Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Elnézést a zavarásért, főleg, ha most véletlen offolok.
Egy másik topicból irányítottak ide, hogy próbáljak szerencsét vágyammal kapcsolatban. Nem tudom, hogy itt ezt milyen néven veszik, de előre is elnézést kérek
Nos ez nem volna más, mint a következő: Adott egy AeroCool StikeX ONE ház, amit szeretnék lecserélni egy Fractal Design Core 1000 USB 3.0 kis kuckóra, mert nagyon beleszerettem. Viszont ebben az gátol meg, hogy KP- nincs rá és a házamat sem nagyon akarják megvásárolni. Ezért arra gondoltam, hogy, ha lenne valaki akinek van a birtokában egy olyan házikó és cserélné velem az kérem keressen meg. Nagyon hálás volnék.Ui.: Amit még tudni kell róla a házamról, hogy doboza,
minden tartozéka megvan és most márciusban járt le a garija,
ami az AQUA-hoz szólt 11.790Ft-ra, valamint makulátlan
állapotnak örvend és minden tartozéka megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy másik topicból irányítottak ide, hogy próbáljak szerencsét vágyammal kapcsolatban. Nem tudom, hogy itt ezt milyen néven veszik, de előre is elnézést kérek