Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #341 üzenetére
Az Árkádbeli Hervisben láttam most sokfélét, akció is volt jópár. Egy utolsó darabos Nike női futócipőt 13k helyett 7500-ért vettem ott a hétvégén. Csak azóta is monszun van, szóval kipróbálni nem tudtam még...
mod: A Bosnyák térnél a piac mögött van egy kis salakos pályaszerűség, a pontos bejutást még nem néztem meg, de remélem ott lehet futni esetleg. Meg hátha itt ismeri valaki.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #343 üzenetére
Nem követlek, csak a Bosnyák melletti pályára rá akartam kérdezni itt, aztán láttam, hogy pont erre jársz, akkor már beírtam most.
Tavaly(előtt?) kb. két-három hónapig sikerült gyakorlatilag minden nap edzenem konditeremben, futópados futás mindig volt benne, és a sima Wink "márkájú" "futócipőm" bírta, nem fájt a lábam, szóval akkor egy ilyen márkás cipő is jó lesz remélem. Bár kint futni az nyilván más... Nyehehe, betétes bringás naciban lesz muszáj futnom, de hát ez van, egyelőre kísérleti projectről van szó.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #346 üzenetére
Hú most így hirtelen nem találom a neten, este megnézem, hogy hívják.
Spinning egyébként van a közelben, a Récsei Gilda Maxban, ami ráadásul mellékesen éjjel-nappal nyitva van, jó hely.mod: Óóó, Deseda... Meg kellene piszkálni a Coca-Colát, hogy szponzorálja már azt a szuper 10 órás Tour DeSeda versenyt jövőre, amit tavaly szponzorált, idén viszont nem...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Nem testre rögzíthető, de rávehető: bringás mez, 2000 Ft/db, ha kimegy az ember az elastic-hoz, ajánlották nekem is, volt is otthon, szerintem praktikus.
szerk.: Nekem KO Pfeffer Jet borsspraym van, állítólag jó. Ja és épp lejárt, szóval ki kellene próbálni, mit is tud.
mindenki: Most futottam le életem első szigetkörét, 45 perc lett (nettó), megállnom nem kellett. Némi bringás cucc átvétele miatt volt egyszer kb. 4-5 perc megállás még, de ennyi. Kifejezetten jól esett, csak most kicsit fáj a talpam meg érzem az achilles-inamat (a súlyom nem kevés sajnos ), de ennyi. Sosem futottam még, csak iskolásként meg buszhoz , na meg konditeremben futópadon félórákat, ezért meglepődtem, hogy ez tulajdonképpen jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Ha véletlenül erre jár valaki épp most: érdemes kimenni futni a Margitszigetre így eső után is? A rekortán használható, nem túl vizes (pocsolyás) ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Hú nagyon jó ez a sok link, köszi.
Részemről májusban kezdtem futni szigetköröket bringás edzéssel együtt, az első 45 perc alatt ment, de legalább megállás nélkül. Mostanra már 36 perc alatt futom, pl. ez a legutóbbi (megfuttattam a bringás garmint ).
Ami a fura, hogy percre ugyanolyan gyorsan futom le a köröket kb. egy hónapig, aztán valahogy egyszercsak érzem az erőt és javítok 4-5 percet, onnantól fogva pedig megint stabilan azzal a sebességgel megy. Május közepétől június közepéig 45 perces körök, június-júliusban 40 percesek, július-augusztusban meg 36, most igyekszem megint szintet lépni. Azt hittem volna, hogy fokozatosan fejlődik az ember, nem tudom, miért nem így van. Lassan viszont kezdem igazán élvezni a futást, korábban csak muszájból csináltam, tüdőkapacitás növelési céllal...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
A szép hölgyek társasága nem nagyon motivál, de hálistennek pár izmos férfi felsőtestet azért lehet látni időnként. Igaz ez is inkább elvonja a figyelmemet...
A szigeti futók azért érdekes szubkultúra, biztos megérne egy szociológiai elemzést.
Hajrá a felkészüléshez, ha olyan elszántsággal nyomod, mint a bringázást (ami max respect , ha még nem írtam volna), akkor tuti meglesz. Még a végén te is valami ironman versenyen kötsz ki... Esetleg előbb duatlon? Tudtommal futás-bringázás-futás a menete, hmm, fordítva jobb lenne mondjuk... Bringázást és futást utána próbáltam kétszer, másfél órás montizás után egy szigetkör nagyon kellemes volt, és kifejezetten jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest