RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bb0t:] Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] [GoodSpeed:] Új alaplap, vagy BIOS frissítés után beállítandók IV. - AMD Expo
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [potyautas:] Miért olyan drága?
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Ha szereted a szendvicsbe a zöldségeket, akkor ajánlok valamit kipróbálásra:
Pucold meg, vágd fel jó vékony csíkokra (ha bejön akkor veszel majd egy julienne-szeletelőt [link] ). Tedd egy befőttes üvegbe és adj hozzá:
3 evőkanál rízsecetet
2 evőkanál cukrot
2 teáskanál szezám olajat
fél teáskanál sót
Úgy a jó, ha ellepi, tehát lehet több a rízsecet (nem olyan erős, mint az ecet), vagy lehet hígítani kicsit vízzel, de akkor enyhébb az íze. Fedőt rá, rázd össze és tedd a hűtőbe 1 napra. Másnap felvágottas, húsos szendvics tetején próbáld. finom lesz.
Ha ez sok volt akkor pucold meg és edd úgy mint a piros retket.
Ha bejön és megvan a juliennre vágód, akkor adj mellé sárgarépát ugyanúgy szeletelve. Még jobb lesz.
[ Szerkesztve ]