- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
üzenetére
Remek fejlemény:
Tegnap elindították a keresést. Ma 08:20-kor felhívtam őket, és nagyon kedvesen próbáltak segíteni... és kérték hogy 14h-kor ismét hívjam fel a központot, addig megkeresik. Ami biztos, tegnap 10:20-kor a futáruk kivette az automatából a csomagot, de informatikai hiba miatt nem került rendszerbe. Mivel a telefonhívásom lényege a rendrőségi eljárás elkezdése volt, ők ezt jó szolgáltatóhoz híven próbálták elkerülni.
Az igazi meglepetés az volt hogy 10 perc sem telt el és a kedves ügyfélszolgálatos felhívott- megvan a csomag, a furát telefonon elérték, a csomag a raktárban van, cimkézik és megy a célterminálba.
Az ügyfélszolgálatnak egy pirospont. Az informatikai háttérnek meg kellemes fejlesztést. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
üzenetére
1x kaptam csomagot ebbe az automatába. Reggel betették, délután a mi városunkban már kivehető volt. Azt kellemes csalódásként éltem meg.
1x pedig cégnek küldtem vissza mintákat amiket kaptam. Az ő kódjukat használva... automatából címre, regisztrált felhasználónak. Ott sem volt gond.
Most egy adás-vétel kapcsán kért meg a vevő hogy küldjem azzal.
De az tényleg vicc hogy 2021-ben videozzam végig a csomagba helyezést, lezárást, betételt az automatába... és még esetleg szerezzem be a saját felvételem mellé pluszba a Plaza kamerafelvételét hogy a futár bizony ki is vette...
Itt a vevő a károsult eddig, mert ő kifizette és meg elküldtem. Az fura volt hogy az ügyfélszolgálat a bejelentéstől máris keresteti a csomagot.. mert ez nagyon nem egyedi. A többi fejleményt majd úgyis megírom. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
üzenetére
Én pl tegnap adtam fel életemben először autómatából- automatába csomagot. A másik fél előre kifizette, így se utánvét se más macera.
Elmentem az automatához, a csomagra ráragasztottam az adataimat, a címzett adatait (pedig másik automatába megy), megadtam a kért célterminál kódját, a címzett telefonszámát. M méretű csomag. Épp befért szorosan a helyére, ajtó bezár, nyugta kinyomtat.
Lefotózom, átküldtem a címzettnek. Ez volt tegnap délután. Ma hív a címzett, hogy a megadott azonosítóval a termék nem indult el...
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és most kerestetik a csomagot. A rekesz ahova betettem már foglalt- tehát a futár kivette. De nem került be a rendszerükbe.
Nekem nem kerek ez a rendszer... Plaza-ban adtam fel. Kamera vette hogy besétálok egy csomaggal. Majd csimag nélkül kijövök. Ha mázlim van kamera látja az automatát is...
De a címzettnek a termék kellene- jogosan. Érdekes lesz... remélem gyorsan megoldódik. -
-
winbox
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem az lesz a jó azonosító és még nem adhatta fel, csak létrehozta a csomagadatokat a honlapon.
ixeQ!
viszont ha beleteszik az új automatába akkor is kapsz sms-ben nyitókódot, az automata nevével együtt, el csak nem veszett volna, de tényleg ertesíthetnének. Olyan városban ahol több automata van, nem annyira nagy gond, de ahol csak 1 van, csak nem viszik át másik városba, mert ott van hely
-
winbox
senior tag
válasz
üzenetére
A csomagazonosítót a feladó küldte neked vagy a foxpost e-mail-ben? A feladó simán el is írhatta az azonosítót, vagy rosszabbik esetben fel sem adta, csak küldött valamit, mert egyből bent kell lennie a rendszerben. Mint felettem írták, legjobb esetben már kedden megkellett volna kapnod, de mára már oda kellene érnie biztosan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest