Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bushmann
tag
Hali, fülest tervezek enni, segítséget szeretnék kérni.
Látom, sokan dícséritek a sennheiser ie fülhallgatókat, a kérdésem, hogy az ie7 vajon mennyivel rosszabb mint az ie8, merthát van egy kis árkülönbség köztük.
Az ie7 33e, míg az ie8 52ezer.Ha nem olyan nagy a különbség, akkor mégiscsak az olcsóbbik kellene.
Köszi!
-
Bushmann
tag
"pirostorony"-tól rendelt már valaki? Megbízható? Eredetit árulnak?
Mert a seni ie7, 5ezerrel olcsóbb mint máshol. -
Bushmann
tag
Aha. Ha tehetném, én is személyesen vásárolnám meg, de vidéken lakom, és ilyen füles errefelé nem nagyon van.
Az MPL ha jól tudom, biztonságosabb mint egy sima postai kézbesítő.
Ez a Posta futárszolgálata nem?
De végülis csak azért kérdeztem, hogy rendelted-e, mert nincs az oldalukon kiírva, hogy raktáron van e, és kíváncsi lennék, hogy ha nincsen, akkor mennyi idő alatt szerzik be.
Nade majd ők megmondják. -
Bushmann
tag
-
Bushmann
tag
No, raktáron sajna nincs, de holnapra már hoznak.
Rendelés leadva.
Köszi a segítséget, majd beszámolok róla. -
Bushmann
tag
No, megjött az IE 7, eléggé eredetinek tűnik.
Kezdődik a bemelegítés.Köszi Redtower! Olcsóbb volt sokkal mint máshol és elég hamar meg is kaptam.
-
Bushmann
tag
Hali. ezeknek a IE füleseknek (6,7,8) egyiknek sem aranyozott a dugójuk?
-
Bushmann
tag
A bejáratásról mit kell tudni? Elég közepes hangerőn járatni, vagy hamarabb bejáródik nagyobb hangerőn? Nyugodtan hagyhatom éjjel nappal szólni?
Más: nem túl fontos, de bizgeti a csőrömet. A 2 füles (L, R) kicsit vonzza egymást. Ha huzamosabb ideig egymás mellett vannak az nem árt nekik?
-
Bushmann
tag
Hogy egyes szilikonokat mennyire nehéz feltenni, és még nehezebb levenni...
Néha attól félek, hogy letörik a bütyökRemélem nagyon kemény"fából" faragták.
-
-
Bushmann
tag
válasz picur220 #6325 üzenetére
Találtam egy ilyen szöveget, hátha erről van szó :
A receiver motorja egy tekercsből, egy fém, U alakú armatúrából, egy pár permanens mágnesből, továbbá egy mozgatórúdból és egy membránból áll.
Az elektromágneses úton gerjesztett áramok felfelé vagy lefelé változtatják az armatúra polaritását, és mozgásba hozzák a rudat és a membránt, amelyek létrehozzák a hangot.
A receiver részeit finomhangolással úgy készítették elő, hogy alacsonyabb frekvenciákon nagyobb teljesítményt nyújtsanak, miközben erősítik a csúcsértékeket magasabb frekvenciákon.
Az eredmény kivételes pontosságú, rendkívül tiszta és részletes hang.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz SMITHVADŐR #6453 üzenetére
Vagy a fent látható cx 55 vagy cx 500
Előbbi 9k kb, utóbbi 12 körül. -
Bushmann
tag
válasz Padree.c2 #6478 üzenetére
Nekem szerencsére volt okom visszamondani tőlük a clipet.
Mind2 clipre amit rendeltem az volt írva, hogy azonnal szállítható, aztán másnap jött az e-mail, hogy elnézték, egyik sincs raktáron, de megróbálják mihamarabb megrendelni.Hát... ezt a boltot "ismerve", azonnal írtam egy e-mailt (mivel telefont egész nap nem vették fel) hogy nem kell a cucc.
Lefogadom, hogy még most is várhatnám a kis clipeket.
-
Bushmann
tag
válasz Salvador20 #6480 üzenetére
-
Bushmann
tag
válasz Salvador20 #6486 üzenetére
Be is kell ám járatni. Az elején egész más a hangja mint bejáratás után.
Egyesek 100-200 óra bemelegítést javasolnak. -
Bushmann
tag
válasz Salvador20 #6488 üzenetére
Itt azt írják, hogy vagy olyan hangerőn ahogy hallgatnád, vagy egy kicsit magasabb hangerőn.
("Some recommend setting the volume to a comfortable listening level during burn in, while others recommend a volume slightly higher than your normal listening level. If you hear distortion, pops, or cracks due to high volume, you are likely doing damage to the drivers. Also, using very low volumes will not be very effective in burning in your headphones." www.head-fi.com)
-
Bushmann
tag
válasz Fecogame #6525 üzenetére
Egy vevő véleménye:
"Don't waste your money on these like I did. They aren't even worth the postage to return them. I just threw them in the trash."Magyarul: Ne vesztegesd erre a pénzed, mint ahogy én tettem. Még azt sem éri meg (a füles) , hogy visszapostázzam a boltnak. Egyszerűen csak kidobtam a szemétbe.
Csak ezt az 1 véleményt találtam róla a neten, hátha segített...
-
Bushmann
tag
válasz Fecogame #6529 üzenetére
Szerintem: Sennheiser Mx 360
Igaz, hogy ez sima füles, de legalább jól szól.
Olyan ami neked kellene, szerintem ennyi pénzért nem lehet jó, viszont az Mx 360 sok embernek bevált... Nekem is van majdnem ugyanolyan és egész jó.Ez kicsit drágább, de gondolom mégjobb... Mx 560
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Hali, szólok, hogy hirdetnek itt IE7-et, aki kíváncsi, keresse meg
-
Bushmann
tag
Hello-bello. Én is gondolkodom füles vásárlásban, mindenesetre mindenhol azt írják, hogy az Xears füleseknek nincsen jó minőségű gumijuk. Még mielőtt bevállalnék egyet, szeretnék hozzá rendelni Sony Hybrid szilikonokat, mivel azt dicsérik mindenhol head-fin. Aki szintén szeretne egy csomaggal, az jelentkezhetne, akármilyen fülese is van
Természetesen privátban. És minél hamarabb, mert rendelném is[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz themebuilder #12922 üzenetére
Hát valahogy én is úgy érzem, hogy a sérelem és az okozott kár (negatív vélemény egyesekben themebuilder felé) aránytalan. Én pl a héten (hétfőn) azt mondtam neki, hogy kell egy TD III, aztán meg mégsem kellett, mégsem szólt egy szót sem. Pedig igazából nem is szóltam, hogy nem kell. Most már tudod
(na azért még nem véglegesítettem a rendelést, még mielőtt itt engem is letámadnátok )
Ezt azért írtam, mert én nem vettem észre, hogy annyira mindenképpen azt akarná, hogy rásózza az emberre a füleseit. Szerintem korrekt.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Ahh, azok a szép kövér fekete betűk, de rég láttam olyat!
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Érdemes lenne végig olvasnotok ezt a topicot . Ugyanis arról van szó, hogy ezek a sony hybrid utánzatok ugyanolyan jók, mint az eredeti Sony-k. Ráadásul 1-2 fontból megvan. Én már rendelem is. Rendeljek esetleg valaki másnak is?
-
Bushmann
tag
Ráadásul a méretet is ki lehet választani, hogy mondjuk csak 3 pár közepes kell.
-
Bushmann
tag
Mindenesetre én bepróbálom. Ha valaki szintén szeretne, de nem tud rendelni, az írjon rám privátban. Érdekes, most, hogy utánaolvastam ezeknek a harangoknak meg a fiio erősítőnek, azt írták, hogy többet javít a hangon egy jó gumiharang, mint a fiio
Jó, persze nem a fiio- takarom szidni, mert lejátszó, meg füles válogatja, hogy szükség van-e rá, csak érdekes, mennyit számítanak az eartipsek.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Eleve hiányzik a csomagból az SS-es Mondjuk ettől még lehet ugyanaz a fajta, csupáncsak azért nem árulja azt, mert errefelé nem olyan kicsi füllyukátmérőjűek az emberek.
-
Bushmann
tag
Az előbb meghallgattam a meelec M9-emet gumi nélkül. Egész jóóól szól!
De tényleg nem is olyan rossz -
Bushmann
tag
Sokan mondták, hogy a Brainwavz M1-ben kevés a mély. Meg, hogy aki szereti a mélyet, hagyja ki az M1-et. Nem értem egyáltalán, én egyértelműen soknak tartom a mélyet benne. Úgyhogy én nyugodt szívvel tudom ajánlani annak is, aki amiatt nem próbálta be mert félt, nem lesz benne megfelelő mennyiségű mély.
-
Bushmann
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest