Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammeyer
csendes tag
[Moneyback guarantee, G2A, scam]
Sziasztok,
Vettem egy 20 euro koruli kulcsot g2a-n (nem elso vasarlasom, eddig nem volt ilyen problemam), es a kod invalid. Beszeltem az illetekes fejleszto ceg support teamjevel es mondtak hogy ez a kulcs nincs az adatbazisukban es nem valid. Amugy utana aznap lattam hogy az eladonak van par negativ bejegyzese arra a napra ugyan arra a termekre, de amugy 800+ pozitiv ratingje volt 98%-os upvote-tal.
Gondoltam semmi gond akkor refundol a g2a, na ez nagyon nem igy megy. Kell nekik egy hivatalos allaspont valami szervezettol, pl rendorseg, hogy en at lettem verve. Namost persze elmentem viccbol a rendorsegre es mondtak hogy 50.000 forint alatt sajnos nem tudnak segiteni. A fogyasztovedelemnel csak EU-ra vonatkozo entitast talaltam es G2A Hong Kongba van bejelentve (nem veletlen).
A kerdesem az volna hogy van-e valakinek haspnlo tapasztalata, sikerult-e mar valakinek penzvisszafizetest elernie? Illetve van e valamifele fogyasztovedelem akihez lehet fordulni ilyen esetben. Persze most meg probalkozok a paypal oldalarol valo refunddal, meglatjuk mi lesz belole.
Ezek utan valoszinu hogy tobbet nem vasarolok itt, az egesz store legalabb olyan shady mintha a darkweben lenne egy webshop. Amugy a kulcsok amiket eladnak semmifele verifikacios vagy validacios protokolon nem mennek at, barki eladhat barmit egybol. Fyi: https://m.imgur.com/gQhoEmH
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest