- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
válasz
#16820480 #45882 üzenetére
Igen, én is furcsának tartom, hogy működik a felvevő gomb, pl. pauszolja a zenét, de hívás közben nincs hang felőlem. Természetesen nem kell nyomvatartani, hogy normálisan szóljon a zene. Konrétan egy Apple Earpods és egy Xiaomi Note produkálja ezt, de a Moto G-vel is ugyanez volt a helyzet.
Mindenesetre, ha nincs rá megoldás, akkor lehet néznék egy kompatibilis headsetet. Bizonyára ma már csak in-ear fülesek vannak 90%-ban, de ha egy mód van rá, én ragaszkodnék ahhoz, hogy ne kelljen teljesen eldugítani a fülem egészségügyi okokból, ugyanis idegbajt kapok az agybadugós fülhallgatótól. Pl. Az Earpods az én fülembe nagyon jól illeszkedik, a hangja is éppen hallgatható számomra, de pont headsetnek alkalmatlan.
Bár ennyit biztos nem szánnék rá, de a Bose IE2-nél jól látom, hogy ez inkább az Earpods kialakításához hasonlít, nem pedig egy füldugóhoz? Ha igen, akkor valami hasonlóra tipp jöhetne. Earpods hangminőség megfelek, árban is hasonlóra gondoltam. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest