Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A linkelt topikban kérdezz, ez zárva.
-
spyduck
nagyúr
Használd ezt a topikot: [link]
Másrészről pedig rakj fel egy EVEREST-et és nézd meg a windows eszközök között a hardver azonosító számát majd google--> hardverazonosító száma windows 7 driver download

szerk: Nekem is van ilyen notim, én még az XP-hez is nagyon nehezen tudtam BT drivert szerezni.
-
Bli92
tag
Üdv mindenkinek.
Sajnálom ha esetleg nem kellett volna új témát nyitnom de nem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
A gépemen (a téma címében említett noti) Win7 fut. A hozzá kapott eredeti lemezen található Bluetooth szoftver és driver nem kompatibilis az oprendszerrel, és sehol sem találok megfelelő "eszközöket".
Ha esetleg valaki tudna nekem megoldást eme problémára (azon kívül hogy tegyem fel az XP-t) akkor kérem jelezzen.Köszönöm:
Balázs
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest