Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashback #10397 üzenetére
Korábban azért nem szerettem a kovászos péktermékeket, mert szinte mindenhol savanykásat lehetett kapni.
Mi a trükk? Hogy lehet ezt elkerülni?
Nem szabad rozst használni a kovász etetésére, csak a kezdeti időszakban amikor elindítod, figyelni kell, hogy a kovász mennyisége ne lépje túl a tészta arányában a 20%-ot, és nem szabad túlkeleszteni, mert ilyenkor az ecetsav baktériumok lesznek többségben. Péksüteményeknél érdemesebb keményebb, szinte madre állagú kovászt használni, amit úgy tudsz elérni, ha kevesebb vizet adsz a kovászhoz az etetés során. Mindig figyelni kell a tésztát, hogy ne keljen túl, mert nincs 2 egyforma kovászállapot, van amikor az én Pompim(kovászom) is fickósabb, pl. ha melegebb van, ilyenkor jobban megkel.Ezek csak az én megfigyeléseim és módszereim, biztos vannak még más praktikák is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest