Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonDragonka
üzenetére
Már régen megbántam ezt a közzétételt. Azt hittem magasan viszem a pálmát.
Azért ezt valaki magyarázza már el nekem? [link] Ez akkor hogy van?
Ez a teszt nagyon furcsa, mert valami eszméletlen leterheli a procit és követeli a kakaót.
Meg is kapja anélkül hogy adnám, elveszi.
Szóval van egy bizonyos beállításom aminél elindítom a CPU-Z vagy Aida stressz teszt, vagy Prime95 és minden normális a hőfok és a fogyasztás is sőt ajjaj. Ráadásul -0,130V UV van belőve amit sehol a világon nem látok senkinél ki ilyen procit használna és akkor még finoman fogalmazok mert az IA Voltage Offset "0" értéken mindenhol és akár 4.8-5,0Ghz úgy hogy nem szakad be az órajel meg a plafon.
(még nem kérdeztem senkit)Szóval maradjunk abban hogy egyenlőre user error van nálam és a procim verhetetlen lesz majd valamikor.
Vagy tán nincs elég amper a tápegységemben, nem a gyári sokkal gyengébb. Játék az hasít, tegnap a Forza Horizon 5 -ben sem láttam eddig 180fps magasságot, be is szédültem egy fának és a gamepod sem tudja már tartani az fps szintet.
Szelidítem 60-ra de akkor minek fejlesztettem sok pénzből. Igaz majd csönget a kaszás áramszámlával a kezében, hogy vinné el az ördög.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SUSE Linux
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy tán nincs elég amper a tápegységemben, nem a gyári sokkal gyengébb. Játék az hasít, tegnap a Forza Horizon 5 -ben sem láttam eddig 180fps magasságot, be is szédültem egy fának és a gamepod sem tudja már tartani az fps szintet.
Muerte