Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
Hello!
A Define szériából konkrétan melyiket szeretnéd?
Csak azért kérdezem, mert a Define XL R2 házamba be lehetett úgy rakni a Scythe Kaze Server 5.25"-ös előlapi panelt, hogy egy kicsit bentebb volt csúsztatva, mert a csavarhelyek engedtek annyi mozgást.
Egy korábbi képem szintén ebből a topikból:

-
Savanya
addikt
Nem lesz melegebb a hangkártya miatt . Az úgy is legalulra kerül . Most ARC Mini -m van és ASUS Xonar DSX hangkártya az utolsó slotban .
5 ventis szabályzót nem tudok ,de szerintem bőven elég a 4-es is . Ventiből 2db előre , 1db hátulra és 1db felülre és így optimális a szellőzése a háznak . -
thomasvold
őstag
Nekem is olyan ventiszabályzóm van, de sajnos Arc MINI, úgyhogy nem tudok arra válaszolni, hogy a Define ajtaját rá lehet-e csukni.
Másik kérdésedre tudok válaszolni, nem lenne gáz, nekem egy Asus R9 290 nem referencia van benne a maga 29 cm hosszával, szóval egy 760-is simán belemenne

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest