- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én is majdnem eltaknyoltam ma, annyira jeges volt a járda az udvaron.
Ez van, ez veszélyes üzem. Most megint halogatok én is, de holnap már szerintem kimegyek futni, ha mást nem, akkor kocsiba ülök, aztán felmegyek az erdőbe. Valamiért egy ideje nem szívesen futok forgalmas utakon meg a városban. Múltkor pl beterített egy busz sós latyakkal, talán az is közrejátszik. Érdekes, hogy az elhízásnak van egy pszichológiai hatása is. Az ember elkezdi szégyellni, hogy telefosott búvárruha testalkata van, aztán emiatt nem szívesen jár társaságban edzeni. Talán lehet egy ilyen vonulata is a dolognak. Én legalábbis érzek egy ilyen kis gátlást az utóbbi időben. Nem mintha ez komolyan vissza tudna fogni, csak ha valaki abszolút kezdő, akkor el tudom képzelni, hogy ez komoly hatással van rá. Azt hiszem ezt hívják nyugaton fat shaming-nek.
-
cuebler
senior tag
én valamikor január elején mentem egy jeges 8 km-t, tessék-lássék letakarított vagy szimplán letaposott kerékpárúton, a normál tempómnál alig 15 mp-el lassabb átlaggal, a kedves "ittlakók" biztatását követően
személy szerint ha beállok egy egyenletes lépéshosszra és tempóra, jégen is simán futok, csak ne kelljen hirtelen ritmust vagy irányt váltanom. tény, hogy a vádlimat másnap jobban éreztem a kelleténél, valószínűleg az eltérő technika okán
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest