Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Bluetooth fülhallgatókat is ajánlanak ebben a topicban?
Általában olcsó "agybadugós" fülhallgatókat használok el (egyébként kiesik a fülemből). Évente 2-3-at, esetleg többet. Csúnyán bánok velük, zsebben hordom, ha épp nem aktív. Munkahelyen vagy otthoni munkáknál, nem is bírják soká a gyűrődést. Zene ritkán főszereplő, hangoskönyvek/régi "beszélgetős" rádióműsorok és hasonlók töltik ki az érdeklődési köröm.
A vezetékkel folyamatosan hadban állok, sűrűn felakadok. Most is ez történt.
Tud valaki ajánlani egy olcsó, de azért nem a legkínaibb megoldást telefon mellé? Külföldi rendelés is szóba jöhet.
Privátban is. -
bostone
addikt
Tudna valaki teszkós fülhallgatót ajánlani, ami még használható kategória, és ár-érték arányban kibékült vele a nagyközönség?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Pár hete vásárolt bluetooth fülhallgatóm a kezdetektől fogva hajlamos szakadozottan lejátszani a kívánt tartalmat, próbáltam több eszközzel is, mindegyiknél élő probléma.
Ez általában jellemző ezen eszközökre, vagy az alsó kategória ismérve?
Zene hallgatás nálam nem szempont. Főként "beszélgetős" rádió műsorokra szerettem volna használni, de mozgás közben fontos mondatrészek maradnak ki, ami miatt számomra ebben a formában használhatatlan.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt érdeklődtem. Egy bluetooth fülhallgató szakadozó lejátszást produkált és közben kiderült, hogy a saját testem árnyékolja a jelet.
Létezik az alsó kategóriában olyan készülék, ami ajánlott ebben a szegmensben? Nem zenehallgatás a cél, de az klassz lenne, ha folyamatos, megbízható lenne a lejátszás.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Tudom nem a legjobb helyen keresek problémámra megoldást.
Tronsmart Spunky Beat bluetooth eszközön a balansz elcsúszott legalább 30-40%-al.
Reset sem segített.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Ismeri a helyes eljárást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest