- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen, már csak az a baj, hogy nem most fogok vinyót venni, amilyen árak vannak. Amúgy lehet, hogy rezonálna a HDD-d itt is, az XL kicsit más kategória, a rengeteg bélést ne felejtsd el, ilyen szempontból jelentős.
Eddig is ezek a vinyóim voltak, a másik ház nem rezonált szerintem, abba hagyományos módon be voltak csak csavarozva. Aztán lehet, hogy az is búgott, csak a földön volt, ami nem mindegy, messzebb is volt, és stabilabb is, mint az asztal.
Kissjeno:
Nekem a ventik bökik a csőröm, most keresek újakat, illetve ez a rezonálás. A többi problémád:
- a jacket sokat használom, tökéletes
- az USB-k egyszer nem működtek, szerintem kontakt hiba volt a lapnál, szétszedés óta hibátlan megint
- a tetőn biztos jön ki zaj, de mivel amúgy se hangos a konfigom, és halkítani szeretném nem ez a döntő, levett oldallappal se hangosabb a cucc
- az előlapi rács porosodik nagyon, ez tény, én oda direkt nem rakok ventit. Ez persze a HDD-k hűtéséhez némi modot igényel, ezen épp dolgozom(már kész, ma volt a teszt, de hangos a 8 centis venti, kell egy teljesen hangtalan)mod:
Leszabályozva a ventiket és ezt a HDD modot megcsinálva már elég halk a ház amúgy. Ami a gond szerintem hogy tényleg itt van bő fél méterre a fülemtől, és ha csend van, nem megy a tévé, vagy zene, akkor hallom. Ezen már csak vízhűtés, SSD és agyonmoddolt HDD keret segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest