Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
4264adam #110469 üzenetére
A 2021-s az már jó, nem írtam bővebben, de a szériaszám kezdődik 2012-vel, ami 2020. decembert jelent. A 2021-s évben már mindent javítottak.
Én azt szoktam javasolni, hogy ha vesz az ember egy jobb fejest (a sundara cb-t nem hallottam), akkor érdemes a dac-t is mellé rakni, mert a fejes nem fogja megmutatni igazán, hogy mit tud.
Erről ebben a topikban megoszlanak a vélemények, de én szeretem ha a lánc nagyjából kiegyenlített. (pl. nem használnék 400k-s fejest a legolcsóbb dac-kal a piacon, mint egyetlen megoldás)
30-40k körül az E30 korrekt vásárlás és lesz egy elég jó láncod, amire tényleg nagyon sok fejest lehet kötni.
Ebből a szempontból ne bánd. Illetve ha használtan veszed, ezeket nagyjából ugyanannyiért el lehet adni, nem egyirányú az út, nem lesz bukó vagy minimális.
És a Sundara CB planár, ahhoz meg kell a jó erősítő, uh ebből a szempontból sem hibás a döntés.
-
Beri
addikt
válasz
4264adam #110469 üzenetére
megvettem az L30-at a linkelt teszt eredmények miatt és utána jutott eszembe a DAC résszel kellett volna kezdeni
Sokkal nagyobb a különbség az integrált erősítőd és az l30 között (és minél több póvert kér a fejhallgatód, annál jobban hallod ezt), mint az integrált dac-od, meg bármilyen mesedac között hangban. Ha nincs valami nagyon szembeötlő problémád jelenleg (behallatszik az egérmozgás, stb.), akkor ne fájjon a fejed a dac miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest