Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honda567
tag
01.12-én elindult a csomag házhoz szállitással küldtem el , 2 munkanapot irnak határidönek annyi idö alatt ki szállitják és nem ért oda a csomag raktárban van még mindig. A vevő is hivta öket nem találják a csomagot, értesitő sms-t angolul küldtek neki nem akarja át venni. Lehet eltünt a csomag szerintem vagy el keverték.
-
joe999
tag
Nekem a tavaly 12.22-én feladott csomagot, csak január 2-án tudta átvenni a címzettem, viszont duplán leemelték neki az összeget. A poén, hogy eddig sem neki nem utalták vissza a pénzt, sem nekem nem utalták a vételárat. Az első és utolsó alkalom volt, hogy Foxpost-al utánvéttel küldök bármit is, egyébkét Jófogáson keresztül ment, azért mertem bevállalni.
-
Technoman
őstag
Érdekes ez a Foxpost.
Napok óta várok egy csomagot. A feladó 9-én reggelt Debrecenbe feladta. Az oldal 15-i, előrelátható átvételt írt. Majd ez megváltozott 11-re. A csomag második napja nem kézbesíthető, csomagautomata túltelítettsége miatt. Mivel nem minden nap vagyok itthon, ezért a feladás óta, naponta többször is ránézek, hogy mennyire telített az aktuális automata. Eddig minden nap zöld volt. -
mumtaz
senior tag
válasz
MasterDeeJay #939 üzenetére
Legalább nem kék halál.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Ma 16:50kor feladtak nekem egy sürgős csomagot pesten az Astoria boxban.Nyíregyházára ez vajon le fog kerülni csütörtökre?
Az Astoriát hétköznap dél körül ürítik, ahova én kértem azt naponta 2x is töltik (reggel és este) -
-
válasz
MasterDeeJay #939 üzenetére
Esélyes, hogy lemerült benne az elem. Írtál az ügyfélszolgálatnak a hibáról?
-
Meg kellene nyomnom az F2-t.
Veszprém Interspar -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Feladtam egy csomagot, de a címzett nem vette át.
Visszajött, de úgy alakult, hogy én sem tudtam kivenni az automatábólés visszaszállították a raktárba.
Ilyenkor milyen lehetőségek vannak?
Köszi előre is! -
eWro
csendes tag
-
attilav2
őstag
Én is foxpost automatába rendeltem volna egy webshopból, de szembejött egy negatív post(eltűnt nagy értékű csomag), jobban utánaolvastam, és inkább a gls automatát választottam. Jól tettem.
Vajon működne az a módszer amit annó a tolvajkergetők csináltak(gps nyomkövető) ? Sok csali csomagot feladni nyomkövetővel ? Kéne egy új tolvajkergető csapat
Elég sok csomagot elcserélnek(más csomagját kapja a címzett), tüntetnek el, a foxpostnál, van már ezzel foglalkozó fb csoport. -
mumtaz
senior tag
Én most jártam úgy, hogy a fiamnak - akivel alig tudunk találkozni - megrendeltem egy egeret Aqua-tól. De automatába kértem, mert nem voltam biztos benne, hogy munka után még be tudok menni hozzájuk személyesen átvenni. 20-án el is mentem az automatához, bepötyögöm a kódot, bököm az OK-t és semmi. Majd kiírja az auomata pár mp múlva, hogy "Köszönjük..." és ennyi. Előkapartam az alkalmazást, beléptem, ott látszott még a csomag. Rábökök az átvételre, beolvasom a QR kódot, nyomok a továbbra. Automata dolgozik, majd a kijelzőjéről eltűnik minden, megjelenik nagy pirosas háttéren, hogy "Ez az automata jelenleg nem üzemel", aztán annyi. Alkalmazásban elkönyveli, hogy a "csomag átvéve", el is tűnik a listából a csomag, stb...
Mivel este 9 volt, így az ügyfélszolgálatot felhívni már nem tudtam. Vártam még ott vagy 10 percet, aztán eljöttem. Másnap hívtam az ügyfélszolgálatot. Csajszi mondta, hogy szól a kollégáknak, hogy ellenőrizzék a rekeszt és majd hívnak. Azt azért hozzátette, hogy bízzunk benne, hogy a rekesz később sem nyílt ki "magától". Nem hívtak. Zaklattam őket pénteken is. Mondták, hogy látják a bejelentést, majd utánanéznek. De az az érzésem volt, hogy az ügyfélszolis csak le akar rázni és rámcsapni a telefont. Jött a karácsony (ajándék nélkül), majd ma újra hívtam őket. Ugyanazt mondta az ügyfélszolgálatos, amit pénteken.
Tudva, hogy az automatát minden hétköznap 16:30 és 17:30 között töltik/ürítik én nem hiszem el, hogy azóta nem tudtak ránézni. Nyilván voltak ott, hisz hétköznap van, meg egy másik csomagomat ma töltötték be ugyanabba az automatába.
-
eWro
csendes tag
Nektek hány csomagonként tűnnek el csomagjaitok? Nekem kb szerintem 30-ból 1 elveszik, ez volt a második már.
Ha nem lesz meg a csomag akkor mindenféle bizonyíték nélkül megtérítenek nekem 100 ezer Forintot ami a csomag tartalma volt, csak nem ért ide? Vagy ilyenkor milyen taktikával éljek? Az ügyintéző természetesen mondta, hogy látják hogy elveszett a csomag, kártérítve leszek mindenképp, de azért 90%-ban nem ilyen gördülékenyek a dolgok a tapasztalataim alapjn...
-
Atomgeszi
nagyúr
Épp akarok feladni egy csomagot, az átvevő automata kiválasztásnál azt írja, hogy Hiba történt.. és így fel rögzíteni sem tudom adni a csomagot.
-
David888
tag
Az én csomagomat az Alza adta fel November 22-én, aminek valahogy nyoma veszett a Foxpost raktárban. Várnom kellett 15 napot, hogy "hát ha előkerül", majd csak ezután adhattam be kártérítési igényt December 6-án. Azzal számolj, hogy szeretik húzni az időt és nem szívesen fizetnek a hibájukért.
-
imation
csendes tag
A következő eset történt a foxposttal, feladtam egy csomagot és a címzett egy teljesen másikat kapott valaki mástól, aminél azaz érdekes, hogy a csomag ami tévesen került kiküldésre nyomtatva felragasztásra került a feladó/átvevő és a csomagazonosító, ami megegyezik azzal amit én is feladtam. Az átvevő jelezte az automatánál a hibát és elindította ezt a 15 napos kivizsgálást. Mit várhatunk ilyenkor, volt már valakinek hasonló? Meglett a csomagja végül vagy kártérítést fizetett a foxpost?
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70 #912 üzenetére
Nálad is van baj ha egyből beleállsz a másikba. Segítséget kértem nem azt hogy oltogassatok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Jött egy csomagom Foxpost automatába, kaptam egy kódot. De nem kaptam infót arról, melyik rekeszben van. Ha beírom a kódot megmondja az automata, vagy hogy működik ez?
-
Mauzes
addikt
válasz
mucsgyver70 #906 üzenetére
Khm, karácsony.
-
mucsgyver70
aktív tag
Miért van ennyire belassulva a foxpost?
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ha automatából küldök csomagot házhoz, és kérek plusz címkenyomtatást, akkor nekem ugye nem kell a csomagra semmit ragasztanom? -
Tressy
senior tag
válasz
David888 #902 üzenetére
Mivel nem utánvétes volt csak a postaköltséget kaptam vissza ezzel le is tudták.Csak a reggeli át nem vett email értesités megnézésekor derült ki hogy mégiscsak előkerült.Azt hittem elöször hogy valami automatikus rendszer üzenet.Persze a visszaküldés díjat is ki kell fizetni.De legalább nullába leszek és még a cumót is visszakapom (USB-s hangkártya) elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest