- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz
KunEmber #8582 üzenetére
Ezt így nagyon nem egyszerű megmondani. Embere, telek fekvése (pl. mennyire árnyékos/napos), időjárási körülmények, stb befolyásolják. Valaki rosszul van, ha már 3,5-4 cm a fű, és ugrik neki, amint lehet. Én kb március végén-április elején szoktam először lenyírni (átlag minőségű fű, nagyobb részt napos telek, nem ráfeszülve, hogy ha esetleg addigra már 5-6 cm a fű). Szóval, te tudod magadról, milyen fajta vagy. (egyikkel sincs gond, ne essék félreértés)
-
RWD
tag
válasz
KunEmber #8152 üzenetére
Ja hát elég gáz ez szerintem, ilyen f0st hogy lehet forgalomba hozni? A lekokszolt gyűrűket meg majd pucerálja a keverőedény forgalmazó, gariban?
Mindenhol így néznek ki:
[link]
[link]
[link]
Mindegyiken ugyanolyan az osztás. Amúgy a tippet köszönöm, ami igazán bosszant hogy járattam is a gépet így jó pár tankot, ki tudja milyen sűrű keverékkel (vagy 2,5x annyi olajat kapott így / liter). Persze ez az Én hülyeségem, hogy kapásból megbíztam benne, annyira sűrűn meg nem vágok, hogy "érzésből" fura legyen az adagolás mértéke. -
nagydom1991
csendes tag
válasz
KunEmber #7786 üzenetére
Az Oleo-Mac BCH 500 T az már a jobb gépek közé sorolható? azt esetleg érdemes lehet megvenni?
illetve most sokat láttam, hogy a 4 ütemű Honda GX 50-es van ajánlva, holott, kb 1-2 évvel ezelőtt mikor itt jártam, kb mindenki óvva intett a 4 ütemű motoroktól vagy legalábbis kétkedve nyilatkoztak róla, ennyit változott azóta?
GX 50-el kapcsolatban az AGT mennyire jó? azt találtam kb elérhető árkategóriában, viszont sose hallottam még róla ezeleőtt -
Morris
Topikgazda
válasz
KunEmber #7735 üzenetére
Én ezt nem mondanám fanatizmusnak. Egyszerűen ár/érték arányban szerintem a husi a legjobb benzines gépek esetén.
Vennék én Hondát is, de az ára fáj.
Stihl tök jó lenne, de sztem nagyon bután néz ki. Nyilván ne ez alapján válasszunk, de nálam szempont.
Rivall, stiga is szimpatikus lenne ha nem noname motorral adnák.
Parkside gagyi. Érződik rajta.
Vannak első szériás ps szerszámaim. Elpusztíthatatlanok. De a többi széria...pff... Már rég nem veszek semmi ps-t. Makitára állok át.
AL-KO felső kategória nem rosssz sőt tetszik is, de akkor már husiMakita villanyosban tök jó (lenne). De nem az. Egy kivételével mind hulladék.
Makita akkus szerintem nagyon jók.Nekem így adja a sorrend.
-
Alex123
senior tag
válasz
KunEmber #7430 üzenetére
Szia!
Az 5 dl betöltése után kicsit várni kell, amíg "igazodik" az olaj, elfolyik mindenhova.
A pálca aljánál van egy kicsi lapított rész, azon kell lennie az olajnak - mivel tiszta még nehezen látható, de a lényeg, hogy a lapított részben legyen mindig a szint, akkor nem lehet baj. (persze vízszintes terepen mérve).
Ha mégis "sok" lenne benne az olaj, akkor ki kell szívni vagy önteni a gépből, mert a túl sok olaj nem tesz jót a motornak, ahogy a kevés sem. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
KunEmber #7373 üzenetére
Szia!
400m2-re teljesen elég a kinézet Husqvarna LC 140P vagy a Stihl RM 248.2. (Nem is értem miért lenne kevés)
Esetleg STIGA COLLECTOR 43 (fűgyűjtője műanyag házas). Mivel van ilyen fűnyíróm, tudok tapasztalatot írni, jó gépnek mondom összességében. Kb. ha saját terület után szomszéd területét is kell vágni , akkor igencsak ott vagyok az ajánlott 1000m2. Hátránya, hogy nem a klasszikus méretű gyertya való bele. Pl. ez jó NGK BKR6ES (nem ez van gyárilag benne). -
Morris
Topikgazda
válasz
KunEmber #7376 üzenetére
Szubjektív vélemény, de én husqvarna helyett mást nem vennék ebben az árkategóriában.
Sőt szerintem ezen kívül mást nem vennék. Nekem annyira bejött. Lehet,hogy fél millás kategóriában már Hondát vennék, de az túl van az inger küszöbömön.
Akksisból meg Makita. 50%-ban azért mert akkum már van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest