Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Mióta átraktam a hdd-ket az alsó keretbe (Define R4) sokkal jobban érzem a ház oldalán hogy átveszi a rezonálást, rááadásul meg az ajtó is átveszi a rezonálást, pedig gumibakokon van a 2 hdd (WD RED), mit rontok el?

-
asturel
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Felső keretet vettem ki, alul meg mindenképp kell valami légmozgás a 2 (hamarosan 3) hdd-nek , így szerintem van értelme ha 90 fokban vannak a hdd-k is. Amíg nem volt csak HD 7870 a gépben elég volt a 2db hozzáadott ventilátor akár 5V-on is, de az R9 290 rendesen felborította a csendéletet. A kártya hiába stagnál 70 fok körül full load-on, a ház is átmelegszik annyira megreked a levegő. (A hátsó ventilátornál elég meleg volt a ház pár óra GTA után
, a memória meg annyira felmelegedett, hogy elkezdett hibázni). Idő hiányában viszont nem nagyon tudok kísérletezni így először valami bevált kombinációt akartam volna kipróbálni. Jelenleg az összes (oldalt, felül) hangszigetelő a helyén van, valszeg akkor ha már csak kiveszem a tetejéből a szigetelést az is sokat segít (ha másnak nem, a por bejutásának
). Gondolom célszerűbb az első (ház elejéhez közelebb) lévő fenti helyre rakni a ventilátort
, mivel oda nem sok levegő jut, max a cpu hűtő (ami egy noctua nem túl nagy légnyomással) szív valamit. -
asturel
őstag
Újabb R4 define kérdés: hova érdemes(ebb) szívó/kifújó ventilátort rakni? Jelenleg elől van 2x140 (szívó), hátul 1x140 (fújó) és a táp mellett alul 1x140 (szívó), már kivettem a középső hdd keretet is, de még mindig elég meleg van a házban. Fórumon láttam, hogy valaki az összes ventilátort befújóra rakta (felül, hátul is), viszont így majdhogy értelmét vesztik a porszűrők.
-
asturel
őstag
Fractal Define R4-nél az SSD-ket az alaplap háta mögé csak úgy lehet felcsavarozni ha előtte kioperálom az alaplapot? Mivel az SSD-n csak furat van és nem lyuk így nem tudom becsavarozni az alaplapi furatokba anélkül, hogy átlyukasztanám az SSD-t

Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, a memória meg annyira felmelegedett, hogy elkezdett hibázni). Idő hiányában viszont nem nagyon tudok kísérletezni így először valami bevált kombinációt akartam volna kipróbálni. Jelenleg az összes (oldalt, felül) hangszigetelő a helyén van, valszeg akkor ha már csak kiveszem a tetejéből a szigetelést az is sokat segít (ha másnak nem, a por bejutásának
, mivel oda nem sok levegő jut, max a cpu hűtő (ami egy noctua nem túl nagy légnyomással) szív valamit.