Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Anno mikor az első Mohaa-t felraktam, ugyanez volt a bajom, aztán a legelső patch-el el is mult.
Itt van 2-3 Kotor Patch:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
spoiler
nem most kell majd Kreia ellen harcolnod
most csak megfog ölni téged.. nem tehetsz ellene semmit... de az a megölésed nem ugy fog sikerülni ahogy ő akarta mert túléled
-
-
Xelo
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
spoiler
lol
hasonló, báár ez sok dologtól függ... egyébként tényleg nem akarok semmi poént lelőni
szerk: jahh és asszem hogy nemcsak bekell menni a hajóra.. odakell menni Kreiához és beszélj vele, vagy nemtom..
[Szerkesztve] -
-
Xelo
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
nyahh.. én is igy csináltam mint te.. megöltem a csávót a Dantoinon.. aztán felmentem a repcsimre... mondja kreia hogy menjünk az academyre. tegyük is ezt, de legyen velünk kreia is. mostmár be tudsz menni a bal oldali bejárón is mivel fellesz építve... nahh tovább nem mondom mert NAGYON nagy poén lőnek ré. ezzel figyelmeztetlek hogy hatalmas nagyon fordulópont következik

-
Pá
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Talán itt több sikerrel jársz: Bővebben: link
Nekem viszont új gondom van:
Teljes képernyő, megoldva, no problem.
Karaktergenerálás, ok.
Long time ago anim még bejön, de nics hang.(generálás alatt még van)
Utána gondolom még egy anim jönne, de ott már kép sincs.
És itt lefagy.
Régebb ez úgy nézett ki, hogy a második animnak a képe nem jött be, de hang végig volt(az első alatt is) és ha nyomtam egy egérkattot akkor elindult a játék, most nem.
Ötlet, javaslat? -
nm

Most nekem is kellene 1 kis help...már emgtaláltam az összes Jedi-t (1 halott volt,2őt kinyírtam,1 pedig automatán a Dantooin-i találkozásra beleegyezett). A gond az,hogy utoljára a Dantooinra mentem,ahol megtaláltam az öreg Jedit és meg is öltem
Viszont,akivel korábban találkoztam azt hol találom meg itt a Dantooinon? Az akadémiára nem enged,hogy bemenjek mert szétlőtték. Help! -
Pá
addikt
Wow.
Megcsináltam.
A full screen ikonra nem enged kattintani, de címsorra jobbkatt és ott teljes képernyő megoldja a problémát.
huh, nem egyszerű a kotor lelkivilága, az 1-gyel egy napot szívtam amire megtaláltam a megfelelő ATI drivert a 2-vel meg ez az ablakos izé, remélem itt már nem kell majd drivert cserélnem...
Egyébként ha erre jár egy modi, akkor a topic zárhazó, thx.
szerk: Ja és köszi, Darth_Revan, te adtad az ötletet.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
De jó neked.
Nekem újra átállt az eblakos megoldásra, és én nem tudok rákattintani arra az izére.
Fura, ha felinstallálom a játékot akkor az első indulás még full screenen megy, aztán a többi már ablakban.
De miért??
Mi változik? -
Xelo
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
most viszem másodjára a KOTOR2őt
igen én összeraktam. nem rossz kis robot, felszerelve. hát végülis igen: ha összerakod kapsz egy assasin droidot... ami kezdetben gonosz
és mindig azt fogja kérdezni ha beszélni akarsz vele hogy akarod-e hogy megöljön valakit...
egyébként procit a legtöbb alkatrészkereskedőnél vehetsz.. legalábbis soknál lehet találni.. -
LOL,már nekem is ablakban indul a KOTOR2
De én,ha rákattintok a Teljes méret ikonra (X melett) akkor visszavált full képernyore
-
-
Pá
addikt
Ok csak egy tipp volt.
Mert ha játszom és közben msnen írnak akkor mindig úgy beremeg kicsit a kép, meg én használok msn plust is amivel az asztalra always on top -ban vannak a partnereim és ha bejelentkezik valaki akkor az is kicsit bezavar a játékba amíg eltüntetem, de mondom a kotor1gyel sem volt baja az msnnek meg másnak sem, csak egy gyenge tipp volt. -
Pá
addikt
Érdekes, most egy reinstall megoldotta a problémát egyelőre, a baj csak az hogy amikor először installáltam akkos is jó volt első indításra csak másodikra ka@kilt be. Minjdárt kiderül.
Ja, egyébként az bezavarhat, hogy közben nem kapcsolom ki az msn-t?
Más jétékban nem volt eddig gond vele, még a kotor1 is szerette. -
Pá
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
őőőő....

Én sem nagyon találtam full screen beállítást a játékban
1 kicsit lama kérdés:
Parancsikonról indítod? Ha igen,akkor a parancsikon tulajdonságainál a futtatás normál ablakra van állítva?
-
Ígérem,ma utánna nézek!
-
Pá
addikt
...és lőn felemelkedés!
-
Pá
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Indítsd csak be nyugodtan, nem találok semmit...

-
Nekem is megvan a KOTOR2,de semmi kedvem beindítani a másik gépet,amire felraktam
Nézd át jobban azt a grafikai beállításokat,valami dereng,sztem ott van az amit keresel... -
Dilikutya
félisten
Jó a topik címe, kiderül belőle, mi a téma

Amúgy meg: Bővebben: link -
illusiON
őstag
fel

nincs olyan, hogy start menüben lyukasarts-kotor2-settings? vagy display settings? vagy a gamban? álltalában lehet ilyeneket állitani -
Pá
addikt
A KotOR2-ről van szó.
Legelőször még ment normálisan, aztán másodjára, harmadjára valmiért csak ablakban hajlandó futni. Illetve full screenen megy de alul látszik a tálca, és a képnek megvan a kerete, címsorral, meg a jobb felső sarokban a 3 ikonkávan, szal minden. Nos, ez így elég zavaró, ráadásul az ablak miatt a kép jobb széle és az alja nem fér ki a monitorra és így arra nem is tudok scrollozni.
Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SE760 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Megpróbálom majd még1x