Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elég orbitális hiba, ha valóban így történt.
Más sztori: nem fért be a doboz az automata szekrénybe, nagyobb kellett, drágább volt.
Vállalják, hogy azonnal visszafizetik a szállítási költséget rossz méret esetén, de b.sztak visszafizetni. Kifizettem 2 árat is. Ez 1 éve történt, költsék gyógyszerre, 1000 párszáz forint volt nem foglalkoztam vele.Következő: Jófogás, egy CD mechanika volt, amit talán 2000 forintért megrendelt egy rikárdó Foxposttal. Természetesen elküldtem neki, nem szoktam amúgy ilyeneknek utánvéttel semmit, de aznap túl jó kedvem volt. Fizettem a feladáskor, majd nyilván nem vette át, telefonszám nem létezett, emailre nem válaszolt. Eltelt egy hét visszajött a csomag. 500 forintért kivehettem a fiókból... Eljótékonykodtam a mechanikát, felraktam egy kuka tetejére valaki 10 perc múlva már el is vitte onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest