer gépen igaz nem ebben az ársávban. Műanyag de jól össze volt rakva nem hibásodot tmeg még a gari idő után sem. Egy szer járt szervízben a szervizes másnap hívott és elmondta mit kelett volna csinálnom, hogy ne kerüljön be. Innen től számítva 3 napon belül nálam volt a gép. Én meg vagyok elégedve velük.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Jah, Intel Core-ból csak egy i9-es van, a többi Xeon ... én is kíváncsi vagyok.
De mitől i9? Van már 8. generációs, laptopba való i7-es proci, az is 6 magos.
i7-8850H vs i9-8950HK -
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Ott a piros pont.

Nekem most feljebb ment volna.
Majd később visszatérünk rá.(#24204) kreten67: Mint meccsen a gól lényeg a végeredmény, idővel az én gépem fog a legjobban hűteni.
Meg fogom dönteni ezt az AW egyeduralmat.
És maradok az én kis MSI laposomnál, mert szerintem ez a világ egyik legsokoldalúbb laptopja, tuningbajnok, és mellesleg csodaszép.
Amennyire egy laptopot lehet, imádom. 
-
-
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Azt azért ne felejtsd már el hogy nem konkrétan az én gépemről volt szó, hanem egy gt72-es lapos hűtési képességéről, ami 1 jobban hűt egy gt70-nél, 2 simán kiszolgál bármilyen vga-t ezt lekopogom, mert az enyém is el bír vele ami belefér akkor az pláne gyengébb kivitelben.
És azt se felejtsd már el szemrevételezni hogy nálad jelenleg egy lassú 1060-as vga és egy igen alacsony órajelen futó cpu kínlódik, mert nem mindegy ha már a gépemben turkálsz. Ha leviszem a teljesítményem a te szintedre ami még mindig bőven elfogadható lenne bárkinek sokkal jobbak volnának a mutatók. Nem véletlenül szóltam vissza, nem neked, hanem Kretennek, aki nem sokkal később talált is egy jobb hűtésű msi gt72-est.
A bedobott teszted alapján egyébként semmi jó nem látszik...cpu max 3,5GHz vs 3,8GHz ügye nálam
ez egy vicc!És már megbocsáss hol van az a teszt amit a kérésednek megfelelően lenyomtam...furmark prime95 együtt(30 perc) 5 perc minimum mint nálam, úgy hogy látszódjék, lássa mindenki. Süketelsz itt nekünk egyfolytában.....ja nem mernéd betenni, mert a mutatott fotódon a cpu 91 fokon tetőzik.

És még egyszer a keresés laptop ügyben nem egy mai csúcs gépre irányult, csúcs vga-val, ezért bátorkodtam megjegyezni a példámat, amit már átéltem a sajátommal. Használtam én korábban minden féle barkács, faragás, lyukasztás nélkül gtx 980m vga-t egy i7-4700mq(32,32,33,34....3,6GHz-ra húzva) cpu párossal. Jól emlékszem sokkal jobb hőfokaim voltak mint most ez a brutál hardver.
Szerintem nem én akarok bizonyítani milyen faszintos lapos tulajdonos vagyok, hanem te a letámadásoddal. Kreten67 nem kért tőlem laptop gyilkos tesztet bizonygatni.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Az szép. Az viszont szánalmas, hogy ennyi pénzt adnak. Tényleg szánalmas. Ki lehet kapcsolódni, játszani, de elb@szni életed legszebb éveit, küzdve, hogy ennyi pénzt nyerjél (ami nem is biztos, hogy bejön), az ku....ra nem normális. Semmilyen "játék" esetében sem, mert akkor már nem játék, hanem nyomorgás. Volt itt nemrég erről téma, sorry az offért, de ez kijött belőlem. Most Doom-ot tolom, azt se próbálnám ki soha az életben online. Az offline játékokat ha nagyon jól megcsinálják, az becsületes dolog (Baldur's Gate sorozatok, Doom sorozatok, Quake sorozatok, Fallout sorozatok, stb...)
Akármennyire is vagyok Warhammer, Warcraft, Starcraft őrült, sajnos az offline játékélményt nagyon elcseszik az olyan "útmutatókkal", hogy merre menj, mit csinálj, meg nagyon látszik
A legújabb Doom-ban elején rohadtul idegesített az "útmutató", ugyanúgy, ahogy Crysiseknél, vagy Call of Duty-nál. Gyakorlatilag ki van taposva neked az út, Te csak menj és hentelj, s már előre tudod mit kell csinálnod, mi lesz a végén.
Aki játszott nagyon-nagyon régen, talán a világ 1. 3D-s stratégiai játékával (Warhammer: Shadow of the Horned Rat), az tudhatja, hogy semmit nem tudtál előre. Sőt, ha rossz választásokat hoztál, akkor egy idő után képtelen voltál menedzselni a játékot (kifogytál a pénzből), vagy ha véletlenül rossz irányba mentél, akkor belefuthattál az Orcok főhadseregébe, ahol a játék 2. percében már felajánlotta neked a gép, hogy menekülj. Nem hogy 10 éves fejjel volt nehéz a játék, de még 25-30 évesen is megizzadtam a játékkal.
https://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer:_Shadow_of_the_Horned_RatVisszatérve az online gamerek világába: Folyamatosan akarják a pofádba nyomni a sikerélményt, hogy ezzel menő leszel, csak ezt csináld, semmi mást, s dollár milliókat adunk neked. Már-már a pénzről szól az egész (lásd: DLC-k, játékmegjelenési határidők szigorú betartása), s igazi értékteremtőt senki se tud alkotni ... mondjuk már nincs is lehetőség. Szerintem mindenféle kategóriát kitaláltak, amit csak lehetett, nem lehet újat alkotni, max grafikai szinten.
Sorry ... -
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Elég nagy baj ez hogy itt tart a világ...Az érdemi kétkezi munka,meg a normális kapcsolatok meg kihalófélben vannak,mert már 6 évesen a számítógépen meg a szaros játékokon kívül nem létezik más a gyerekek számára.Én még kölök koromban a sárban fetrengtem nyáron egy kiadós eső után és boldog voltam tőle

-
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Egyrészt ennyire nem jó a szemem, másrészt mivel monitorozok így látom multiban is mennyire terhelődik a hardver(a cpu átlag 50%). Szépen hozza a teljesítményt, és amennyiben tudom stabilizálni az fps-t nincs még olyan games ami észrevehetően kifogna a gépemen, csak a hőfok 1-nél kissé elszáll 140 fps környékén. Nem ragozom tovább.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Igen de te is tudod ez egy olyan szintetikus teszt ami 1 játék alatt sem mutatkozik meg. Az hogy a cpu és gpu együtt közel teljes kapacitáson dolgozzon na meg folyamatosan hosszú időn át olyan nincs. És ebbe nem csak az én gépem görbül bele, lehet még a tiéd is, mert még nem láttuk az hogyan teljesítene.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Tessék ahogy kérted 30 percig futattam.
Bár a hőfok már igen korán kialakult.
Természetesen volt laptot hűtő és a laptopba szerelt kis venti segítsége, plusz a gányolás amit ésszel végeztem. El tudnám mondani miért, de inkább hagyjuk.....nem akarlak fárasztani vele.

A fotót még a teszt futtatása alatt nyomtam, nem a leállítás után.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Jó nyilván a Fosnájt, meg PuBG meg ilyenek nyilván hogy kiesik nálam, mert amit írtam az pc gaminggel vonatkozott, nem pedig fostalcsikákkal kapcsolatban írtam
Kompetitiv játékkal kapcsolatban meg az jutott eszembe , amikor még anno LOLoztam és egy silveres meg egy goldos vitatkozott és nevezte kompetitiv játéknak amit műveltek 
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg szetszedni sem voltam hajlando ami esetemben koros elvaltozasra utal !
Elnezest a GIANT kepekert

Lehet fellebbezni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sotetebbre szamitottam !

De hát néma gyereknek, anyja veri...

Majd később visszatérünk rá.
Meg fogom dönteni ezt az AW egyeduralmat.
Muerte