- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
tomcica #90010 üzenetére
Holnap reggel ha csuklasz én leszek! Adok én majd gyors részt! Alapos bemelegítés után felvezetés nélkül durranó 91%. De velem lesz az Arahi 6! Ő segít úton maradni, vigyáz a térdeimre és csillapítja a becsapódást. Onnan már csak akarat kérdése kitartani. 60 perctől tovább főzzük 93-94%-os 100m szakaszokkal, majd levezetésként további fokozás 94-95%-ig. Hárman leszünk végig! Én, az elmém és Te
Kapsz majd jót is rosszat is, de a végén mindig hálás vagyok
Ez a tökéletes reggeli ébresztő! Ez már közel verseny tempó, de ésszel végzett nem nyélgáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged