Hirdetés

2019. november 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#201) kíváncsi válasza steve@prhw (#200) üzenetére


kíváncsi
(senior tag)

thx

Fsc azt szeretném megkérdezni hogy miért fikázzák az amilokat? Azért mert olcsóbb tajvani cég rakja őket össze?

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#202) faraday


faraday
(csendes tag)

Hello!

Laptopot szeretnék venni. Lenne rá 260-280 ezrem.
Én már kinéztem egy Fujitsu-Siemens Amilo M 7405 és egy Acer TM2201 WLMi típusokat. Arra kérnélek titeket, hogy ha ezek közül valamelyiket nagyon nem ajánljátok akkor hasonló tudású, hasonló árút mondjatok.

(#203) Mirtyll


Mirtyll
(csendes tag)

HI!

Szerintetek normális Fusi amilo 1640-esnél, hogy bekapcsoláskor iszonyatosan kerreg valami, olyan ventillátor hang féle.... Többszöri ki-be kapcsolás után, megszűnik, gondolom ahogy felmelegszik...és akkor beáll normál zajra .Mit jelent a klaviatúra felett az a ventillátor gomb?/kézi könyvet nem adtak, amúgy kinézetre olyan, mint a 7640-es.Még a 3 napba benne vagyok, érdemes ezért visszavinni? Amúgy ebből a tipusból ez volt az utolsó darab.Adtam még egy esélyt a fusinak,gondoltam csak nem járok megint pórul, mivel a notebook.hu cégnél akartam egy másik tipust venni, de az ott dolgozó mellemig érő menager fiuka hozzáállása a vásárlóhoz egyenlő volt a nullával, /vagy lehet azért mert nő vagyok, akkor nem érthetek a számítástechnikához?Tény, hogy úgy döntöttem nem oda viszem a pénzem, az udvariatlansága miatt ,de ez egy másik story...

(#204) BFeco válasza Mirtyll (#203) üzenetére


BFeco
(aktív tag)

Manuals for AMILO A1640:
Bővebben: link
Igen, a kapcsoló processor fan controlling. Lásd manual. A CPU és a venti egy alacsonyabb órajel ill. fordulatszám (Whisper mode) üzemmódban működik.
Kézikönyvet és a tartozékokat (CD) reklamáld meg!
A kerregés lehet a ventilátortól.

ThinkPad T480 - ThinkPad Thunderbolt 3 Dock, ThinkPad 10, ThinkPad X230, ThinkPad X301, ThinkPad X60, AVIC-F910BT, ZED-12FX, U2410, N36L, DS1511+, TX-NR809, Nexus 7 2013 LTE

(#205) bajzso


bajzso
(tag)

Sziasztok!

December végén hoztam ki a gépemet a szervízből már második alkalommal, ekkor volt 5 hónapos. Kérdeztem a szervízben a plussz garanciát, azt mondták, hogy csak vásárláskor lehet rá venni. Itt olvastam, hogy egészen fél éves koráig lehet kötni. Január 31-én volt fél éves a gép. Jól kiba..tak velem! Reklamáljak? Vagy mit csináljak? Zalaegerszeg SZÜV. Csütörtökön hívtam őket, mert szarakodik az akksim is, bármit csinálok vele, 20-30 percet bír, ha jobban le van terhelve ennyit sem. Egyébként első alkalommal a dvd írót, második alkalommal az alaplapot kellett kicserélni. Most meg úgy néz ki, hogy akksit is! :((
Azért szeretem ezt a gépet, akármilyen probléma is van vele, játékra is szuper, csak egy kicsit sok gond van vele. A plussz garit, meg egy balf... szervízes miatt megszívtam! :C

bajzso

(#206) Mirtyll válasza BFeco (#204) üzenetére


Mirtyll
(csendes tag)

Hi!
Köszi az infot, / na mert persze magyarul miért is lenne:(/kézikönyvet K sorozatunak megfelelőt adtak hozzá, és tök más mint az A1640 mindenben.Még a 3 napon belül vagyok, vissza is viszem mindjárt.Vagy ennyire szar a fu-si termék, vagy én vagyok ilyen peches:((( Mivel előtte már megjártam egy 7640-essel amit egy óráig sem tudtam használni, és 1 hónapig szívvattak míg visszakaptam az árát.ennek különösebben más baja nincs, de próba -szerencse, vissza viszem, amig lehet.
Amúgy azt a ventillátor gombot mikor és miért kell bekapcsolni? Amikor azt benyomtam totál csöndben ment a gép, szinte hangja sem volt. Ezzel a gombbal kikapcsolok valami hűtést? szabad hosszabb ideig használni a gépet ha ez a gomb be van kapcsolva, nem fog túl melegedni valami?Ez egy proci hűtőventillátor?Olyankor egy kis holdacska szerű ikon világít, az a takarékos mód , vagy tévedek. Hát igen így könyv nélkül, csak próbálgatás marad...

(#207) BFeco válasza Mirtyll (#206) üzenetére


BFeco
(aktív tag)

Igen, ha csöndet akarsz, akkor bekacsolod. A proci hűtőventilátor alacsonyabb fordulatra kapcsol, a proci órajele (sebessége, teljesítménye, hőtermelése) csökken.
Lehet választani, gyors de ''zajos'' gép, vagy csendes gép, ami pl. internethez, word stb. használatakor tökéletes elég, nem kell ''padlózni'' a gépet.
A ''hold'' LED, ezt a csendes üzemmódot jelzi (lasd magyar manual).
Bővebben: link

[Szerkesztve]

ThinkPad T480 - ThinkPad Thunderbolt 3 Dock, ThinkPad 10, ThinkPad X230, ThinkPad X301, ThinkPad X60, AVIC-F910BT, ZED-12FX, U2410, N36L, DS1511+, TX-NR809, Nexus 7 2013 LTE

(#208) Mirtyll válasza BFeco (#207) üzenetére


Mirtyll
(csendes tag)

Hali!
Köszi a linket! Visszavittem, kicserélték szó nélkül, meg sem nézték mi a baja /Metro/, most tesztelgetem.Már előre félek, mert mindig másnapra romlik el,lassan csúcstartó vagyok, 1 hónap alatt 3 notebook.Elképzelhető, hogy ennyire sok a selejt, vagy az én kisugárzásom teszi tönkre :)Ez sajnos más műszaki cikkre is igaz, bármit veszek, minden elromlik aznap, vagy másnap, a mobiltelefontól kezdve a szendvics sütőig.Ezentúl a férjemre fogom bízni a műszakicikk vásárlást.ha van valakinek ez a tipusú gépek /Amilo A1640/ akkor érdekelne a véleménye.

(#209) fsc válasza kíváncsi (#198) üzenetére


fsc
(tag)

Bővítés? Márkaszerviztől kérj ajánlatot, többtől is!

A HDD bővítés szerintem nem igazán érdemes, mert ha sok adatod van, inkább írd fel DVD-re. A csere áráért tudsz venni cca 200 db dvd lemezt 1000 GB kapacitással.

RAM: Érdekes kérdés, mert a berakott RAM-ra biztosan nem jár a gari, ha nem szerviz rakta be. Most mondd meg őszintén egy 250000,- os notebook esetén a 2000 Ft munkadíj spórolása megéri a rizikót?

M7405: Ez egy típuscsalád, 15'' TFT, Centrino proci, WLAN, dual layer DVD író.
Ha a Metros akciót kérdezed, akkor azt tudom mondani, hogy ma még elég ritka a Centrinós gép ilyen áron, inkább Celeron M-esek szoktak lenni.

(#210) kíváncsi válasza fsc (#209) üzenetére


kíváncsi
(senior tag)

Szia!

köszönöm. Viszont az amilo-s kérdésemre nem válaszoltál :)


Azért nem szeretik az amilo-kat vagy azért fikázzák mert olcsóbb tajvani cég rakja őket össze?

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#211) lacimaci válasza kíváncsi (#210) üzenetére


lacimaci
(tag)

Egy notebook általában egy ún. barebone-ból áll, ami az alaplap, TFT és a ház, és ebbe teszik a processzort, memóriát, hűtőt, HDD-t, videokártyát, stb..
Ma egy két kivétellel minden barebone-t Tajvanon szerelnek, és hogy a többit hol teszik bele, Tajvanon, Európában egy gyárban, vagy egy magyar kis cégnél, tkp. részletkérdés.

(#212) kíváncsi válasza lacimaci (#211) üzenetére


kíváncsi
(senior tag)

Szia!

ezt tudtam. Vannak olcsóbb és drágább tajvani cégek és ahogy edig olvastam az amilokat az olcsóbbak rakják össze.

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#213) Volki


Volki
(csendes tag)

Sziasztok!

Enis epp notebbok vásárlás előtt állok. 2 versenyző maradt csak nem tudom eldonteni meylik: Az egyik az A1640 a másik a D7850. Az egyik sempronos(3000+) a másik P4(3,06Ghz)-es.
Szeretném film nézésre es néha játékokra is használi.
Amiben különböznek: Az A1640 -ben elég gagyi videokari van de viszot 60gb vinyo no meg widescreeen. A D7850 viszont nem widescreen-es 40Gb-os vinyo de ATi9200-as 64Mb-os videokari.
Szerintetek melyik lenne az ideálisabb választás?
En a D7850-felé hajlok egy kicsit de szivesen venném a véleményeteket!

Köszi!

(#214) Kiskokó válasza Volki (#213) üzenetére


Kiskokó
(addikt)

hy
énis vagyis tesóm is az A1640-et nézte magának ! nemtom miért mondoda másikban amit irtál abba 64 mb az A1640ben meg 128mbos kari van .!
nemtom 240-et szerintem megéri az A 1640 igaz az az AMD proci nemvalami biztató !

Eladó újszerű keveset használt Iphone 5S 16gb Arany, független! - Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro |

(#215) bajzso válasza Volki (#213) üzenetére


bajzso
(tag)

Hello!

Én az ATI Radeon videokártyás notebookot venném meg. Nekem is ATI Radeon van, de csak kilencezres 64mb-os. Szerintem szuper, az újabb játékok is futnak rajta. Igaz a Doom 3 az nagyon szagatott, de lehet a processzor miatt, ami AMD Athlon 2800+. A gépem meg Fujitsu - Siemens Amilo A7620.

[Szerkesztve]

bajzso

(#216) bajzso


bajzso
(tag)

2600+ a proci. Bocs!

bajzso

(#217) d900t válasza Kiskokó (#214) üzenetére


d900t
(senior tag)

Az A1640-ben tulajdonképpen 0MB-os VGA van. A VGA memóriát az operativ ramból osztja le, 16-128MB-ig szabadon állítható. Tulajdonképp tök mindegy mekkorára állítod lassú, sőt minél többet állítasz be, annál lassabb, hiszen több adatot kell mozgatnia.

Az egész tulajdonképp félművelt kislurkók megtévesztését szolgálja, valójában bármelyik dedikált ramos VGA-nál lassabb, még az eredeti első szériás 16 megás ATi mobility radeonnál is.

(#218) Volki


Volki
(csendes tag)

Hát akkor szerintem marad a D7850! Ugyis akciós most a Metroban :) Holnap elmegyek es meg is veszem :)
Köszi még egyszer mindenkinek!

(#219) Volki


Volki
(csendes tag)

Hali!

Na hát sikerül megvenni életem első notebook-ját, és egyenlőre semmi gond vele. Elég gyorsnak is tűnik és ajánlani tudom mindenkinek.
Akinek esetleg ilyen notija van annak szivesen venném a tapasztalatait a géppel kapcsolatban. Mire kell vigyázni, figyelni stb...

Köszi!
Volki

(#220) kíváncsi válasza Volki (#219) üzenetére


kíváncsi
(senior tag)

Szia!

mennyibe került?

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#221) yerico válasza Volki (#219) üzenetére


yerico
(senior tag)

Adtak hozzá hőálló kesztyűt is? A normál P4 nem túl biztató egy notebookban.

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#222) Volki


Volki
(csendes tag)

289eHuf

Eddig stabilan müködik de majd kiderül.
Nem igazán melegszik,csak a töltője de szerintem az minden notebook-nal ilyen. Legalábbis amikkel edig én talalkoztam!

Majd kinyomok egy részletes tesztet csak tegnap már későn ertünk haza és inkább lefeküdtem! Majd ma! :)

[Szerkesztve]

(#223) Hlander


Hlander
(csendes tag)

Sziasztok!

Nemrég vásároltam egy FSC AMILO M7405-öst (a'la METRO), és a következő
problémákban kérném segítségeteket/tanácsotokat:

1, A DVD meghajtó becsukás után/ boot közben amikor ránéz a meghajtóra
néha hangos éles hangon ''visít'' egyet elég hosszan, viszont nem a
lemezt/lemezmozgató motort pörgeti fel ilyenkor, mert egyrészt üresen is
produkálja (így még érthető lenne a hang)
,másrészt ha van benne CD/DVD akkor annak felpörgetése más hangot ad,
illetve nincs is hangja, csak közelről hallani, ahogy felpörög. Én arra
gondolok, hogy a fejmozgató motor végállásban megpróbál elmozdulni rossz
irányba...
Annyit mindenképp hozzátennék, hogy a meghajtó ettől eltekintve
tökéletesen működik.

2, (szinte elhanyagolható) A bekapcsoló gombnak nem kellene világítania?
Kialakítása adott lenne, és jól is nézne ki, de ez legyen a legkevesebb. A
leírás szerint világít, de az ilyen fénymásolt/összetűzött vackokban nem
igazán bízok, az isten tudja melyik modellhez készült eredetileg...

Az az igazság, hogy nem igazán szereném - egyelőre - garba adni, mert
használjuk, és elég rémisztő időket hallottam a garanciás javítások hosszát
illetően.

Fentiektől eltekintve (főleg 1-es pont és a csóró leírás) teljesen meg vagyok
elégedve vele, nem vártam a géptő többet, amire nekem kell (munkát
hazavinni, otthon dolgozni, és prezentációra) annak megfelel, de azért
kellemetlen lenne az ügyfél előtt egy ilyen éles sípolással nyitni...

Válaszaitokat előre is köszönöm.

üdv

HL

(#224) kíváncsi válasza Hlander (#223) üzenetére


kíváncsi
(senior tag)

Szia!

az a hang temészetes. Pcnél is csippan egyet.

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#225) Hlander válasza kíváncsi (#224) üzenetére


Hlander
(csendes tag)

Sziasztok!

kíváncsi: Bárcsak az a kis hang lenne... Én hasonlót még PC-ből sem
hallottam pedig mar majdnem 20-éve hallgatom őket, max egy MFM winyo
swappeléséhez tudnám hasonlítani, csak az kicsit halkabb (a fiatalabbaknak:
kb. mintha a hazhűtő ventibe beleérne az IDE/SATA kábel)

De, hogy még nyilvánvalóbb legyen kikapcsolódásként megörökítettem az
utókornak a hiba hangjait...

Bővebben: link címen nézzétek/hallgassátok meg.

Várom véleményeiteket.

üdv:

Highlander

[Szerkesztve]

(#226) yerico válasza Hlander (#225) üzenetére


yerico
(senior tag)

hát ez tényleg olyan, mint amikor egy forgó alkatrészhez ér hozzá valami. Szerintem érdemes lenne bevinni egy szervízbe, és MEGMUTATNI. Ez nem jelent egyet azzal, hogy otthagyod, le legalább megnyugodhatnál, ha nem hibás.

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#227) kíváncsi válasza Hlander (#225) üzenetére


kíváncsi
(senior tag)

Szia!

ez nagyon súlyos :) :(

Anyukámnak is egy m7405-öt vettünk.

Viszont a power gombja ennek se világít de nem ad ki ilyen hangot. Szal szerintem amint tudod cseréltesd ki.

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#228) PrinczA


PrinczA
(őstag)

Ez mit ér manapság: Bővebben: link ?

(#229) bajzso válasza Volki (#222) üzenetére


bajzso
(tag)

Szia!

Írjál gyorsan valamit erről a gépről légyszives, lehet, hogy ezt veszem meg én is. Vagy van egy Fujitsu Siemens Amilo A1630 új 128mb Ati9700 Radeonnal, 15,4 Wide Screen, 512 ddr, 40gb, dupla dvd-+ író, Ezt 299ezerért adják.
Lehet, hogy ez lesz a befutó. Kösz!

bajzso

(#230) Sanyo


Sanyo
(senior tag)

Úgy tűnik elkezdett döglődni a háttérvilágítás, bekapcsolás után van amikor totál semmi világítás, de olyan is volt hogy csak az XP betöltödését nem láttam. :) Másfél éves Amilo A (CY26) a gép, kb. mennyibe fog fájni a dolog ha végleg tönkremegy? Nem szeretném ezért a szekrény aljában tárolni...

www.pcpilot.hu

(#231) steve@prhw


steve@prhw
(őstag)

Mai napon átvettem a garancia-kiterjesztést az L7300-as Amilomhoz... Így azért nyugodtabb vagyok, 3 év alatt azért sok gond előjöhet egy laptopon... Szvsz 30eHUF-ot megéri...

''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola

(#232) bajzso


bajzso
(tag)

Sziasztok!

Eladtam a FSC A 7620-asomat 250ezerért tegnap délben, délután vettem egy A 1630-at helyette a notebook.hu-nál.
AMD 64 Athlon 3200+, 512 ram, ATI Mobility Radeon 9700 128mb, 40 vinyó, dvd-+ dual író, 15,4 wide screen.
Egy bajom van, már letárgyaltam velük, hétfőn visszaviszem, nem mozdul el 798 mhz-ről, akármit csinálok vele, meg lassú a régi AMD 2600+-hoz képest! Nem mennek el azok a játékok sem rajta, mint a régi Fujitsumon.
Ért valaki ehhez?

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

bajzso

(#233) peterkeT válasza bajzso (#232) üzenetére


peterkeT
(nagyúr)

nocsak-nocsak...

légy szíves keep us updated, most gondolkoztam komolyan egy ilyenen, ugyanott... :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#234) bajzso válasza peterkeT (#233) üzenetére


bajzso
(tag)

Hello!

Szerdán egy ugyanilyen új gépet (csak AMD 64 Athlon 3000+) leütöttem a Vaterán. Még aznap délután jött a mail, hogy sajnos elfogyott ez a notebook, holott 19 db volt még készleten. Mind 1! Ennek 299999ft lett volna az ára. Csütörtökön mindenképp mentem Pestre, így megvettem a notebook.hu-nál (AMD 64 Athlon 3200+) 312499ft-ért. Jó kis gép, tetszik is, de a procival valami baj van. Most is csak 319 mhz-et ír ki, ( az A7620-as meg alapból 1,44-től 1,99-ig!!!) a sajátgép tulajdonságokban. Az Aidában tegnap: AMD Athlon 64 3200+ (8*100), újratelepítés után: AMD 64 Athlon 3200+ (4*200)!!! Hogy mi ez? Én nem értek hozzá, de tény, hogy erősebb gépet akartam venni az A7620-asomnál (AMD 64 Athlon 2600+), erre lassabbat vettem, de remélem hétfőn már jobb lesz. Vagy kicserélik, vagy beállítják. Csak kicsit gáz felmenni zalából pestre ezért megint. :((( Úgy olvastam, ezek a procik az egyik legkorszerűbbek.
Itt van egy kép egy ugyanilyen procinak az adatairól:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=294
meg mégegy adat:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=421
Hétfőn este már többet tudok.

[Szerkesztve]

bajzso

(#235) peterkeT válasza bajzso (#234) üzenetére


peterkeT
(nagyúr)

Nocsak, látom szintén Zala...

Azért azokkal a cikkekkel óvatosan, egy asztali a64 azért nem ugyanaz, mint egy mobil, inkább ezt olvasd át: Bővebben: link. Jó nyelvgyakorlás. :D Én egyébként Ausztriát is nézegetem, az osztrák MediaMarkt árai az eddigi keresgélésem alapján verhetetlenek, csak a mélemre nem válaszoltak, hogy milyen a bill és milyen nyelvű oprendszert adnak gépekhez... Ha MO-n veszek gépet, akkor valszeg nekem is sok lenne egy Centrino-s gép ára, azért gondolkoztam ezen a FuSi-n. No meg ebben a Sony-ban is egy Mobile Athlon van, és igazából meg vagyok vele elégedve. Bár nyúzva csak egy órát megy akksiról, de akorához képest még ez sem rossz.

Úgyhogy kitartás, remélem csak valami beállítási probléma lesz, és hamar rendberaják... :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#236) bajzso


bajzso
(tag)

Még valami! Letöltöttem a CPU Z nevű procitesztelőt. A core speed-nél induláskor 1995,6 ez kb 3 másodpercig tart, aztán visszaáll 798,2-re. NFS Underground játéknál minden megfelel a követelményeknél, de a processzornál a saját gépem tulajdonságainál piros X van, ami nem felel meg a játékhoz. Hozzá kell tennem a régi gépemnél (AMD Athlon 2600+) ez megfelelt és tökéletesen működött a játék. :(

[Szerkesztve]

bajzso

(#237) bajzso


bajzso
(tag)

Most másolok egy dvd-t, megtörtént a beolvasás, közben netezem. A tálcán lévő oldalak megjelenítése kb 45 mp. Ez gáz!!! Megkezdem az írást.

bajzso

(#238) Zoty@


Zoty@
(tag)

Sziasztok!
Gondolkodtam én is Laptop vásárlásán, de nem vagyok nagyon tisztában, hogy egy ilyen gépre ugyanúgy lehet esetleg 5.1 es hangfalcuccot tenni?
Ez számomra fontos lenne!
Illetve max. 250.000hufért milyet érdemes venni?

Texas HoldEm for ever!

(#239) bajzso


bajzso
(tag)

Megtörtént az írás sikeresen. Írás alatt sokkal gyorsabb volt a gép, már lehetett vele netezni közben.
Bocs akit nem érdekel a dolog. Az nem olvassa! :P

bajzso

(#240) bajzso válasza Zoty@ (#238) üzenetére


bajzso
(tag)

Szia! Az 5.1 szerintem nem megy a notebookkal, hacsak nem olyan hangkártya van benne, nem tudom. Ha venni akarsz tudom ajánlani a Fujitsu-Siemens A 7640-est amit most olcsón megvehetsz a notebook.hu-nál személyesen, vagy kiküldik az egész országban ingyenesen. ATI Mobility van benne 64 megás, meg AMD Athlon 2800+ processzor. 226ezer, szerintem király ár!
http://www.notebook.hu/nb_search/?min_price=&max_price=&text=&order=&brand%5B%5D=notebook%2Ffusi&disp_size=&cpu_freq=&ram_size=&hdd_size=&notebook_state=&notebook_available=&weight=&fwizs_notebook_search=1&page=&fname=notebook_search&submit.x=67&submit.y=4

Itt van több is.

bajzso

(#241) _Volkovy_


_Volkovy_
(nagyúr)

Istenem,az minek vesz A64-es laptopot,aki ilyen szinten nem vágja az A64-et..

(#242) Zoty@ válasza bajzso (#240) üzenetére


Zoty@
(tag)

Köszönöm válaszodat, de nekem olyan gép kellene amiben DVD-+RW van(tehát minuszos lemezt is tud írni)! De szétnézek!

Texas HoldEm for ever!

(#243) Zoty@ válasza _Volkovy_ (#241) üzenetére


Zoty@
(tag)

Ez most nekem szól? :F

Texas HoldEm for ever!

(#244) _Volkovy_ válasza Zoty@ (#243) üzenetére


_Volkovy_
(nagyúr)

Bajzso-nak.

(#245) bajzso


bajzso
(tag)

Bocs! A 7640-esben 3000+ AMD Athlon XP van nem pedig 2800+

bajzso

(#246) Zoty@ válasza _Volkovy_ (#244) üzenetére


Zoty@
(tag)

Rendben!

Texas HoldEm for ever!

(#247) Zoty@ válasza bajzso (#245) üzenetére


Zoty@
(tag)

Értem, de DVD-R nem ír úgy látom, nekem meg tulajdonléppen ez lenne a lényeg!

Texas HoldEm for ever!

(#248) bajzso válasza _Volkovy_ (#241) üzenetére


bajzso
(tag)

Avass be akkor légyszives! Ez természetes amit írogattam? Légyszi válaszolj kérlek! Én nem értek hozzá, azt gondoltam ez jó választás. Vagy mégsem?

bajzso

(#249) bajzso válasza Zoty@ (#247) üzenetére


bajzso
(tag)

Plusszos dvd-vel nincs gond szerintem, esetleg annyi,hogy 10-20 forinttal drágább. Most vettem 130 ft-ért plusszosat.

bajzso

(#250) Zoty@ válasza bajzso (#249) üzenetére


Zoty@
(tag)

A legtöbb asztali nem játsza!(én úgy tudom)
Ez így van?

Texas HoldEm for ever!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.