Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakuf
tag
Köszi a gyors válaszod, közben találtam egy logout blogot vagy mit is az xbox 360 kontrolleréről és teljességgel meggyőzött. A hűtés tényleg ennyire jó lenne a chillstreamnél ? Megkérdezhetném, hogy milyen személyes tapasztalataid vannak vele kapcsolatban, akár pozitív akár negatív?! Előre is köszi!
-
csl1982
tag
Köszi a választ.
Benevezek egy P3600-ra, a Chillstream-mel az a gondom, hogy nagyon kicsi az én kezemhez. Csak azon gondolkodtam tegnap este, hogy a Saitek nem Xinputos, de vannak hozzá progik, majd jobban utánaolvasok még.
Igen, tudom, hogy egyik gáz, másik fék, csak van, hogy jó lenne mindkettőt egyszerre nyomni... mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg sose leszek olyan profi, hogy annyira zavarjon -
Gerisz
addikt
Én olyat akarok amin mind a kettő "bot".
Autóversenyhez kell csak, hogy ne a kormányt kelljen előpakolni mikor van egy kis időm játszani. Utánaolvasok. De egyébként 8500-ért a Wireless Rumblepad 2 nem lesz drága, mert 10 fölött van a legtöbb boltban. Ezt nem tudom miért ennyiért árulják (szintén boltban). -
HaliAdi
tag
Ehhez csak gratulálni tudok Nem tudom, hogy ismered-e az USB-t... ha nem, nézz utána.
"adott esetben" van itt is, meg ott is gomba....
a stílusodon kérlek változtass, a fórumnak nincs szüksége ilyen mentalitásra.a lényeg: chillstream / xbox360
Ono 1982:
A te gampedoddal nem kéne, hogy gondja legyen. Az enyémmel volt baja(chillstream), de egyik játékfájlt ki kellett egészíteni egy adott szöveggel és akkor jó lett. Utánanézek neked, hátha megvan még.[ Szerkesztve ]
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
HaliAdi
tag
pont jó , hogy ez az enyémmel is így működött
Akkor ajánlom, hogy nézz meg pl egy Rumblepad-ot. 1.2.3.4....
De részemről lezártam. inkább másra fordítsd az energiádat mint az okoskodásra és kötekedésre. vitát befejeztem.Ha nem vennéd észre nem engem OFF-olnak. Mert én kultúráltan próbálok segíteni a másiknak, úgy ahogy tőlem telik....szia
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
HaliAdi
tag
Én nem csináltam veled semmit magadnak köszönheted.
Annyit tettem, hogy veled ellentétben kutúrált módon beszéltem és beláttam amit kellett.
Én segíteni próbáltam/próbálok másnak, ahogy tőlem telik.Neked is inkább ezzel kéne foglalkozni és nem nekem írogatni.Kérlek többet ne írj itt, inkább írj PÜ-t ha gondod van.A fórum nem erre való!
-
Mozso26
senior tag
-
Inv1sus
addikt
Azzal a kontrollerrel én is szemezgettem, de olvastam egy olyan véleményt róla, hogy valakinek nagyon kicsinek tűnik és így kényelmetlen a fogása. Az a baj, hogy valószínűleg nekem is az lenne, mivel nagy kezem van.
xinput-ról még nem is hallottam. xbox360 kontroller olyan? Vagy a logitech chillstream?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
DeFranco
nagyúr
Igen, köszönöm, nagyon sokat. Ezek szerint, amennyiben nem ximputos a gamepad, hanem direct imputos (ezek akkor azok?) akkor is megoldható az irányítás, csak be kell állítani/driverből kell megoldani, tehát plusz meló, de hátrány nem ér, nem lesz olyan, hogy a gamepad és a játék nem működik együtt úgy, mint pl. egy F310-zel?
Az anyagminőség jelenleg nem zavar, egyelőre csak próbára vennék egyet, és erre nincs humorom sok pénzt áldozni.
szerk: ránézésre a kettő közül melyiket választanád? - akármi miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Az biztos, hogy én minden fps játékkal való gamelés után nézegetni kezdem a gamepadomat, hogy na vajon tönkrevágtam-e a nyúzással? Annyira szenvedés célozni vele.
Tudom, hogy hova szeretnék célozni, egérrel simán rá is mutatnék, de itt idő kell mire nagynehezen elvonszolja magát odáig. Mintha 1 km-t le kellene futnom, miközbe magam előtt tolok egy zsák krumplit.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
kenwood3
addikt
Igen de ő sincs gamepadhoz szokva , aki meg billentyű+egérrell játszott mindig is annak qrvára nehéz Fps-t gamepaddal játszani utána . Nem azt mondom , hogy nem lehet de nagyon nehéz átszokni rá illetve úgy játszani vele mint billentyűvel+egérrel
Mi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest