- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
#20584850 #35623 üzenetére
Vettem multkor ezt-azt,mintat is,kozepes meretu kiszerelest (amibol nem volt minta) stb. Mar nehany hete tesztelgetem mi az ami nalam okes.Gel meg nem kerult sorba,azt regen hasznaltam siman vizzel,okes volt.Majd megnezem bcaa/glutamin melle a gel hogyan muzsikal.
Meg ugye regen banan + aszalt gyumolcs szelet ment,de azok azert dobnak a vercukron egy lorugasnyit.Generation UCAN es Maurten meg nem kerult a kezem koze,mondjuk azok mar valoban aranyarban vannak,nem hiszem h kapkodni fogok ertuk.Melle meg valahonnan EU/USA-bol kell rendelni (Tailwind szinten) szoval egyelore abbol dolgozok amit a shop builderben le tudok rendelni (scietec,biotech,musletech,nutrend stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Magisk
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest