- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
MrPetya19 #1020 üzenetére
Helló! Kb 7cm körül van az alaplap nyákjának szélétől a ház tetejének felső lemezéig! Szép robusztus nagy ház az Arc XL, súlya is van rendesen és tényleg hatalmas, egy nagy problémám volt h alig tudtam bele szerkeszteni az Ek 280-as radiátort
felülre kizárt volt főleg ventikkel
aCorsair LP ramokba ütköztem fel illetve az alaplap hátulján levő usb billentyűzet stb kivezetéseknek az alaplapi foglalatában
tehet felűlre csak slim radik ventivel, előre mehet vastag de csak 240-es be
én úgy tudtam a 280-ast berakni h mindent ki kellet vennem elölről és a ház alsó lemezén illetve a 5,25-os helyeknek a legalsó lemeze közé éppen h be tudtam tenni így pont passzent csak szegény radiátor festése sérülhet ahogy betoljuk
de becsavarozni nem kell mert ugye csak a 240-eshez vannak furatok, hát hirtelen ennyi, magával a házzal elégedett vagyok szép igényes jól variálható, robusztus nagy és a sulya is durva főleg összeszerelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest