- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Megérkezett, készülnek a fotók.
-
zodo
nagyúr
Lassan ideér (kb. fél óra) aztán készítek egy pár fotót de nem hinném hogy hétvégénél előbb átköltözik a konfig viszont nagy a kísértés mert most hoztam haza az új tápot is hozzá.
(FSP Aurum 400-as)Remélem nekem nem lesznek ilyen rögzítésbeli gondjaim a zaj miatt.
Mondjuk az én házam alapból hangosabb lesz az tuti. -
zodo
nagyúr
Szia!
Gratulálok a házhoz.
Miért nem írtál blogot?
2.
Nem találtam jó képeket a ház hátsó lapja alatti részről szóval csak kérdezem hogy a nem használt alaplap tartó furatok ill. kábelkötöző segítségével sem lehet rögzíteni a kábeleket?
Valahogy így értem.3.
Lehet vásárolni porszűrőt az nem lenne jó vagy valami "barkács" megoldásra gondoltál?4.
Nem volt még jó minőségű házam amiben ilyen tálcákon ültek a vinyók, gumibakon.
Így is zörög/rezeg?
Esetleg hozzáér a tálca keretéhez és azért hallatja a hangját?szerk:
Ha minden igaz akkor holnap érkezik az Arc-om.
-
zodo
nagyúr
válasz
Razermazer #268 üzenetére
"Következő lépés majd a .........."
Lényeg hogy te tudod mi van benne még ha nem is látszik de biztos lesz olyan aki majd bele szeretne kukkantani és majd csodálkozik hogy mi is van a szobadíszed belsejében.
Reméljük a kábelezés menetéről vagy a kész állapotról de kapunk egy pár képet.
Kép függő vagyok
, szeretem nézni mások konfigjáról készült képeket hátha látok valami jó ötletet.
-
zodo
nagyúr
No már csak pár napot kell aludnom és itt a házikóm.
Jövőhét szerda vagy csütörtökére igazolták vissza a kiszállítást.
dems
Szép az a 3000, gratulálok hozzá.
Egy darabig gondolkoztam rajta az az Arc Midi helyett de nem volt sürgős a ház csere így letettem róla.Razermazer
Ehhez is gratulálok!
Remek kis kuckók ezek, remélem én sem csalódom benne. -
zodo
nagyúr
DHL-es szállítás hogy működik, tudja valaki?
Időpontra érkezik vagy csak idő intervallumom belül? -
zodo
nagyúr
Ezeket a típusokat nem ismerem de a Coolink Swif2 120P-t merem ajánlani ha nem gond a lapát színe.
Esetleg itt kérdez rá a 120mm-re ha saját márkás venti is szóba jöhet.
-
zodo
nagyúr
Proci hűtő kérdés első körben elbizonytalanított hogy elfér a mostani vagy cserélnem kell a ház ventijei miatt de úgy látom nem lesz gond.
, de több szem többet lát így megkérdezem hogy látjátok?Igazából csak a ház tetején lévő ventitől tartottam, igaz arrébb tehető egy venti szélességgel de gondolom jobb ha pont a proci ventire fújná a friss levegőt amit a hátsó venti ill. a táp küldene ki a házból.
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_ #206 üzenetére
Ennyiért mit várunk?
Ez prózai kérdés mert soha nem költöttem és nem is állt szándékomba a mai napig ennyit költeni egy házra és nekem se tetszik a műanyagok használata de eddig ez a legtutibbamit találtam.
Szerk: Alternatíva a Lian-li pc-A04 lenne, több kompromisszummal.
-
zodo
nagyúr
"ETA" rövidítés mit takar?
Szállítmány érkezése? -
zodo
nagyúr
Találtam egy új beszámolót, újabb képekkel és tesztadatokkal a Fractal Design Arc Midi-ről.
Hmm. jöhetne már.
-
zodo
nagyúr
válasz
Recon666 #184 üzenetére
Az jó, ismét köszi.
hoffman_ és Jim-Y
Lassan csak leesett az ajtó.
Oldalról nézve a házat talán, de lehet hogy a ajtón lévő szigetelés már útban lesz.
Szemből nézve nyitott ajtóval, hát nem is tudom. max. ha hátrébb sikerül rögzíteni ahogy hoffman_ is írta.Szerk:
Jim-Y
Amúgy már megrendelted vagy előbb el kell adnod a Lian-t?
Szerk 2:
Ezt a képet nézve tuti nem fér be a Kaze, síkba szerelve mert szerintem az ajtó ráfekszik a ház előlapjára.
-
zodo
nagyúr
válasz
Recon666 #175 üzenetére
Nem úgy értettem csak a 3,5-ös keret izgat.
Szokásos elülső "vas" kitörhető az tuti de a belső 3,5-ös átalakító vajon mobil vagy fix ?
Talán abból a két-két csavarból amelyeket az alsó helyen rögzítettek arra tippelnék hogy mobil mivel külön csavar készletet is kapunk a házhoz.(#176) hoffman_
Ahogy Recon666 írta.
-
zodo
nagyúr
Na végre idetaláltam.
Jönnék a klubba de még várat magára az Arc Midi-m pláne ha hoffman_ is ilyeneket irkálhogy csak Július végére érkezik.
Sziasztok!
Van egy aggodalmam jó lenne ha eloszlatnátok.
hoffman_ által korábban linkelt videót én is megtaláltam a Midi-ről de valahogy nem tetszik nekem az a venti felfogató pöcök az előlapon.Ha jól láttam a Core 3000-as házban is ezt porszűrőt és felfogatás párost alkalmazták.
Nem lesz ez így hangosabb a kelleténél?Műanyag előlap, műanyag felfogatás, műanyag fekvőfelület (gondolom ráfekszik az előlapra a venti ha azt a helyére pattintom) és semmi rezgés elnyelő szigetelés.
Ház hátulján és tetején (vagy oldalán) tiszta sor hogy a csavarokat szilikonos rögzítőre cserélem na de elől. Ti hogy látjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest