Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Ez jobb, mint a zsugorcső! A zsugorcső, még zsugorítva is túl lágy volt, és nem lehetett rendesen ráhúzni a szivacsot. Ez a vetőcsőre is szorosan ment rá, a kis perem nagyon jól tatja, látszik, ahogy kinyomja, utána pedig újra beszűkül. Amúgy a "hosszabbító" és a szivacs vége között kb 0,5mm van, tehát mondhatjuk, hogy végigér.
Mikor kerestem ezt a True-Fit-et, épp sehol nem volt ebay-en (a piros), illetve akitől a Star-Fit-et rendeltem, neki sem volt... Amúgy, a gyári Shure szivacshoz képest ez mennyit bír? Mert én bármennyire is tisztán tartom a fülemet, nagyon max. 2 hét múlva annyira megszívja magát a testnedvekkel, hogy hiába nyomom össze, nem marad úgy, és így nem megy a helyére.
Próbálkoztam mindenféle szilikonokkal, de igazából egyik sem jött be. Az egyetlen, ami használható, az egy Triple Flange, de azt meg nagyon pontosan el kell találni, hogy hogyan teszem be. Akkor viszont jó.
Aztán múltkor itt írtátok, hogy volt erről régebben szó, utánanéztem, és ezt fejlesztettem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest