- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A kókuszzsír közepes hosszú szénatomláncú zsírsavakból áll. Elvileg nagyobb részét a bélbaktériumok eszik, vagy legalábbis másképp dolgozza fel a szervezet, mint a normál telített zsírt. A fő baja inkább az, hogy az olcsóbbik fajtánál vegyszereket nyomnak bele a cuccba, hogy jobban kioldódjon a zsír, aztán lehetnek benne ilyen vegyszer maradványok. Egyébként sütésre jó, mert viszonylag egészséges és nem hőérzékeny. Nem használom én sem amúgy.
A koleszterinre próbáld ki az omega-3-at, hátha lejjebb viszi. Csodákra az sem képes persze. Lenmagban, lenolajban, csukamájolajban és dióban van omega-3, amik itthon elérhetőek. A halolaj kapszulákkal az lehet a gond, hogy sokat állnak, és beavasodhatnak. Egyébként az olajok, amikben van mind nagyon hőérzékenyek, könnyen avasodnak és keserűek mint az atom. Nem mindenki bírja. Én simán leküldtem a lenolajat annak idején. Most igyekszem visszafogni a zsírt a hasnyálmirigyem miatt, meg a koleszterin nálam is egy kicsit magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest