- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs. #84740 üzenetére
Valtoznak az igenyek. Nekem is fontos a TB, a toltes miatt. Azonban a fentebb linkelt Legion5 Pro mar 135w toltest tud USB-C porton (de csak a hatuljan) - valaki pont ezt kereste a napokban. Viszont arban a 2700 Euro az huzos. (32GB, 1TB, jo kijelzo, leggyorsabb proci, 3070Ti nem lehet olcso, foleg hogy 1 honapja sincs a piacon) meg jo, hogy durva kedvezmennyel kapom. Szoval valoszinuleg ramegyek, max eladom itt valakinek
Amiota dupla kuplungos, 7 sebesseges automata valtos autot vezetek, azota nem kell mas.
Covid elott ceges autot hajtottam (az is automata volt egyebkent), sajatnak meg jatszos alfa volt kezi valtoval, amit elvezet vezetni.
De az automata az mas.Ugy gyorsul ahogy nyomod, es a fokozatokat semmilyen kezi valtos auto vezetoje nem tudja gyorsabban valtani. Elvileg 0,2s a valtasi ido. Kenyelmes, gyors - a tobbit meglatjuk.
Van aki kepes ,kiszamolni kilometerre vetitve az auto koltseget a kezi es az automata valtos verzio fuggvenyeben. En leszarom, a kenyelem fontosabb. A szarragast meghagyom masnak.A masik az adaptive fenyszoro. Na az is alap lesz ezutan. 128led van benne fenyszoronkent, ezt kepes mozgatni is (kanyar kovetos) raadasul a 2 elso fenyszorot fuggetlenul tudja fokuszalni, dimmelni, szegmensenkent lekapcsolni es mozgatni is. Van egy kamera a visszapillanto tukor folott, az figyeli a torteneseket. Ha jol tudom 58Km/h a limit, a folott 'jatszik'. Es kurvajol csinalja. Melygarazsbol kihajtva raadaom, ennyi.
Ha megy elotted egy auto, akkor egy U alaku valyuban megy, mellette/mogotte full fenyerovel latsz, de azt hatulrol nem vakuzza telibe. Ha jon szembe valami, akkor latod ahogy kimaszkolja az autot, de meg ugyanugy megy a full fenyero elotte/mellette. Es ahogy kozeledik ugy allitja az adott fenyszorot. Kozben a masik full fenyeron megy es latod az ut jobb oldalat rendesen. Kanyarban a leg latvanyosabb ahogyan koveti az elotted menot a fenypaszma - az auto mellett latod ahogy kb az autoig full fenyero, az auto meg megy a sotetben (mert azt kimaszkolja). Nem tudom hogy csinalja, de meg 1x sem villantottak, hogy vegyem le. A kozlekedesi tablakat is fullra megvilagitja. Lakott teruleten (ha utcai lampat erzekel) leveszi, azaz nem vilagit be paraszt modjara az ablakokon ha lakott teruleten halad ahol lampak vannak. Szerintem jol mukodik.
Ez a 2 dolog a mostani automig nem volt lenyeges - mostantol alap lesz.
Vezettem mindenfelet, foleg komolyabb Audi es Bmw modelleket, mert azok a ceges autok - azokban nem volt ilyen. Persze van adaptiv tempomat meg egyeb extra is, de ez a ket dolog annyira jo, hogy erdemes ezt venni egy jovo beli auto kereses alap kriteriumanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest