Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

addikt

válasz Tulku #58149 üzenetére

Ez jobb, mint a zsugorcső! A zsugorcső, még zsugorítva is túl lágy volt, és nem lehetett rendesen ráhúzni a szivacsot. Ez a vetőcsőre is szorosan ment rá, a kis perem nagyon jól tatja, látszik, ahogy kinyomja, utána pedig újra beszűkül. Amúgy a "hosszabbító" és a szivacs vége között kb 0,5mm van, tehát mondhatjuk, hogy végigér.

Mikor kerestem ezt a True-Fit-et, épp sehol nem volt ebay-en (a piros), illetve akitől a Star-Fit-et rendeltem, neki sem volt... Amúgy, a gyári Shure szivacshoz képest ez mennyit bír? Mert én bármennyire is tisztán tartom a fülemet, nagyon max. 2 hét múlva annyira megszívja magát a testnedvekkel, hogy hiába nyomom össze, nem marad úgy, és így nem megy a helyére.

Próbálkoztam mindenféle szilikonokkal, de igazából egyik sem jött be. Az egyetlen, ami használható, az egy Triple Flange, de azt meg nagyon pontosan el kell találni, hogy hogyan teszem be. Akkor viszont jó.

Aztán múltkor itt írtátok, hogy volt erről régebben szó, utánanéztem, és ezt fejlesztettem. :D

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés