Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonyarc
tag
válasz
Morphus101 #117 üzenetére
Úgy nem engedi. A Steames email címemet kéne megváltoztatnom, és oda akarja küldeni.
1.
Jelentkezzen be Steam fiókjába a megadott adatokkal.
Nyissa meg a Fiókadatok menüpontot , és kattintson az „E-mail címem módosítása” lehetőségre.
2, Válassza ki a megerősítő kód e-mailre küldésének lehetőségét
3,Látogassa meg a https://gygmail4.com oldalt , és jelentkezzen be a fent megadott hitelesítő adatokkal.
4. A Steam kódját tartalmazó e-mail az e-mail postaládájába kerül, írja be ezt a kódot a Steamen.
5. Változtassa meg jelszavát. Felhívjuk figyelmét, hogy az e-mail 30 napig lesz elérhető, majd letiltjuk.Ez működhet így?
-
vonyarc
tag
Sziasztok!
Véletlenül steam fiókot vettem a g2a-n 1 játékkal, és nem tudom hogy kell aktiválni.
Segítene valaki?
Köszönöm. -
herion
tag
Elég halott a topik, de azért leírom hogy jártam.
Nem szoktam ilyen szürkepiaci kulcsos oldalakon vásárolni, inkább kivárom a leárazásokat ha sokallom a pénzt egy játékért. 2 hete viszont úgy adódott, egyik barátomnak, hogy tudjunk együtt játszani megvettem (volna) egy játékot G2A-n.
Sóherkodtam, és be is szívtam rendesen. Megbízhatónak értékelt eladó, globális kulcs, fél ár, kell ennél több?
Igen ám, csak a kulcs nem volt készleten az eladónál. Ennek ellenére mégis árulta a semmit. A visszatérítés 6 órán belül megtörtént. Mármint csak egy emailben. A pénzre azóta is várok, ugyanis a szabályzat szerint akár 28 napig is simán ülhetnek a pénzen.Úgy tűnik ezt be is tartják, mert 15. napja hogy a közel 8 ezer forintomat még mindig nem kaptam vissza.
Lehet ennél szánalmasabb egy oldal, hogy hetekig ül egy károsult pénzén, esetleg még meg is forgatja, és csak utána adja vissza? Szerintem nem.
Oké ott a shield, de aki 2 évente egyszer vesz valamit, az nem fog előfizetni shield-re.
Na mindegy, nálam ez a moslék oldal végleg elásta magát. -
batman91
őstag
válasz
Gabson730 #113 üzenetére
Nem illegális és nem is adnak el használt softwaret. Szürke boltnak számít, magán emberektől veszel kulcsokat. Nekem eddig semmi gondom nem volt vele. Sokan írják, hogy lopott kulcsok stb. és le lesznek majd tiltva. Itt is olyantól kell vásárolni akinek több ezer pozitív értékelése van kevés negatív mellett. Ettől függetlenül belefuthat ez ember nem működő kulcsba, de ezt hamar tudják orvosolni. Szóval nem kell aggódni.
-
Gabson730
tag
Ez a G2a nem illegális? Használt játékokat árulnak nem?
Ha jól tudom használt szoftware-t tilos adni venni. Akkor ez hogy vanElőre is köszi
-
Morphus101
tag
Anno nem volt rossz a G2A,de volt néhány olyan huzásuk hogy kb 2 éve inkább másoldalon vásárolok..ráadásul ha megnézitek Allkeyshopban,gyakran nem is ők a legolcsobbak,ha meg igen nekem megéri azt fél-1 euroval többet kifizetni egy megbizhatobb siteon.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
a fiam vásárolt ezen az dalon FIFA2021-et. A játék árán kívül havonta levonnak 4 euro-t. Próbálom megszüntetni de egyenlőre be sem tudok lépni az oldalukra. Ez valami átvágód téma?
Hogy tudom megszüntetni, hogy havonta ne terheljék a bankkártyát ha be sem tudok lépni? A Banknál kell letiltani a levonást ? -
maross
nagyúr
ez remek kerdes, utobbi ket alkalommal nekem se sikerult, de nem volt fontos. be van ragadva kb 16 eurom tobb mint egy eve...
-
adammeyer
csendes tag
[Moneyback guarantee, G2A, scam]
Sziasztok,
Vettem egy 20 euro koruli kulcsot g2a-n (nem elso vasarlasom, eddig nem volt ilyen problemam), es a kod invalid. Beszeltem az illetekes fejleszto ceg support teamjevel es mondtak hogy ez a kulcs nincs az adatbazisukban es nem valid. Amugy utana aznap lattam hogy az eladonak van par negativ bejegyzese arra a napra ugyan arra a termekre, de amugy 800+ pozitiv ratingje volt 98%-os upvote-tal.
Gondoltam semmi gond akkor refundol a g2a, na ez nagyon nem igy megy. Kell nekik egy hivatalos allaspont valami szervezettol, pl rendorseg, hogy en at lettem verve. Namost persze elmentem viccbol a rendorsegre es mondtak hogy 50.000 forint alatt sajnos nem tudnak segiteni. A fogyasztovedelemnel csak EU-ra vonatkozo entitast talaltam es G2A Hong Kongba van bejelentve (nem veletlen).
A kerdesem az volna hogy van-e valakinek haspnlo tapasztalata, sikerult-e mar valakinek penzvisszafizetest elernie? Illetve van e valamifele fogyasztovedelem akihez lehet fordulni ilyen esetben. Persze most meg probalkozok a paypal oldalarol valo refunddal, meglatjuk mi lesz belole.
Ezek utan valoszinu hogy tobbet nem vasarolok itt, az egesz store legalabb olyan shady mintha a darkweben lenne egy webshop. Amugy a kulcsok amiket eladnak semmifele verifikacios vagy validacios protokolon nem mennek at, barki eladhat barmit egybol. Fyi: https://m.imgur.com/gQhoEmH
-
L4mie
veterán
Ez a mocskos szemét banda valahova elrejtett egy G2A Plus feliratkozást az utolsó vásárlásomnál és 1 héttel a vásárlás után vonja az 1000 forintot majd havonta akarja vonni.
Hogy a fenébe tudok leiratkozni erről a mocsokról, simán törlöm az accountomat az segít?*ok sikerült, plus felületen lehet lemondani....pfujj undorító.
-
s7evcsenko
addikt
Valaki segítene pls.
Szeretnék feltenni pár játékot g2a-ra, de mikor rámegyek a sell itemre, ez fogad.
Ha rámegyek a "get acces now"-ra, akkor meg mindenféle céges adatokat kér tőlem, amim nincs.
Hogy tudok itt seller lenni egyszerűen? -
wjbhbdux
veterán
-
batman91
őstag
válasz
Cray Tyler #100 üzenetére
Én is megszüntettem a fenébe, nem kell nekem ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kvázi számítógépet szürreális kristályokból !
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest