- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soldika30
tag
válasz
#69182976 #70 üzenetére
Szia bocs hogy csak most irok de délután melózom a héten! Hát a fúlzúgás elmúlt teljesen,de utánna keződött a sípolás.. mostanra már eléggé halk napközben nem is hallom,csak mikor lefexek ill amikor felkelek,, napközben el is múlik néhány órára.. de amugy sem hallom munka közben.. gondolom most gyógyúl,vagy regenerálódik! Picit pattog meg picit fáj is.. de el vagyok vele.. holnap azaz szerdán megyek fülészetre mert akkora kaptam időpontot! Délelött 10:45-re... Hogy milyen Buli? Hát egy discoba voltunk egész Pontosan a sztár DJ Bárány Attila volt.. én nem sokat voltam bent mert bántotta a fülemet a nagy hang..(szerintem túl sok is volt),,,vagy lehet én szoktam el tőle mert már évek óta nem voltam sehol! De egy biztos.. ha ez elmúlik teljesen akkor ugy hálálom meg,hogy számüzöm az életemből a hangos zenét! eladom a kocsibol még a hangtechnikát is
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest