Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Hát akkor ez érdekes... meg nem mondom már hány éve van freemailes fiókom, bár igaz, hogy csak egy darab, de azt viszont szinte minden órában használom és folyamatosan érkeznek rá levelek. Amíg a webes felületén keresztül léptem be nekem is folyamatosan dobott adatbázis hibákat és egyéb változatos üzeneteket, de aztán átpártoltam a Live Mail-re (POP3-ra) és azóta egyszer nem volt gondom vele. Akkor is működött ez a megoldás, amikor weben hibaüzeneteket kaptam. Persze küldeni saját céges SMTP szerverrel küldök leveleket, tehát a freemail nálam csak tároló, de az is csak addig, amíg POP3-al lerántom a leveleket a saját gépemre. No meg azt is meg kell említenem, hogy van egy új üzenet ellenőrző kis programom (PopTray), ami 5 percenként lekéri az új üzeneteket POP3-ról és az is mindig jól működik a freemailes fiókkal.
Lehet csak szerencsém van (ez az első dolog, amiben igen
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 32GB DDR4 3200
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)