- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Jöttem beszámolni a költözésről!
z0d1ak kolléga úr szíves közreműködésével immáron én is boldog Define R3 tulaj lettem. Röviden és tömören összefoglalva egy 8 éves, nagyjából 3000 Ft-os Codegen 6069-c9 házból átköltözni egy Fractal Design kuckóba: priceless!
No de nézzük kicsit részletesebben, mik a tapasztalatok!
A csomagolás nagyon rendben van, az alkatrészek valóban nagyon ügyesen az egyik vinyótartó rekeszbe csúsztatott papírdobozkában voltak elhelyezve. A ház kívülről matt fényű, és enyhén rücskös az oldallapok felülete, amin picit meglepődtem, én ugyanis fényesre számítottam. Az előlap sem kelti olyan nagyon erősen a kamu szálcsiszolás érzetét, mint ahogyan azt vártam volna, így ez picit csalódás volt. Az ajtó nagyon klasszul csukódik, bár beköltözésnél egy kicsit para volt, hogy nehogy letörjön. Próbáltuk finoman kipattintani, hátha kijön, de mivel meg se moccant, inkább nem erőltettük.
Nagyon „jó lábú” a cucc, tetszik, hogy erősen süt belőle a hifi design! Az előlap fölötti kék LED-nek brutális fénye van, nekem ez kissé zavaró volt, mivel az előlap oldalán lévő szellőzőrácsokon erősen kivilágít, elvakítva a bámészkodó népeket.Alapvetően az asztalra került a gép, és ez elég sok átalakítást igényelt, ugyanis az a 2 cm, amivel ez a ház magasabb az előzőnél, sajnos pont elég volt ahhoz, hogy ne férjen be a polc alá, a polcon lévő cuccokat meg igencsak problémás volt összébb tömöríteni. Jelenleg nagyjából 3 mm szabad hely maradt a rajta lévő hangcucc és a szekrény alja között!
Tudtam, hogy necces lesz, de egy Fractal Design házért az ember sokmindent megtesz!
Felső tápos házról váltottam alsó táposra, kíváncsi vagyok hogyan fog szuperálni, eléggé parázok a portól, mivel sok van belőle és nem erősségem a takarítás!
A kábeleket szépen el lehetett vezetni, arra semmi panasz nem lehet, a kábelátvezető ablakok gumírozási hibájának ismeretében pedig a gumi részek már előre le lettek szigetelő szalagozva, hogy ne potyogjanak ki a kábelezésnél. Baromira tetszett a vinyók pakolgathatósága, egyszerűen pikk-pakk át lehet rendezni az egészet!
Ami még különösen szimpi volt - bár nektek biztos nem újdonság, és ma már ez alapnak számít, de egy 8 évig használt óccó ház után nekem ez is megváltás -, hogy a ház hátulján a bővítőhelyekhez tartozó ablakokat nem kellett kitördelni, hanem szépen, tetszés szerint ki-be lehet csavarni, és nem kell előre tervezni, hogy melyik panelt törjem ki hogy aztán ha elcsesztem, hadd szálljon a por a házba!A hangszigetelésről nincsenek jó tapasztalataim, én ennél többet vártam! A potit minimumra és maximumra tekerve sem hallok különbséget a ventik zaja felől. Az igazság az, hogy alig halkabb az előző háznál az alapzaj, én jobbra számítottam!
Egy kissé csalódott vagyok! Mondjuk igaz, hogy jóval zártabb a ház, de venti is jóval több van, ami valljuk be egy kissé túlzás is, mert amilyen LOL konfig került a gépbe, tartok tőle, hogy az egész ház többet ér, mint a benne lévő cucc összesen!
Talán fölösleges is ekkora hűtés, ennek ellenére én még tervezek venti(ke)t venni...
Viszont a vinyókat szépen csendben tartja a kuckó, az előző háznál voltak olyan alkalmak, amikor kábé betonkeverő módjára berezonált az egész!Na ez most nincs, remélem nem is lesz, és nem csak azért nem tapasztaltam, mert nagyon friss a ház!
Szóval van ami nagyon bejött, volt ami kicsit csalódás volt, de mindent összevetve: nagyon csecse cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest