Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9006) Beni2360 válasza #76500480 (#9005) üzenetére


Beni2360
félisten

A teljes és a rozs liszttől lesz barnább a színe. A kovász is rozslisztbol van etesd sima BL55-l és majd idővel kifeheredik. Ja és a szűrt vizet nem ajánlják mert nincs benne elég baktérium a kelesztéshez. Ezt nem régen olvastam vagyis hallottam a yt-n. És mint írtam nem kell az összes folyadékot hozzá adni csak ami a vége felé kíván. Minden lisz a siker miatt más mennyiséget igényel. És a rozshoz meg a teljes ez kell sikert adni mer abban szegények és ezért nem áll össze a kenyeret. Ezért kell a jó dagadztas és a 2-3x hajtogatás, hogy ki alakuljon a tésztában a sikér ne szakadjon a tészta. Bio boltban vettem fel kg sikert sok sutesre elég.
Én is kezdő vagyok de órákat lógok a yt-n és lesem el dolgokat.
Ui: a teljes kiőrlésűből sosem lesz könnyű lyukacsos kenyér van 1 kg de max 10%-t teszek hozzá ha használom. Péknel sem szerettem ebből készült forma kenyeret.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.