- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
21800 - 21701
95969 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Úton a Sunrise Xcited, remélem tetszeni fog.

-
szakibá...
senior tag
-
szakibá...
senior tag
Vagy rögtön és olcsón MDR818
-
szakibá...
senior tag
Szerintem ez
-
Gyuro!
aktív tag
-
krino
tag
Szia engem is kezd felcsigázni egyre jobban a GR06, leginkább rock vonalon mozgok, de ott szinte minden vonalon, szeretem a klasszikus zenéket is. Hip-hop vagy rapp vagy nem tudom milyen besorolás, de én egyedül fankát szoktam hallgatni. Kiváncsi lennék a véleményedre, hogy az ő számai hogyan szólnak.
Lennél kedves eseteg csak gyorsan bele hallgatni, hogy mégis mennyire élvezhetőek?
MEg még egy másik banda ami rock, de elektro keverék is(erre is nagyon kiváncsi vagyok)
Ha lennél oly kedves és meghallgatnád, vagy csak bele (mert lehet számodra nagyon élvezhetetlen lesz
) szóval előre is elnézést miattuk, csak ezek ilyen kisarkított példák, hogy még ezek szólnának a rock és klasszikus képviselők mellett.Érdekes hogy az Sunrise 55font... ez meg csak 32? hmm nem hinném, hogy ennyivel jobb lenne az Xcape.
-
Mittu88
senior tag
-
Ba.G
aktív tag
-
Mittu88
senior tag
-
szipak
tag
xears-el még nem találkoztam személyesen, így nem tudok ítéletet mondani.
többi kérdésedre: magas helyén van, kényelmes, nem zavaró, közép picit van emelve.
hangszeres zenére szerintem kifejezetten ajánlott a GR06, a gyorsasága és a pontossága miatt. -
Ba.G
aktív tag
-
Xabi78
aktív tag
A Sony Hybrid nagyon nagy találmány, az XR120-am sokkal jobban szól vele, szebb a basszus, és levágja a fölső tartomány fémes-sziszegős "élét", lekerekíti a hangképet. Nyilván emiatt kissé veszít a füles a részletességéből, de az élvezhetőséget növeli. Érdekes kérdés lehet, hogy mennyi szerepe van az alapanyagnak, és mennyi a szűkülő végnek?
X.
-
korcsi
veterán
Na megjött a sony hybrid cucc, 3 db van benn a legnagyobb nem olyan nagy mint a régi L-es amit használtam, de így is tökéletesen szigetel, a hangképen kicsit változtat mert hosszabban lenyúlik a vetőcsőről mint a sima szilikonharangok, amúgy korrekt az árú.
Volt a csomagban egy ilyen bankjegy is, tudja valaki, hogy miért?
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Gyuro!
aktív tag
-
Alg
veterán
-
contaxg
veterán
-
Ba.G
aktív tag
Nem tudom, a Denon AHC260 lehet-e alternatíva. Gyakorlatilag Xears árban van, valszeg messze nem olyan hanggal, de itthon üzletben (mondjuk) beszerezhető. A Beyerdynamic DXT71, pláne a 101 már 10e fölött van árban, hangban viszont szintén alatta lehet a fentebb sorolt "no-name" gyártmányoknak.
-
Ba.G
aktív tag
-
adnoctum18
senior tag
Erre valaki?
El van hanyagolva a nem In ear vonal úgy érzem.
Anno ha jól tudom a Yuin volt jó, de az nem kapható itthon.

-
Ba.G
aktív tag
-
Deadzone41
őstag
hm felkeltette az érdeklődésem a gr06. xears-ekhez képest hol van hangban kb nem tudod? azt látom hogy tartozékokban rendesen lenyomja. magas hangjai ugye nem szúrósak, élesek? azzal tudnak a sírba vinni. gyors, kontrollált mélyet keresek, nem süllyesztett közepet és tiszta, nem tolakodó magasakat főleg rock, metál és egyéb hangszeres zenére. vacilálok eközött, az xe200 között, és ha netán úgy jövök ki anyagilag akkor a re-262 között bár utóbbin erősen elgondolkozok hogy kell-e ez a kategóra az on the fly zenehallgatásra.
-
Bodor
veterán
-
Gyuro!
aktív tag
Sajnálom!

Esetleg itthon is beszerezhető normális minőségűt tudtok ajánlani ilyen árkategóriában? -
szipak
tag
különösen ajánlott szvsz.
hangzásvilág tiszta, mély nagyon pontos és gyors, sokáig lemegy (dübörgő hatás is van, ha kell), viszont nem zavaró/dobhártyaszaggató. közép talán egy picit ki van emelve, de az sem vészes, női vokál nagyon jól szól rajta. magas szép, pont amennyi kell. színpadkép van, nem túl széles, nem túl mély, de megfelelő minőségű felvételnél van.jazzre, hangszeres felvételekre (megfelelő minőség esetén) kifejezetten ajánlott, elektronikus zenétől sem esik hanyatt, sőt.
szerintem jelenleg bestbuy, különösen ajánlott, ennél olcsóbban ilyet nem kapsz.
ééés akkor ez lehet is a beszámolóm a GR06-ról, Bw M1-hez, Beta-hoz nem is hasonlítom, nem egy kategória

szerk: ja és a bogyók ha jól tiuppelek valami sony hybrid-féle dolgok lehetnek, azonos méretben különböző keménységű és belső keménységű bogyók vannak, mindenki megtalálja a magának valót. bőrtok, meg többi körítés az csak bónusz, de nem elhanyagolandó

-
PR0JECTNR56
addikt
-
nagyúr
-
Gyuro!
aktív tag
Köszi!
Sosem rendeltem még külföldről... Magyar honban nem lehet kapni? -
nagyúr
-
Xabi78
aktív tag
Korrekt kis összefoglaló. Akár mehetne az 1. hsz-ba, hogy ajánlott fülesek 10e forint körül

Ma beszereztem egy haszált Bw alphat olcsóért, mivel a pro-alpha,amit eddig alvós fülesnek használtam, megadta magát (ezúton is köszönet dudikának, hogy megnézte, és segített kideríteni halálának körülményeit). Majd beszámolok, hogy milyen. Elsőre sok benne a mély, a cx300hoz hasonló karakter, kicsit több térrel és tisztább magasakkal. De kényelmes, és nem akarja átszúrni a fejem, ha alszom, mint az XR120Pro

fi:zi'k: eszerint nem lesz várható kari előtt Bw bazár?
X
-
jorden06
senior tag
A VSONIC GR06-os fülesről mit tudtok mondani? Hol helyezkedik el a ranglétrán, milyen hangzásvilága van?
-
PR0JECTNR56
addikt
Ahogy fi:zi'k írta, innen a VSonic GR-06 a legesélyesebb, hogy ideér karácsonyig. Xears-ek biztos késnének meg a Brainwavz is.
Az IEM-eknek alaptulajdonságuk, hogy valamennyire kizárják a külső zajokat. Ha a GR-06 hasonlít izoláció szempontjából a GR-07-re, akkor nagyon jó benne. Személyesen nem tudok róla nyilatkozni, sajnos a GR-06-al még nem volt dolgom.
VSonic GR-06 beszerzés. -
Gyuro!
aktív tag
Köszönöm, még annyit el tudsz árulni, hogy ezek olyanok, h valamennyire kizárják a külső zajokat?
Illetve hogy hol lehet hozzá jutni ezekhez még karácsony előtt esetleg neten? -
nagyúr
Ezek közül talán-talán a GR-06 érhet még ide.

Mindegyik IEM, azaz agybadugós.
Mind külföldi beszerzésű egyelőre. Max használtan lehet aprón találni, tudtommal. -
PR0JECTNR56
addikt
-
Gyuro!
aktív tag
Nem vonom kétségbe, csak még nem találkoztam velük...

Azért nézem a fórumot, hátha megvilágosodom...
És ezek mind olyan 10k körüliek? -
PR0JECTNR56
addikt
-
Gyuro!
aktív tag
-
nagyúr
-
Gyuro!
aktív tag
-
Mittu88
senior tag
-
nagyúr
-
Gyuro!
aktív tag
Elnézést, de segítene valaki?!
-
Alg
veterán
-
zenwalk
senior tag
Félek drága fülest venni, mert eddig minden fülhallgatóm kábele megtört. Mondjuk ezek 2000Ft-os kategóriájú fülesek voltak. Azért törtek meg mert olcsó fülesek voltak, vagy bennem van a hiba? Telefonhoz használom, ha nem hallgatok zenét akkor a zsebemben van. MI miatt törnek meg a fülhallgatóim kábelei? Az összes közvetlenül a jack csatlakozó után törik meg. Mi lehet a gond?

-
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Esetleg ehhez tudnátok ajánlani valami nem rossz fülest, ami fülbe dugós és lehetőleg elég jól kizárja a külsős zajokat és lehetőleg olyan 10k-nál ne kerüljön többe?
Philips SA3RGA04R 4GB MP3 lejátszó
Köszi!
-
Bodz
nagyúr
-
bigmasterg
addikt
Megvan, kicsit 'U' alakúbb.
Szerk.: De most nézem, hogy a hirdetésben is hivatkoznak ClieOS írására.
-
veector
senior tag
-
zenwalk
senior tag
-
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Esetleg ehhez tudnátok ajánlani valami nem rossz fülest, ami fülbe dugós és lehetőleg elég jól kizárja a külsős zajokat és lehetőleg olyan 10k-nál ne kerüljön többe?
Philips SA3RGA04R 4GB MP3 lejátszó
Köszi!
-
ko9
addikt
-
bigmasterg
addikt
-
veector
senior tag
-
zenwalk
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Melyik a legjobb NEM In-ear füles manapság max 10k-ért?
Sennheiser MX valami vagy más?
Szempont hogy Pesten azonnal átvehető módon meg lehessen venni, és ne legyen fülre csíptetős.
Nah hát ennyi, köszi!
-
Bodz
nagyúr
Valakinek nem kell egy Sunrise Xcited? Kettőt rendelve egész olcsón kijön. Mindenki jól járna.

-
Alg
veterán
-
Ba.G
aktív tag
Hát ez érdekes...:
Verkäufer mit Top-Bewertung
Mitgliedsname multimediatrend ( Bewertungspunktestand von 13691)
Artikelstandort: Lünen, Deutschland
Versand nach: Deutschland, ÖsterreichReméljük, nem a (z amúgy nagyvonalú) garanciális kötelmek előli menekülés...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fenti adatokból inkább kankurencia sejlik fel, a választék is némileg más(nak néz ki). -
Ba.G
aktív tag
-
swoody
senior tag
-
ko9
addikt
-
EmThor
addikt
-
Alg
veterán
-
EmThor
addikt
Sima posta, vagy futár?
Mert pl. PS3-hoz játékot szoktam rendelni a GAME-ről, és a karácsonyi forgalom miatt az átlag 1-1.5 hetes szállításból lett simán 2-2.5 hét, szóval remélem megjön még a héten!GR07: OK tudom, hogy a HD555-ös fejhallgató volt talán eddig a "legkomolyabb" ilyen jellegű eszközöm, meg van egy Logitech 5500-as 5.1 a szobámban, tehát komoly fülesem úgymond még nem volt, de ez a Vsonic valami félelmetes! Mélyet a Sony lejátszóhoz járó fülese talán többet nyomott, de ezzel is teljesen elégedett vagyok, sőt az olyan "nyers" volt, ez pedig valóban teltebb, "tisztább, szárazabb érzést nyújt"

-
andrás47
senior tag
Heló!
Tudnátok valamit ajánlani mobilról hallgatnák zenét,ne legyen túl drága,de jobb legyen mint amiket a telókhoz adnak.
Az sem baj ha többfélét is ajánlotok.Köszi -
ko9
addikt
-
EmThor
addikt
Köszi.
Egyelőre csak keresem a szavakat, össze sem lehet hasonlítani az X1050-eshez adott NC020-as fülessel.

Rengeteg gumiharangot adtak hozzá, muszáj is cserélnem, mert amit alapból ráraktak azt nem megy rendesen a fülembe, nem jön ki a mély, stb.
Szóval rendkívül részletgazdag az amit hallok. A fül mögötti elvezetéshez is adtak két ilyen kis műanyag "applikátort", azaz kábelvezetőt vagy hogy kell mondani, teljesen kényelmes viseletet biztosít.
-
bigmasterg
addikt
-
EmThor
addikt
-
Xabi78
aktív tag
-
EmThor
addikt
Na, úgy látszik a FrogBeats rossz DHL nyomonkövetési számot adott, mert a péntek délelőtti rendelés után, meg is jött a cucc! Köszönöm a sok segítséget & boldog karácsonyt mindenkinek, majd írok milyen!

-
hobbyone
aktív tag
Igen. Most már valószínűleg dinamikus fülest vennék, de akkor még analfabéta voltam fülhallgatók terén.
A tanulság számomra az, hogy aki house, techno, trance zenéket hallgat, vagy egyéb stílust ahol fontos a mély, inkább dinamikus fülest válasszon ne pedig armatúrásat.
Ennek ellenére meg vagyok elégedve az UE 700, Sony A828 kombóval.
-
ntomka
nagyúr
-
hobbyone
aktív tag
-
nagyúr
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Nem találtam jobb topicot ahol ezt megtudntam volna kérdezni.
Az a problémám, hogy hallom a fülhallgatón keresztük, ahogy tőlt a gép esetleg ha jobban dolgozik a vinyó akkor még élénkebb a zaj és nagyon kezdem unni... ezt lehet valahogyan orvosolni?
-
veector
senior tag
-
zenwalk
senior tag
sziasztok!
Fülhallgatót szeretnék venni, olyan agybadugósat 5 ezer forint körül. Tudnátok segíteni? -
EmThor
addikt
Frogbeats megadta a DHL tracking számot, de ez alapján az USA-ba viszik a fülhallgatómat. Vagy rossz számot adtak nekem, vagy rossz címre küldték, pedig minden adatot jól adtam meg.
Írtam nekik mailt, hogy WTF, várom a választ.
-
veector
senior tag
-
nagyúr
-
veector
senior tag
Nem tudjátok, hogy triple fi vásárlása ebayen mennyire lehet veszélyes? Gondolok itt arra, hogy mennyire hamisítják, stb.
-
hobbyone
aktív tag
Az alábbiakban megosztom a Monster SuperTips gumiharangokkal kapcsolatos tapasztalataimat. Összehasonlítom a gél és a szivacs anyagú harangokat.
Az ún. sampler pack került a kezeim közé. Ez azt jelöli, hogy a csomag a szivacs és a gél minden méretéből egy párt tartalmaz. Az eltérő méretek eltérő színnel is jelöltek.
A kétféle anyag (szivacs, gél) közös jellemzője a tömörség.
Ez inkább a szivacs esetében meglepő. Eltérően más szivacsoktól ez kevésbé puha, nem töpörödik össze a nyomkodástól. Két részből áll: egy belső gumihenger és erre ragasztva egy szivacshenger. Ezt szemléltetni is tudom, ugyanis az a S-es méretű fehér színű szivacs ezen két alkotóelemére esett szét viszonylag rövid idő (2 hónap) alatt.
A gél tömörsége jobban hasonlít egy radírhoz, mint egy átlagos szilikon haranghoz.A mintacsomag jó játék, ugyanis a többféle mérettel és típussal (gél, szivacs) sokáig el lehet babrálni.
Megtapasztalható, hogy azonos típus esetén a méret változtatásával hogyan változtatható a magas-mély hangok aránya (kisebb harangoknál a magasból jut több és mélyből kevesebb, nagyobbaknál fordítva).A hangminőséget tekintve a szivacs egy hajszállal jobb, mint a gél. A szivacsnál ugyanis három méret is megfelelő hangminőséget nyújt, míg a gélnél csak kettő.
A zajszigetelés terén a gél és a szivacs is jól teljesít.
A kényelem az a faktor, amelyben a szivacs egyértelműen jobb. A gélből számomra mindössze két méret használható, tehát fér a fülembe és nyújt jó hangminőséget (S, SM), míg a szivacsból három méret is jó (S, SM, M). Emellett a gél, mivel picit keményebb, jobban érződik a fülben (ez főleg a nagyobb méretűre: SM igaz) és mozgás hatására kilazulhat.
Pár dolog a végére:
- A szivacs kevésbé tűnik strapabírónak (lásd szétesés), a gyakori le-fölrakást kevésbé bírja.
- Azoknál a fülhallgatóknál érdemes ezekkel a harangokkal próbálkozni, amelyeknek a kivezetőcsöve és a háza nem zár be szöget egymással, mint pl.: Monster Turbine, UE 700.
- A harangok csövének belső átmérője kb: 4mm és képes valamennyit tágulni is.
- Beszerezhető Magyarországon. -
adams55
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
hobbyone
aktív tag
folytatás
És, hogy miért:
- egyrészt új felniket raktam rá
A gyári harangok közül a szilikonnal az volt a bajom, hogy a magas hangokat zavaróan kiemelte, a szivacs pedig kissé elmosta a zenét (a magasok kissé háttérbe kerültek, a tér pedig csökkent).
- másrészt veszteségmentes formátumban is elkezdtem hallgatni a zenéket
Az új harangokkal csak azt értem el, hogy kiegyenlített lett a hangzás (a magas hangok nem voltak már előtérben).
Igazából akkor tapasztaltam meg az iker-armatúrás konstrukció előnyeit, amikor flac és wav formátumban hallgattam meg korábban mp3-on hallgatott zenéket.
Ekkor az UE 700 megvillantotta tudását: a hangszerek egymástól elkülönülten szólaltak meg, élesen, armatúráshoz mérten megfelelő mennyiségű mély hanggal. (Érdekes, hogy ezután az mp3-at hallgatva is sokkal élvezhetőbbnek találtam a korábban favorizált egy armatúrás Microsonicnál).
-
Shufny
őstag
-
Falconer
aktív tag
-
bigmasterg
addikt
-
Tomi0703
addikt
Attól függ mekkora kell. Én ezt rendeltem. 7300 szállítással együtt, szerintem jó ár érte. De amúgy néz körül itt.

-
adams55
tag
Emberek! Valakinek van egy microsd kártyája? Nagyobb mérteű, mint 2 GB! Milyen árba lehet szerezni legolcsóbban minnél nagyobb tárhellyel? Ilyet tudtok rendelni valahonnan olcsón? Ha valaki rendel fülest, és lehet ott rendelni memória kártyát is , várom a PÜ-ket! Köszi!
-
Shufny
őstag
Hát igen, értelme biztosan nincsen, hiszen csak akkor tudod megmondani, hogy reális eredményt mértél-e vele, ha lemérted egy referencia cuccal is.

Mittu88: Ha ennyire csak a szubjektív vélemények érdekelnek, akkor úgy mondom, hogy nekem 5630 -am van, és az egyetlen cuccom, amit tényleg csak akkor hallgatok, ha rá vagyok kényszerülve. Ehhez képest meg az 5800 -nak csak több zaja lehet az érintőképernyőtől. A Clip+ sokkal jobb nála, de az iPhone is. A mostani iPhone valószínűleg meg végképp, hiszen annak már a kimenő impedanciája is alacsony, és ez volt a 3G -vel a legnagyobb gond.
-
slfln
senior tag
Nem sok értelme egy olyan mérésnek, amit csak egy bizonyos körülmény között lehet megismételni - ugyanazon a számítógépen.
Legjobb esetben is csak azt az eredményt kapod, mint amivel a hangkártyád rendelkezik. Az meg külön jó, hogy két azonos hangkártyával is mást fogsz kapni ha a két alaplap különbözik.
Arról meg nem is beszélve, hogy pl. a csatorna szeparációt lövésem nincs, hogy tudja megmérni.korcsi: Kezdd azzal, hogy elolvasod ezt. Rögtön utána meg dobd ki a 220ohmos ellenállást, és vegyél inkább egy Clip+-t.

-
Mittu88
senior tag
kicsit elfogult vagyok ugyan, mivel rengeteg dicséretet olvastam az elmúlt 1-1,5 órában az 5800 hangjáról, de az oldal, ahol az adatok vannak fent és ami alapján írod, hogy sz*rrá van alázva, ott a táblázat felett csupa pozitív dolgokat írnak ennek ellenére. Na mind1, ez csak egy észrevétel, ettől függetlenül köszönöm a válaszaidat.

-
korcsi
veterán
Lenne egy érdekes kérdésem:
A telefonomról hallgatok zenét, de magas alapzaja és nagyon hangos, ezért mivel úgyis kellett iphone átalakítót csinálnom, ezért tettem bele sorba mindegyik jelhez egy-egy 220 ohmos ellenállást, így elimináltam az alapzajt és nem üvölt minimum hangerőn sem, a füles 32 ohmos Xears N3i.
Méregettem számolgattam 20-30 uW-al meglehet úgy hajtani hogy bőven elegendő hangerőt nyújtson buszozáshoz.Sokszor emlegetik lejátszóknál a kimeneti impedanciát, de az én esetemben ez a füles felől nézve a telő kimeneti ellenállása plusz a 220 ohm, ami az ajánlott maximum 2 ohmnál azért picivel több, viszont hangra a hangerőt leszámítva szerintem nincs differencia.
Elméletileg a magasabb kimenő impedancia a mély hang átvitelt korlátozza, de a driver induktivitásától függően ez lehet hogy olyan alacsony frekvencián érvényesül ami amúgy sem érdekes.
Bár most nézegettem a mellékelt linken azért találok válaszokat.
-
Shufny
őstag
-
Mittu88
senior tag
-
slfln
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
21800 - 21701
95969 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) szóval előre is elnézést miattuk, csak ezek ilyen kisarkított példák, hogy még ezek szólnának a rock és klasszikus képviselők mellett.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul azt oszlopnak hívják.
kemcso