Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
Lacuss20 #87101 üzenetére
A proci topikban mondták nekem a múltkor hogy jobb és csinálja szinte mindenki hogy fix feszre teszik a cpu feszültséget mert jobb mintha mindig ugrálna. Szóval UV kell oda hogy nagyobb teljesítményt lehessen elérni, az a idő amit a folyamatos állítgatással tesz azt meg lehet spórolni meg hasonló magyarázatok pl alaplap élettartam stb.... Hát én hagytam/om automatán a hűtésem miatt....na akarom mondani szerintem ugyanezt kell, vagy valami hasonlót is tenni a gpu görbe beállításával. Ki kell kísérletezni egy olyat ami hűtésileg és teljesítményileg is a legjobbat hozza ki az adott hardverből. Mivel minden hardver kicsit más egyedi ezért ez csak egyéni kísérletezgetés lehet. Szerintem nekem most ebben a tekintetben minden szuper és persze nem értek hozzá, de sokat eljátszottam vele és végül lett egy jó beállításom. Egy ehhez hasonlót készíts. Halványan látszik a gyári UV görbe.
Aztán GPU-Z ellenörzés hogy az esetleges tuning 10%-ot azért ne haladja meg a biztonságos még egészséges tuning miatt.
Van a Superposition benchmark teszt ami csak GPU teljesítmény felmérő. Meglátásom szerint ha bizonytalan vagyok a vga felől, fogyasztás, teljesítmény tekintetében, akkor ezt kell, érdemes lefuttatni, ha ott nem mutat 100% vga terhelést az nem jó....lehet, akkor kell egy UV állítás az MSI AB-vel. A görbe vége egyenesbe, az elejét hagyni és figyelni az alapfeszre, nálam elég alacsony szerencsére stabilan és így hűvös, de ha megemelném a 806mV -t azzal pl tudnám növelni a vga teljesítményét nagyobb melegedés mellett mondjuk mindenképp 2000Mhz alatt jóval a stabilitás miatt......kell a hardver optimalizálás is, szerintem laptopnál is.
Az hogy játékoknál nem fut fullon a hardver sajnos általános dolog aminek sok oka lehet, nem csak nálad van jelen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest