- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Ma jött meg Sony MDR-EX58 fülesem Zavviról. 10 fontot megért postával.
Kellemesen szól. Aki olcsón keres fülest az nem jár vele rosszul. -
raziel01
veterán
Sony MDR-EX58V white
3500 Ft-ot megér-e vajon újonnan?
Különösen nagy igényeim nincsenek de nem igaz, hogy semmi magyar infót nem találtam róla. -
raziel01
veterán
válasz
schawo #10671 üzenetére
Külföldről nem rendélnek, pontosabban nem is tudnék, mert nincs netes bankkártyám.
De valaki összefoglalná, hogy mit kell nézni egy fülhallgató specifikációinál?
# Frekvenciaátvitel: 20-20.000 Hz gondolom ez jónak számít, mert úgy tudom az emberi fül ennyit érzékel
# Érzékenység: 97 dB gondolom minél magasabb a jobb
# Impedancia: 32 ohm ezt meg nem tudom, hogy mi a jó ha kicsi vagy ha nagyTudom, hogy egy mérnök számára alap dolgok ezek de nem nagyon vagyok benne ebben a témában.
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Sziasztok
Szeretnék venni egy "agybadugós" fülest olyan 3-4 ezer Ft körül.
Tudnátok ajánlani valamit?
Én most ezt néztem ki az egyik helyi boltban 3500-ért:Az a baj, hogy nem értek hozzá, hogy az értékeknél mit kell nézni, mi számít jónak.
Valaki el tudná magyarázni?Régen egy Sony HPM-70-es fülesem volt, annál rosszabbat nem szeretnék de annak meg a specifikációit nem ismerem.
Köszönöm előre a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged