Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Megértem hogy így gondolod, ugyanakkor ne hagyd figyelmen kívül azt, hogy ami neked jó az nem azt jeletni hogy jó automatikusan másnak is. Számomra teljességgel lényegtelen kinek felel meg, nekem nem, és felőlem állhat mögötte akár 3 milliárd ember is, akkor sem.
Berendeltem a Spark N5-öt, valamint megrendelem a
Gamesir Nova Lite 2-t, emellett van egy xbox kontroller is amit leejtettek a földre és a bal kar 'sodródik' - csere után sem lett jobb, lehet más is sérült, újra ránézek majd - (na meg persze van a Steam kontroller), aztán kiderül melyik válik be. Eddig még mindig az F510-et volt a legkényelmesebb használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple garancia
- Toshiba P300 3TB 64MB 7200rpm SATA 3
- Halk irodai PC: i5-6500 / 16GB DDR4 / 500GB Samsung NVMe SSD / Silencio 452
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest