- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stellaz #92273 üzenetére
Én is jártam már így korábban, hogy a fülembe maradt a tip. Velem ez még a régi memória habos Comply tips -nél fordult elő. Az újból is van, azzal nincs ilyen gond. Sok mindentől függ hogy a füledben marad -e. Az egyik a fülhallgató füljáratba illeszkedő csövének a hosszától, a másik hogy a tip -nek a csőre illeszkedő belső része mennyire jól illeszkedik a fülhallgatódhoz. Nekem picit olyan hogy rá kell erősen húzni. Tehát valamivel szűkebb a cső átmérőjénél a tip belső része, így nem mozdul el róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged