- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nem rég vásároltam egy Makita B&S500 PLM4627N nem önjárós fűnyírót!
Tapasztalataim:
- a Briggs motornak köszönhetően könnyen indul
- nem egy erőgép, de ha kb 2 hetente van nyírva a fű, akkor bőven elegendő a teljesítménye
- csapágyazott kerekei vannak, ezért sokkal könnyebb tolni, mint egy sima kerekű gépet
- központilag (egyszerre) lehet a magasságot állítani, ami nagyon kényelmes
- a fű gyűjtő kosarat teljesen tele szórja fűvel (volt olyan gépem, ami csak 2/3 részig tudta megtölteni)
- erős a váza, nem tekeredik vagy hasonlók
- van rajta oldal kidobó is
- 3 év garancia van ráNem egy olcsó gép, bár nem is a legdrágább, de nekem bőven elegendő, bátran ajánlom bárkinek!
(kérdezzetek nyugodtam) -
vacs
veterán
Sziasztok.
Az Interspar-ban van egy korrektnek tűnő önjárós, Briggs motoros fűnyíró: adatlapja a gyártó oldalán!
Valakinek esetleg bármi tapasztalata, vagy mi a véleményetek? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Van nekem egy kb 5 éves Husqvarna LC 56 típusú Honda motoros fűnyíróm (Husqvarna LC356-nak az elődje)!
A gép az 5 év alatt 4x volt szerelőnél, jelenleg sem működik.
Mindig a Honda motorral volt a baj, a hajtáslánc a Husqvarna részéről tökéletes!
A teljesen automata szívatóval többször volt gond, mert hidegen nem zárt le a szelep, ezért nem indult el a gép.
Később az alapjárat ingadozott, olyan volt mintha benzin vagy levegő után kapkodna a motor (terhelés alatt is).
Legutóbb 2 hónapja volt szerelőnél, mert melegen nem indult el.
Idén tegnap volt először használva, elindult, szépen dolgozott, majd kb fél óra pihenő után megint nem tudtam elindítani ... (új levegő szűrő, gyertya, olaj van benne), megint vihetem szerelőhöz!Részemről senkinek NEM ajánlom a Honda motoros Husqvarna gépeket, Briggs motorral lehet nem lenne ilyen problémám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest