Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Nem (csak) az, hogy hiánycikk, de még az árlistában se szerepel sehol!
Az összes többi FD ház van legalább az árlistában, de ez az egy ARC XL nincs. Merlinnél rendeltem volna, de a nagykerben sincs, ahonnan hozták volna. Mikor lesz a nagykerben, az egyelőre bizonytalan.
Hivatalos hely pl. az Ipon (FD honlapján írva van), ezért írtam nekik egy email-t. A válasz az, hogy ami nincs az árlistában, azt nem tudják beszerezni.
Milyen hivatalos forgalmazó az ilyen?! Nem értem. 
Finoman fogalmazva tele van a t... púpom ezzel az országgal. Vagy beszerezhetetlen egy termék, vagy heteket is várhatsz rá, mert nincs raktáron.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az összes többi FD ház van legalább az árlistában, de ez az egy ARC XL nincs. Merlinnél rendeltem volna, de a nagykerben sincs, ahonnan hozták volna. Mikor lesz a nagykerben, az egyelőre bizonytalan.
Hivatalos hely pl. az Ipon (FD honlapján írva van), ezért írtam nekik egy email-t. A válasz az, hogy ami nincs az árlistában, azt nem tudják beszerezni.
Milyen hivatalos forgalmazó az ilyen?! Nem értem.