- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Annyira nem ide tartozik, de nem láttam erre való topicot. 1-2 kis fenyőfám megtámadta valamilyen rovarkárosító (1-es és 2-es képen szépen látszik). Első lépésben ki kell derítenem, jegenyefenyőim, vagy duglászfenyőim vannak. Nem ér nevetni! Itt vannak a képek:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11Azért gondolok duglászra, mert: "Tűi egyesével állnak, alapjukon hirtelen nyélbe keskenyedők, a levélnyél csavart, az alsó oldalukon két fehér csík húzódik..." Mindegyik ilyen.
Köszi!
-
Szóval lassan egy fél szezon óta használom/használjuk a Partner 7053D tipusu fűnyírót. Eddigi tapasztalatok szerint nagyon bevállt, kertben, vakondtúrás, kisebb meggyfa hajtások, apróbb gallyak sem okoznak különösebb meglepetést számára, tekintve hogy a gép magassága tág határok között belőhető. Persze erejéhez hozzájárul hogy motorja 190ccm-es, és 7le-t ad le papíron (Briggs). Viszont az önjáró funkció nélkül igen komoly workout edzés veszi kezdetét, tehát érdemes használni, és azzal vásárolni a gépet (szerencsére a saját példányom rendelkezik ilyen opcióval). Sajnos a motor rezgéseit valamilyen szinten érezni a markolaton, így ez bandázsolásra került, azóta ég és föld vele dolgozni. A gép háza elég vastag fémből van, tehát időtállónak tűnik, a motorja megfelelő olajcsere periódust betartva megölhetetlen. De a kerekek felfogatása nem tetszett, sikerült is az egyiken túlhúzni a menetet, tehát önzáró anya fog kerülni rá. Illetve a fűgyűjtő kosár nagyobb mennyiségű füvet már nem bír el, érdemes gyakran üríteni. Ami hiányzik: Állítható sebességű önjáró funkció.
-
walex
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék elektromos fűnyírót venni.
Kb. 250 m2-es területre kellene.
Kb. 1 hete bújom a fórumokat és sajnos azt látni, hogy szidják az Al-Kot, Boscht, Makitát, MTD-t.
Akkor melyik a jobb?
Mit szabad megvenni elektromosban?Bosch ARM32 (Szidják, mint a bokrot Edigitalon, Árukeresőn, Mallon)
http://www.edigital.hu/funyirok/bosch-arm-32-funyiro-p403646.htmlBosch Rotak 32 Ergoflex
https://www.primanet.hu/termekek/PWS-005232-01/bosch-rotak-32-ergoflex-elektromos-funyiro-0600885e00.htmlMTD Optima 34E
https://www.primanet.hu/termekek/PWS-013092-01/mtd-optima-34-e-elektromos-funyiro-18akejs-600.htmlMakita ELM3711
http://timarszerszam.hu/makita-elm3711-elektromos-funyiro/tKöszi!
-
Archer
őstag
válasz
Travelos #1450 üzenetére
Maga a hengerkéses nyírás inkább professzionális felhasználás, golfpályákon, egyéb kifejezetten igényes területeken gyakran ilyennel nyírnak (persze "kicsit" komolyabb kivitelben), nagyon szép felületet lehet vele nyírni, csak ugye ehhez gyakran kell és a kések élezése is sokkal körülményesebb/időigényesebb. Ilyen kézi kivitelben tényleg inkább csak hobbinak jó vagy ha valóban igényes de kis felületről van szó és hetente többször, de legalább kétszer le van tologatva.
Argos83: elektromoshoz nem értek de nem sokkal feljebb valaki írt, hogy mire érdemes figyelni (robbantott ábra alapján).
-
Espla
aktív tag
Igen a suhanó. Ennek az előnye, hogy nem tépi a fűszálat hanem vágja
Hosszabb idő a használata ha vannak tereptárgyak és rendesen megmozgatja az embert.
Kell egy bizonyos lendület, tartani kell a sebességet. Ha hosszabb, sűrűbb a fű az nagy ellenállást jelent.
Hobbigépnek jó, mert nincs mindig idő, kedv, vagy a fű túl hosszú.
Szóval nem villany vagy benzines helyett, hanem mellett ajánlom.
De aki szívesen mozog és a kert és a mechanikus gépek megszállottja annak kötelező! -
Travelos
őstag
Sziasztok, 130 m2 füves területem van. 3-5 cm fűmagasságra szeretnék nyírni. Most olyan 4 naponta nyírok egy régi, gagyi fűnyíróval, szeretnék egy újat venni.
Mostanában olvastam a hengerkéses, kézi fűnyírókról. Szerintetek érdemes ezzekkel foglalkozni vagy elektromosban gondolkozzak? -
Popes
őstag
válasz
Zola007 #1447 üzenetére
Figyeld az Aldis akciót, Gardenline(alko) (nyáron szokott lenni) nem egy Sthil de 3 év garancia,és most negyedik éve nyúzom hiba nélkül. Két 1200nm-es telket gyűrök vele és eddig bírja. Tudom hogy nem egy professzionális fűkasza de a 35k-s árát bőven megszolgálta. Ha nem akarsz sokat költeni és megbízható gépet akarsz akkor merem ajánlani. (annyi hogy én castrol racing power 2T olajjal használtam, amit eddig meghálált)
-
Zola007
veterán
válasz
VIPowER #1446 üzenetére
Annyira nem egyszerű a helyzet
"Fákkal, bokrokkal tarkított, "
Ez alatt még termő gyümölcsfákat értek, mintegy 50 db-ot, illetve van pár ágyásnyi zöldség is, így gyomirtózást nem preferálom.
Csak a terület nagy részén lett befejezve a művelés, ahol korábban kukorica és krumpli volt.
Viszont a fák között is nő a dzsindzsa rendesenViszont ezt találtam még: Hecht 154
-
Zola007
veterán
természetesen nem egy Oleo 755 vagy Stihl 550 szintjét várom, csak azt, hogy kíméletes használat mellett ne essenek szét a fődarabok 5 éven belül és a kopóalkatrészek pedig pótolhatók legyenek idővel
nézegettem őket, de 80-90 alatt nem látok jobbat, max drágábbat. többet pedig nem adnék érte háztáji használatra -
Archer
őstag
válasz
Anubis_9 #1439 üzenetére
Nem ismerem ezt az X-Force csodát de én inkább a kopásállóságára gondolnék előnyként a marketing szöveg alapján, mint a vágásteljesítményre. Ez végül is most milyen, csillag keresztmetszetű?
Zola007: nem rossz gép a Sparta, igazából ennyiért jobbat nem igen kapsz nála de ha már a két említett közül kell választani, az Al-Ko csodát hanyagolnám és inkább a Fuxtec. Az sem egy nagy valami de viszonylag olcsó és van hozzá olcsón alkatrész. Index-en fűkaszás fórumban van ennek a Fuxtec-nek felhasználó tábora, ott próbálj meg kicsit utána nézni.
-
Zola007
veterán
Üdv
Fűkaszára szeretnék javaslatot kérni.
A kaszálandó terület összesen ~3000 (talán több, de max 4000) m2-re nőtt édesanyámnál, mert felhagyott a kertműveléssel. Fákkal, bokrokkal tarkított, dimbes, dombos, vakondtúrásosSzezonban úgy 3 hetente tudom letolni, azonban muszáj egy-másfél nap alatt, mert csak akkor járok nála.
Jelenlegi Oleo Sparta 25 kaszámat szeretném lecserélni. Semmi baja, csak ehhez már kevés szegény és nem haladok vele a nagy dudvában.Milyen erősebb, házi használatra elég, de azért tartós kaszát tudnátok helyette ajánlani mondjuk 80e Ft-ig?
Persze nem baj, ha 50-60-ból is meg tudnám oldani.
Amit néztem eddig 50 körül a Fuxtec MS152 és AL-KO BC 4535 -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Egy kis tapasztalatot szeretnék veletek megosztani. Ma kipróbáltam a korábban említett X Force Husqvarna damilt 3 mm-es átmérőben. Előtte Round-ot használtam, amivel teljes mértékben elégedett vagyok. 1500 Ft-tal drágább az X Force 56 m-es kiszerelésben. A munkaterület egy 2000 nm-es, közel térdig érő füves, gazos tábla volt. A lényeg: épp, hogy csak árnyalattal éreztem jobbnak az X Force-ot. Azonban a kb. 1,5 óra használat alatt 4x (!) szakadt el a damil. Ezt megelégelve visszaváltottam Round-ra (szintén 3 mm-es átmérő). A Round egyszer sem szakadt el, addig vágtam vele, amíg vagy a benzin nem fogyott el, vagy a damil. Szóval kis csalódás nekem ez a hiper-szuper X-Force.
-
Argos
őstag
Na, mindenki kint kertészkedik ebben a szép időben?
Addig is egy rejtvény:
Ha valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a Rotak 32 és az ARM 32 között, akkor kap tőlem egy exkluzív [] -t!
Közben meglett a differencia:
A különbség köztük a gyári kés kialakítása, ugyanis a Rotak 32-es kése hajlított, aminek következtében könnyebben áramlik a levágott fű a gyűjtőbe, így ritkábban kell a gyűjtőt üríteni a fűnyírás közben. -
Argos
őstag
Szevasztok!
Meg sem lepődök, hogy ilyen topic is van a PH!-n.
Egy óvatlan vasdarabbal vívott hirtelen-halál típusú küzdelemben, alul maradt a fűnyíró masinériám, így kellene egy
- olcsó /20-25.000 Huf/ (de, azért nem pocsék)
- valamennyire időtálló (tudom, csodát ne várjak)
elektronyos gépezet, nagyobb részt füves, de vegyes gazos, kissé hepehupás ~3-400m² kertbe.Fentebb írta valaki a Bosch ARM 32-est, innen ez jó választás? (Hogy miért az extrem digital dobja a legjobb ajánlatot, az passz.)
Esetleg alternatíva? -
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Szüleimnek viszonylag nagy területet kell vágniuk, és sajnos idősödnek, eléggé fárasztó nekik. Most sima benzines fűnyírójuk van, sajnos egy úgy látom egy fűnyíró traktor eléggé drága...
Ha jól értelmezem ez önjáró benzinessel a tologatás válik könnyedebbé? -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következőben. Vásároltam egy AL-KO Classic 4.66 P-B 3 in One típusú benzines fűnyírót. Leírásnak megfelelően helyezem üzembe, ügyelve minden apróságra, és mégsem akar elindulni. 95 benzin van benne, olaj jó, gyertya szikrát ad. Ennek ellenére hiába rántom be, nem indul el. Van ennek a készüléknek valamiféle speciális üzembe helyezési technikája? Köszönöm.
J.M.
-
Archer
őstag
válasz
Anubis_9 #1429 üzenetére
Magával a géppel amúgy nincs gond mert bírja a melót (143 legalább is ilyen volt, pedig kapott azért rendesen mindenféle fakezűektől) viszont azért tudják ennyiért adni, mert a komplett rezgéscsillapítást lespórolták róla. Gondolom erősen a Stihl alá akartak menni ezekkel a gépekkel árban, ugye az ~50cm3-t ott már közel 300k-ért adják.
-
-
Anubis_9
addikt
Én 2-3 hetente használom csak, de akkor akár egy huzamban 3 órán át és csak akkor állok meg, ha damilt, vagy benzint kell pótolni. Nem mondom, hogy nem szokott zsibbadni a tenyerem, ujjam, de bízom abban, hogy ennyit kibír a szervezetem, mivel nem mindennapos használatról van szó. Ha most vennék, lehet 545RX mellett döntenék. Tavaly, akcióban jutottam hozzá 185.000-ért. A kellemetlenségek ellenére tökéletesen elégedett vagyok vele.
Ezt most találtam: léteznek antivibrációs kesztyűk is! Érdemes lenne kipróbálni!
-
Archer
őstag
válasz
Anubis_9 #1427 üzenetére
Nem akarom leszólni, de ez a gép és hasonló társai (143, 543) a Husqvarna f@szságai (amúgy nem is ők gyártják a blokkot bele). Ekkora cm3 mellett hogy semmilyen rezgéscsillapítást nem tesznek rá, az elég agymenés, dolgozna vele az a mérnök egész nap, aki ezt megtervezte. Dolgoztam hasonló "rettenettel" -143- elég sokat kényszerből, próbáltam többféle hevederrel, néhány óra után mindenhogy fárasztó volt, pedig az "csak" 43cm3 volt.
Gondolj bele, gyakorlatilag egy robogó méretű cucc ketyereg a hátadon, és a gerinced, kezeid meg úgy mindened telibe kapja tőle az összes rezgést, másrészt nehéz. Az egy szép dolog, hogy viszonylag olcsón kapsz nagy teljesítményt (mondjuk a Stihl-hez képest), viszont hosszú távon szerintem nagyon nem egészséges. Sajnos akármit csinálsz vele, ez egy ilyen gép. Hetente-kéthetente pár órát eldolgozni vele ok, de napi szinten, huzamosabb ideig tartó munkára szerintem alkalmatlan. Vagy egy kisebb, könnyebb gép aminek nincsenek ekkora mechanikus rezgései, vagy egy normális rezgéscsillapító tubussal felszerelt nagyobb típus (Husi 343/545RX vagy Stihl 410-460, esetleg használtan 350-400-450). -
Anubis_9
addikt
válasz
Tothgera30 #1425 üzenetére
Hol lehet ilyen bandázs-szalagot venni? Én is kipróbálom az 553-as Husqvarnámon. Nem kicsit rezonál.
-
makro
senior tag
Közben pont került nálunk is a fűkasza vásárlás végére. Apám úgy döntött, hogy neki Oleo mac kell, mert az a legjobb a piacon, amiben egy kisgépszerelő is megerősítette...
Szval vett egy "OM 746 T" fűkaszát.Közben nálam 2-re csökkent a kiszemelt példányok száma:
- Husi 454 RX - 220E HUF ( ebben + olaj + damil + zsír )
- Stihl 410 - 230E HUF ( ebben +olaj + damil )410-es most már kifutóban, már nem is igazán kapnak. Mondta is a boltvezető, hogy ha kell akkor most vigyem, mert az ezt követő kaszát már nem lehet annyira otthon bütykölni, mert számítógépre köthető csodagép lesz... ( nah ettől mentsenek meg )
454 RX-re is 1 hetet kell várni, de ha ott a boltban az orrom alá tolnak egyet, biztos elhozom
-
válasz
Ed Parker #1419 üzenetére
Ebben egyetértek, de egy szivacsdarabtól azért egy ügyesen felrakott, esetleg adott helyeken aládolgozott bandázs több rezgést nyel el, kényelmesebb a fogása, és az izzadságtól sem fog csöpögni az egész. Persze nem nagy összeg a kivitelezése, és yt-on is találni kismillió videót, hogy kell feltenni, én megcsináltam, nagyon kényelmes lett.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Cortez863 #1416 üzenetére
Azt a tanácsot tudom adni hogy a kiszemelt fűnyírók weblapján addig kutass amíg a robbantott ábrájukat le nem tudod tölteni. Ha olyan motor van benne amely műanyag házba van öntve és ékszíjjal hajtja meg a kés tengelyét, attól sikítva menekülj. Az elektromotorok előbb utóbb leégnek. A normál fajtákat simán újratekercselik és mennek tovább. A műanyag házba öntött motorokat nem tudják javítani, a komplett motor cseréje pedig többe kerül mint a fűnyíró új ára.
Nekem ilyen volt, Attila néven én írtam az utolsó kommentet:
http://www.arukereso.hu/funyiro-c4185/al-ko/classic-plus-38-e-p141428974/#velemenyekMost Makitát vettem, de azzal is vigyázni kell, mert pl az ELM3800 ami most akciós, pont ugyanolyan javíthatatlan, műanyag házba ültetett motorral van szerelve mint az előző fent linkelt Alko.
A Makita ELM 3711-es viszont szépen javítható, márpedig Murphy törvénye szerint ami elromolhat, el is fog.
A Makiták robbantott ábráját a makita.hu-n találod az információ pont alatt.
Ajánlani persze csak olyan ajánljon, aki legalább öt éve használ egy gépet, ez a Makita ELM 3711-es viszont csak pár hete van megCsak remélni tudom hogy sokáig bírja és javítható.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tothgera30 #1415 üzenetére
Sztem ebben a kérdéskörben az esztétika tök másodlagos, mivel a rezgés károsabb a szervezetre, mint a ronda markolat a szemnek
-
Tomi"
újonc
Sziasztok!
Masport márkáról tapasztalata, véleménye van valakinek? -
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
500 nm-es kert gondozásához milyen elektromos fűnyírót ajánlanátok 30-50e Ft között? Lényeges szempont a tartósság és a minőségi kialakítás. Az árukereső oldalon talált márkák közül (Bosch,MTD,Makita,Gardena,Black&Decker) mindegyikhez írtak valami negatívumot.
-
-
ngáborz
tag
Sziasztok! Stihl FS 350-es fűkaszához keresnék prémium minőségű 2,7-es damilt napi szinten történő használatra.
-
Tomi"
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Kinéztem egy Güde 510 trike masinát. A kérdésem, mi a tapasztalat, ezek a 3 kerekűek mennyire stabilak, ill. borulékonyak? A telek nem teljesen sík vannak rajta hepe-hupák, ezzel viszont jól lehetne kerülgetni a fákat, bokrokat.
-
Archer
őstag
Olajnak aki sokat elhasznál egy évben Castrol Power 1 2T (vigyázni kell a beszerzési helyre, nagyon hamisítják), Repsol 2T Competicion, Elf Moto Tech 2T vagy valami hasonló (utolsó füstöl a legkevésbé és jól megszínezi a benzint). Akinek elég egy liter egy szezonra, az vegye meg a Husi XP-t vagy a Stihl Ultrát, ár/érték arányban egyik sem túl acélos de egy szezonra levetítve tökmindegy. Husi HP az rendben van.
-
Archer
őstag
Szerintem nem fogsz benne csalódni. Nekem a 343-mal van tapasztalatom, ami kb. ennek az elődje. Stihl FS350 után (ami valójában 40cm3, nem 35, tehát majdnem egy kategória) én nem szerettem annyira, valahogy nekem a Stihl sokkal jobban kézre állt de ez csak egy vélemény, ettől még sokan szeretik ezeket a gépeket. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Husi mérnökei miért nem jöttek rá még mindig, hogyha a rezgéscsillapító tubust nem gömbölyűre, hanem négyszögre terveznék, akkor a heveder koptató része nem koptatná lyukasra a műanyagot egy idő után. Stihl az új gépein ezt elég kulturáltan meg tudta oldani (nem vagyok amúgy Stihl márkab.zi, de van amiben tényleg jobbak).
Mindenesetre 40-50-60 ezer Ft a két márka azonos teljesítményű típusai között nem indokolt, egy 20-30 ezret mondanék reálisnak. -
Ed Parker
nagyúr
Mekkora terület amire használnád a kaszát és milyen?
Mert ha sima terep a tologatós fűnyíró messze kényelmesebb mint egy hevederes kasza és olcsóbb is, ha viszont olyan a terep akkor értelemszerűen a másik.
Egy időben én is rá voltam izgulva ezekre a nagy husqvarna gépekre, aztán elmúlt. Lett egy egy fűnyíró és a maradék területre meg egy fs40 damilos Stihl.Ami az olajat illeti, ha nagy a terület és sokat használod, akkor keverd a benzint, Stihl super vagy ultra olaj, vagy husqvarna kék, nem emlékszem a pontos típusára, mindkettő kiváló, amelyik szimpatikusabb vagy olcsóbb. A Stihl piros, nem rossz, csak már ennél vannak sokkal jobb olajok és a motorok is fejlettebbek.
Ha viszont keveset használod, akkor előre bekevert gyári benzin, Stihl motomix super, nem büdös, és nem punnyad meg pár hónap alatt, én ezeket használom évek óta, és minden gépem kiválóan működik. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Husqvarna 553RS-t használok nagy megelégedettséggel tavaly nyár közepe óta. Az érdekelne, hogy a szöghajtást hogyan/mennyi időközönként kell zsírral utántölteni? Leszedtem a csavart, jócskán látszik a gyári zsír még bent. Kéziköny szerint 3/4-ig kell töltve lennie (ezt mégis hogy ellenőrizzem?!), csere csak javításkor kell. Köszi!
-
makro
senior tag
Nem csak a kiskertben lenne használva, hanem a présház környékén és telepítésben is. A terv jelenleg, hogy legyen egy megbízható, masszív gép. E mellé még összerakunk a régi gépekből egy kisebb kaszát, amit csak damillal használnák, ezzel is kímélve a nagyot.
Ami nagyon húz a 545RX felé, az a heveder... a sima pántos hevederek azért egy idő után tudnak hátfájást okozni. Többnyire félnapos kaszálások vannak, ezért is szeretnék olyan gépet, ami erre lett tervezve.
A karbantartás nem szokott elmaradni, de a hengerben történő kopást nem tudjuk megakadályozni az olcsó gépekben, még kicsit sűrűbb keverékkel sem. Ennek apropóján, milyen olajat tudsz/tudtok ajánlani? ( ha jól emlékszem a piros stihl annyira nem ajánlott ) -
Zodiacus
tag
Sövényvágóból melyiket ajánlanátok? Black&Decker GT4550 vagy a Bosch AHS 450. A Blekinek mind két pengéje mozog és kicsit hosszabb a kardja. ( 60 m sövény három oldala 2m magasan)
-
Archer
őstag
Nekem 525RX-van. 545-öt közelről nem ismerem de biztos, hogy egy nagyon jó és strapabíró gép, az ilyen 30 ezres kaszáktól fényévekre van. Viszont nehéz (a heveder és a rezgéscsillapítás ezt elég jól ellensúlyozza, a Balance X hevedernél nem nagyon van jobb a piacon) és valószínűleg eszik is rendesen, kiskertben elzümmögni vele nem éppen gazdaságos. Valamit valamiért.
Karbantartást nem kell elhanyagolni, -a szokásos dolgokon kívül még néha illik leszedni a burkolatot és a henger bordái közül kipucolni a dzsuvát (nem csak ennél, hanem bármelyik gépnél) - és akkor nagy valószínűséggel sok-sok évig teszi majd a dolgát.Zsibbasztó fűnyíró: lehet, hogy megütötte valami a kést vagy a főtengelyt, illetve el is lehet köszörülve a kés. Kipróbálnám egy új késsel, hátha csak az a gond.
-
Ed Parker
nagyúr
Ez hosszú távon semmiképp sem egészséges.
Nekem egy plm4610 van, ami tök kényelmes,két dolgot tehetsz.
1. Megszabadulsz tőle
2. Teszel a markolatra egy vastagabb szivacsot, olyat amiket csövekre raknak, fekete színű vastagabb, ilyen habszivacsszerű szigetelés, ez tompít valamennyit a rezgésen. -
makro
senior tag
Szia,
szemezek egy Husi 545RX-el, és ahogy látom neked is ez a model van. Igaz ez olcsóbb mint az FS400-as, de most valahogy tényleg 220.000 lenne nálam a plafon.Eddig csak 20-30.000-es fűkaszákat használtunk, amik jó ha 1-1,5 évet kibírtak. ( Na jó, van egy FS45-t is, ami már átesett egy komplett motorcserén )
Jó lenne egy olyan gépre pénzt áldozni, ami nem hullik szét pár év alatt. Ezért is céloztam meg ezt a kategóriát. Mi véleményed, mennyire mondható tartósnak ez a model?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest