Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4tch
veterán
válasz powerup2 #46830 üzenetére
Eleve nem kell hozzá gép: nem kell szarozni interconnectekkel, elhelyezéssel, zajjal, operációs rendszer konfigurációval, semmivel. Egy app kell egy okostelefonra, egy NAS dlna szerverrel, és kész. Ezt a család is lazán kezeli, webrádióval, tidallal együtt. Egy jó minőségű lejátszásra képes PC viszont eleve komoly összeg, nincs tuti recept rá, és nem árt érteni hozzá.
Egyébként megnézted a Teac adatlapját? Annak is tud A osztályt a fejes erősítő része.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz powerup2 #55949 üzenetére
Az árát vidáman megéri. Kiegyensúlyozott, nyugodt, tiszta hang.
A fejhallgató erősítő elmarad a dac része mögött, bár az sem rossz, de a Myryad Z40 sokkal jobb. Kicsit unalmas talán (van aki pont ezért szereti). De elég szépen szól minden fejhallgatómmal, így nem bántom, csak nem az esetem. Jó, hogy van szimmetrikus kimenete is, bár ez téged az X2-vel nem nagyon érint.(#55931) vr0b3rt: A K701-et ne erőltesd szerintem. Hirtelen nekem nem jut eszembe semmi 100 euróig, amivel el tudnám képzelni.
Logilink UA0211 esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz powerup2 #55962 üzenetére
Nyilván hallottam, különben nem ajánlgatnám. Nekem is volt UD-503 egy rövid ideig.
Jobb dac valamicskével, mint az S6, jobb a fejhallgató erősítője is. Ugyanakkor az Aune karaktere nekem szimpatikusabb, a Teac néha már túl lágy hozzá képest. HA-1 meg nem éri meg az árát szerintem, kár beszélni róla. Használtan már érdekesebb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz powerup2 #55966 üzenetére
Érezni egy kicsit, de az árkülönbséget tükröző különbség azért nincs. De ez már csak ilyen játék, egyre kisebb javulásért egyre többet kell fizetni. Meg van a hájend, amit már megmagyarázni sem lehet. A Teac viszont okosabb jószág, van egy csomó beállítása, távirányítója.
Hordozhatót mennyiből?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest