- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Ez jobb, mint a zsugorcső! A zsugorcső, még zsugorítva is túl lágy volt, és nem lehetett rendesen ráhúzni a szivacsot. Ez a vetőcsőre is szorosan ment rá, a kis perem nagyon jól tatja, látszik, ahogy kinyomja, utána pedig újra beszűkül. Amúgy a "hosszabbító" és a szivacs vége között kb 0,5mm van, tehát mondhatjuk, hogy végigér.
Mikor kerestem ezt a True-Fit-et, épp sehol nem volt ebay-en (a piros), illetve akitől a Star-Fit-et rendeltem, neki sem volt... Amúgy, a gyári Shure szivacshoz képest ez mennyit bír? Mert én bármennyire is tisztán tartom a fülemet, nagyon max. 2 hét múlva annyira megszívja magát a testnedvekkel, hogy hiába nyomom össze, nem marad úgy, és így nem megy a helyére.
Próbálkoztam mindenféle szilikonokkal, de igazából egyik sem jött be. Az egyetlen, ami használható, az egy Triple Flange, de azt meg nagyon pontosan el kell találni, hogy hogyan teszem be. Akkor viszont jó.
Aztán múltkor itt írtátok, hogy volt erről régebben szó, utánanéztem, és ezt fejlesztettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged