Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

eriberi újonc válasz  Soldika30

üzenetére Soldika30

üzenetéreSZIASZTOK! 
 NEKEM IS MÁR RÉGOTA A BALL FÜLEM SIPOL.NEM ÁLLANDÓ JELLEGGEL DE HA SIPOL AKKOR NAGYON ZAVARÓ VPLTAM FÜL DOKINÁL NEM TALÁLTAK SEMMIT VOLTAM ARC RÖNGENEN OTT SEM TALÁLTAK SEMMIT ÉS IGAZÁBÓL MÉG MOST SEM DERÜLT KI HOGY MILYEN OKOK OKOZHATJÁK EZT HOGY AZ EMBER FÜLE SIPOL!
- 

brownus veterán válasz  Soldika30

üzenetére Soldika30

üzenetéremegszokod, és türelmesebb ember is leszel, én évek óta ezzel élek. az első pár hónapban majd megőrültem, aztán magamba szálltam és már megtanultam ezzel élni. inkább sípoljon mint, hogy süketen kelljen élnem! napközben nem zavaró mert lefoglalja magát az ember és sok a háttér zaj is. de sokszor én is tv mellett alszom el vagy szól a zene.... (nekem csak a bal fülem sípol) de biztos van rá gyógymód, (próbáltam is párat de nem jött be) én pl. elfogok menni egy agykontroll tanfolyamra emiatt. 
- 

#69182976 törölt tag válasz  Soldika30

üzenetére Soldika30

üzenetéreKomplett csendben mindenki elkezd hallani valamiféle zúgást, ami lehet pl. a füledben áramló vér, ha csend van akkor a füled felerősíti ezeket a zajokat. Tehát valószínűleg eddig is volt ilyened, csak nem foglalkoztál vele. Most meg kifejezetten keresed ezeket a belső zajokat, mert aggódsz amiatt hogy milyen károsodást szenvedett a füled. Ezért mondják, hogy a fülzúgás lehet részben pszichikai eredetű. De vigyázz, mert ha sokat stresszelsz miatta, akkor az valódi fülzúgáshoz vezethet. http://www.youtube.com/watch?v=L0uxtAQPaqw 
 http://www.youtube.com/watch?v=3QX6cuC-UKU
- 

Rusher őstag válasz  Soldika30

üzenetére Soldika30

üzenetéreSztem nincs miért aggódnod ez természetes jelenség ami elmúlik pár nap alatt.  Én amikor jártam bulizni(mostanában már egyre ritkábban sajnos...) kb. 7-8 óra folyamatos zene után volt 3-4 nap is mire elmúlt teljesen és ez idő alatt minden hang picit érzékenyebben érint (hallás szempontjából) mint amúgy. Az első 2 nap szinte majdnem olyan mintha a buliba lennék még mindig amikor egy élesebb/magas vagy mélyebb hangot hallok. Sokszor megtörtént már velem ez (minden buli után) és szerencsére a hallásommal nincs semmi probléma (remélem a későbbiekben sem lesz). Én amikor jártam bulizni(mostanában már egyre ritkábban sajnos...) kb. 7-8 óra folyamatos zene után volt 3-4 nap is mire elmúlt teljesen és ez idő alatt minden hang picit érzékenyebben érint (hallás szempontjából) mint amúgy. Az első 2 nap szinte majdnem olyan mintha a buliba lennék még mindig amikor egy élesebb/magas vagy mélyebb hangot hallok. Sokszor megtörtént már velem ez (minden buli után) és szerencsére a hallásommal nincs semmi probléma (remélem a későbbiekben sem lesz). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én amikor jártam bulizni(mostanában már egyre ritkábban sajnos...) kb. 7-8 óra folyamatos zene után volt 3-4 nap is mire elmúlt teljesen és ez idő alatt minden hang picit érzékenyebben érint (hallás szempontjából) mint amúgy. Az első 2 nap szinte majdnem olyan mintha a buliba lennék még mindig amikor egy élesebb/magas vagy mélyebb hangot hallok. Sokszor megtörtént már velem ez (minden buli után) és szerencsére a hallásommal nincs semmi probléma (remélem a későbbiekben sem lesz).
  Én amikor jártam bulizni(mostanában már egyre ritkábban sajnos...) kb. 7-8 óra folyamatos zene után volt 3-4 nap is mire elmúlt teljesen és ez idő alatt minden hang picit érzékenyebben érint (hallás szempontjából) mint amúgy. Az első 2 nap szinte majdnem olyan mintha a buliba lennék még mindig amikor egy élesebb/magas vagy mélyebb hangot hallok. Sokszor megtörtént már velem ez (minden buli után) és szerencsére a hallásommal nincs semmi probléma (remélem a későbbiekben sem lesz).