- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! A tegnap esti ideg sokk után úgy döntöttem új fűkaszát veszek. Ebben szeretném a segitségetelet kérni. Otthoni használatra lenne,de elég nagy hátsó udvar van kb 700m2. Ott 2 hetente vágom a füvet. Eddig egy Al ko hasznaltam kb egy éves. De valszeg hozzáértés hiányában,elkezdett kinlódni,tegnap már nem is tudtam levágni vele az udvart. Ha gázt adok lefullad,erőtlen stb..de igazából nem is akarom megjavítani ,vagy javittatni veszek egy másikat. Annyi lenne a fontos hogy minél kevesebb hozzáértést igényeljen,mert tényleg nem vagyok egy nagy szaki,csak használni szeretném. De szerelni csak az alap dolgokhoz értek. Pl levegőszűrő tisztitás. Én kettő típusban gondolkodom stihl és husqvarna. Melyik lehet a jobb? Tartósabb? Max 200eft lenne rá a keret. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest