- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
El szeretném mesélni, hogy nálam van pár napja TMP dac és erősítő. Egy kicsit csúnya egy kicsit butácska, de hát istenem a mi gyerekünk.
Próbáltam az erősítőt másik dac-kal (Heed, Chord), próbáltam másik erősítőt pótolni Schittel, Feliks Echo-val, de a vége mindig az lett hogy ez a kis duó együtt nyújtja a legtöbbet.
Aki mérésekben tökéletes termékre vágyakozik talán ne itt vadászon, de ha a muzikalitás faktor kiemelten fontos valakinek akkor nagyon gyorsan tegyen szerintem vele egy próbát, mert nehezen fog ezen az árszinten konkurenciát találni. Komoly függőséget tud okozni!
A legdurvább titkos család tesztet is könnyedén veszi. Ez abból áll, hogy pl ebéd alatt kórusműveket hallgattatok a családdal nem túl hangosan, csak úgy a háttérben. Ezen anno jó 10éve egy RME dac csúnyán elbukott, de ez a két kis bestia olyan békét és nyugalmat áraszt szakrális zene hallgatása közben mintha (újra?) rátalálnánk Istenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest